Naujas Atvykimo Papuošalai, Įrankiai pneumatiniai Graver Vieno Baigėsi Graver Mate, Papuošalai, Graviravimas, Įranga, Mašinos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€114.43

-35%

€176.05

Dalintis

Apie prekę

#HH-E03 Graver Mate Aprašymas Įtampa:220V, 50/60Hz

Graver Mate suteikia jums keletą funkcijų už mažiau pinigų.O abi mašinos gali pasiūlyti tą patį, handpieces ir snukio, yra du skirtumai.Graver Mate suteikia jums 2000 poveikis per minutę ir jungia vienas poveikį ir trifazės handpiece.Palyginimui, Graver Mate turi kintamo greičio 400 iki 4000 poveikis per minutę ir jungia du poveikio ir trifazės handpiece.

Su Graver Mate poveikio handpiece, galite padidinti karoliukai ir ryškiai sumažinti papuošalai su 80% mažiau pastangų nei rankomis.Ir, galite plaktukas nustatyti, švilpukai ir kanalai be didelių akmenų.Graver Mate suteikia jums pakankamai galios, kad giliai graviruoti pistoletas ir peilis plieno plius bauda kontrolės subtilus darbą aukso ir sidabro.Medienos, jūs galite lengvai išskirti net lapuočių visoje grūdų.Ir, yra maitinimo greitai tekstūros daug medžiagų, juvelyrikos ir meninės programos.Itin didelio greičio rotacinis handpiece, ji suteikia jums daugybę papildomų galimybių savo darbą.

Techniniai duomenys:

apima pagrindinis įrenginys, pedalu, keturios priemonės, instrukcija.Reikalinga suspausto oro 1.4 cfm 45 vsi minimumo.

Čia mes garantuojame veiksmų, Dėkoju už jūsų dėmesį.

-- Visi produktai yra tiesiogiai iš gamintojo;

-- Visi jie turi gera kokybė, konkurencinga kaina, puikus techninę paramą, ir puikiai po pardavimo paslaugos;

-- Jūs perkate geriausias kokybės ir mažiausią galimą kainą garantuotas.

-- Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją!

Mokėjimo būdas

Mes priimame 1.Banko pavedimu 2.Alipay 3.Klientai nori naudoti Kredito Kortelės arba Debeto kortelę, kuris taip pat gali atlikti mokėjimą per šiuos du metodus.

Laivybos ir Tvarkymo

1. Keli pirkimai taupymo planas: įsitikinkite, bendrosios išmokos už kiekvieno elemento, kurį laimėjo.Mes bus sujungti laivybos, kai jūs padaryti kelis pirkinius.

Kartais laivybos laikas užtrukti šiek tiek ilgiau, dėl išsiuntimo Vietos ar kitų priežasčių.

2. Teisingai ir pakankamai atitinkamos informacijos: Prašome pritvirtinti savo telefono numerį, kai jums mokėjimo todėl, kad mes galime rašyti savo paketą saugos ir sklandžiai.Visada įsitikinkite, kad suteikti pakankamai informacijos, kad mums padėti atlikti sklandžiai pristatymo.

Grąžinimo politika

1. Grįžti pakuotės turi būti originalioje pakuotėje, viskas turi būti naujas.Trūkstamą dalį arba nieko pradinę būklę, jame negali būti jokios grąžinamosios išmokos.Mes pateikti atitinkamą informaciją Taiji.lt ir Alipay, tokių kaip siuntėjų patvirtinimo ir produktus, nuotraukas.Pakeitimo ir kompensacijos nebus vykdomas tol, kol grąžinti prekę gavo.

2. Per garantinį laikotarpį, visų mainų arba grąžinti dėl defektų nemokamai (Pirkėjas yra atsakingas už laivybos mokesčiai).Mes visuomet rūpinamės, jūs mūsų vertingų klientų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus per .Jūsų pasitenkinimas yra visada, mūsų top atlygį.

Žymos: papuošalai pneumatiniai, graver max juvelyriniai dirbiniai, graver įrankis, gravermax uk, graver pneumatiniai, juvelyriniai dirbiniai mašinos, graver papuošalai, graver max, drožyba graver max, graver.

Charakteristikos

Pavadinimas HUAHUI
Elemento Ilgio 9inch
Prekės Skersmuo 5inch
Įtampa 220V
Elemento Aukštis 6inch
Modelio Numeris HH-E03
Medžiaga Metalo
Prekės Svoris 9
Produkto Savybės Graviravimo Įrankiai
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Graviravimo Įrankiai
Elemento Plotis 7inch
Metalų Tipas NERŪDIJANČIO PLIENO
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Kilmės vieta Kinija (Žemyninė)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Atvykimo Papuošalai, Įrankiai pneumatiniai Graver Vieno Baigėsi Graver Mate, Papuošalai, Graviravimas, Įranga, Mašinos

Naujas Atvykimo Papuošalai, Įrankiai pneumatiniai Graver Vieno Baigėsi Graver Mate, Papuošalai, Graviravimas, Įranga, Mašinos

Panašūs produktai: