Nuimamas Nailono Valymo Kamuolys Greitai ir Veiksmingai Valyti Tepalo Dėmes Virtuvės Indai MDJ998

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.20

-29%

€7.42

Dalintis

Apie prekę

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Nuimamas Nailono Valymo Kamuolys Greitai ir Veiksmingai Valyti Tepalo Dėmes Virtuvės Indai MDJ998

Savybės:

1. Mielas ir madingas debesų formos valymas kamuolys negalės jūsų rankos ir virtuvės reikmenimis.Greitai ir efektyviai valyti tepalo dėmes ant paviršiaus, virtuvė, indai, be to, yra naudojami baldų valymas.

2. Stiprus Valymas Galimybes: Jis gali greitai pašalinti naftos dėmes ant paviršiaus, be žalos.Tinka virtuvės reikmenys, kaip antai puodo dugnas, indai, pjaustymo lentos ir spintų asortimentą.

3. Patvarus Ir Anti-rust: valymo priemonė pagaminta iš nailono pluošto arba plieninės vielos, nėra rūdžių, lengva valyti, ir turi ilgą tarnavimo laiką.Rankenos ir teptuku galvos yra nuimamas lengvai pakeisti.

4. Neturi Pakenkti Savo Rankas: debesys-formos rankena yra patogi ir patogu laikyti.Skirtingai negu paprasti plieno rutuliukai, ABS medžiagos negali pakenkti jūsų rankose, sutaupyti laiko ir pastangų ir, kad valyti būtų lengviau.

5. Geras Valymas Asistentas: be valymo virtuvė, tai nailono valymo kamuolys gali būti naudojamas švarus baldų paviršiaus, tokių kaip stalai, kėdės, spintos ir kt., nesukeliant jokios žalos jiems.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Spalva pakeitimo nailono kamuolį galva yra atsitiktiniai

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+ plieninės vielos kamuolys/nailono kamuolys

Dydis: 7*7*8 cm

Komplektą Sudaro:

Pasirinkimas 1:

1 x Nuimamas Nailono Valymo Kamuolys

Pasirinkimas 2:

1 x Nuimamas Nailono Valymo Kamuolys

1 x Nuimamas Plieninės Vielos Valymo Kamuolys

Pasirinkimas 3:

4 x pakeitimo nailono kamuolį galva(neįeina rankena)(atsitiktinė spalva)

Pasirinkimas 4:

4 x pakeitimo plieninės vielos kamuolys galva(neįeina rankena)

Aprašymas:

Žymos: apyrankės moterims internete, priedai 1 8 masto, bluerose medvilnės audinio, pyragas sutriuškinti dekoro rožinė, caftan moteris cienture, "bluetooth" 10s bms pcb, caftan dubajus didelis dydis, kabelis usb sailor moon, kabelis usb prievadas 7 aukso.

Charakteristikos

Medžiaga Nailonas
Modelio Numeris Valymas
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly
Naudojimas virtuvė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nuimamas Nailono Valymo Kamuolys Greitai ir Veiksmingai Valyti Tepalo Dėmes Virtuvės Indai MDJ998

Nuimamas Nailono Valymo Kamuolys Greitai ir Veiksmingai Valyti Tepalo Dėmes Virtuvės Indai MDJ998

Panašūs produktai: