3PCS Rankų darbo Kalėdiniai Papuošimai Vyras Sniego, Briedžių Lėlės Kabantys Papuošalai Kalėdų Eglutė Kalėdų Šalis Dekoro Minkštas Pliušinis T

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.35

-38%

€2.20

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、100% RANKŲ darbo VELTINIO: 3 rankų darbo veltinio papuošalus, yra pasiruošę už Kalėdas.Kiekvienas elementas individualiai, rankų darbo, iš veltinio, su didelio tikslumo ir labai atsargiai.Su tvarkingas ir sudėtingas susiuvimas, su daug dėmesio dėl kokybės ir dėmesio detalėms, sukurti unikalią dovaną.

2、šventinių DOVANŲ: Featuring sniego senį, kalėdų senelis, ir briedžiai, šie Kalėdiniai papuošalai yra puiki dovana atostogų sezonas.Galima pakabinti ant augalų, kablys, durų rankena, pin valdybos ar bet kur, kur jūs norite pridėti šiek tiek apdaila.

3、ECO-FRIENDLY & SAUGI MEDŽIAGA: Amatų šventė apdaila, pagamintas iš tvirtos natūralios veltinio audinio su medvilne viduje.

4、TAIKOMA KARTŲ: Naujas Kalėdų tema dizaino, todėl puikiai kaip Kalėdos, vestuvės, šaliai, papuošalai, ir taip pat puikiai tinka namuose ir biure dekoras ir kt.

5、100% APTARNAVIMO GARANTIJA: Jei turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kaip galima greičiau, mes suteikti jums geriausią aptarnavimą, užtikrinti savo 100% pasitenkinimo.

Aprašymas:

Tai yra nustatyti Kalėdų dekoracijas lėlė vyras sniego, briedžių kabantys papuošalai kalėdų eglutė kalėdų šalis dekoro minkštas pliušinis žaislas.

Parametrai:

Produkto Pavadinimas: Kalėdų Pakabukas

Atskiro produkto svoris: apie 28g

Atskirų gaminio dydis: apie 10*25*4 (CM)/3.94*9.84*1.57 į

Gaminio medžiaga: audinys

Gaminio pakuotės: OPP

Pakuotės dydis: 21*16*4 (CM)

Savybės:

1. Tinka kabinti prekybos centrų, parduotuvių langų, durų ar langų, Kalėdų eglutės ir kt., ir pridėjus specialios jausmas, kad švenčių puošmena.

2. Gali būti naudojamas kaip dovana savo mažai partneris.

Sąrašas:

Vyras Pakabukas *1

Sniego Pakabukas *1

Briedžių Mažas Pakabukas *1

Patarimai:

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, kaip galima greičiau, mes suteikti jums geriausią aptarnavimą, užtikrinti savo 100% pasitenkinimo.

Žymos: lether stetoskopas atveju, lether batai, biuro vyrai, lesteris nbc naktinis naujienos, lether maišelį vyrų ray draudimai, lether krepšiai moterų prekės, lesonal 2k epoksidinis gruntas, lether dirželis suknelė york, lether rankinėje pamoka, lether padengti iphone max.

Charakteristikos

Modelio Numeris Kalėdų Dekoracijos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3PCS Rankų darbo Kalėdiniai Papuošimai Vyras Sniego, Briedžių Lėlės Kabantys Papuošalai Kalėdų Eglutė Kalėdų Šalis Dekoro Minkštas Pliušinis T

3PCS Rankų darbo Kalėdiniai Papuošimai Vyras Sniego, Briedžių Lėlės Kabantys Papuošalai Kalėdų Eglutė Kalėdų Šalis Dekoro Minkštas Pliušinis T

Panašūs produktai: