6 Gabalus iš Kamštienos Augalų Kilimėliai, Apvalus Kamštis Kilimėlis Augalų Padėkliukai, Naudojamas Kaip Gėlių Vazonas Kilimėliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.93

-17%

€9.56

Dalintis

Apie prekę

Pakuotės Turinys: 6 Vnt. kamštienos augalų kilimėliai yra 3 dydžių, apie 4 cm/6 colių/8 cm skersmens, 2 vnt. vienam dydžio), pakankamai kiekį, patenkinti savo dienos pakeitimo ir skirtingų naudojimo poreikiams, patogu ir praktiška naudoti.

Gražus Medžiaga: Kamštis augalų kilimėliai yra pagaminti iš kokybės korkas ir plastiko sluoksniu su gražus vandeniui galimybė dedama ant dugno, kurių gali būti augalų kamštienos pagalvėlės daugiau patikimos, efektyviai užkirsti kelią grindų ir baldų nebūtų užterštas dėmes ir vandens dėmių.

Apsauginės: Apvalus augalų padėkliukai gali veiksmingai izoliuoja susidūrimo ir trinties tarp vazonas ir grindų ar baldų; padedant kamštienos augalų motina, vazonas judėjimo nebraižo grindų ir baldų, ji gali veiksmingai užkirsti kelią perpildymo, vandens dėmių, kad vazonas ir purvinas grindis ir baldus.

"PASIDARYK pats" Kamštienos Motina: Cork augalų kilimėlis yra lengva spalva, tinka įvairių "PASIDARYK pats" projektas, galite piešti unikalus modelius miestelyje pagal savo idėjas arba pakeisti dydį, kai kurios išlaidų įdomus "PASIDARYK pats" laiką su draugais ar šeima kartu.

Daugiafunkcinis Motina: spalva kamštienos augalų kilimėlis, yra natūralu ir paprasta, kuri gali būti taikomi įvairūs scenarijai; Jis tinka įvairių vietų, tokių kaip sodas, kiemas, balkonas, vidaus ir lauko.taip pat jūs galite pritaikyti juos, kaip puodą, mat ir taurės mat pagal skirtingus poreikius.

Spalva: picture spalva

Medžiaga: kamštis+pp

Pakuotės Turinys:

2 * kamštienos vazonas kilimėlis 100mm

2 * kamštienos vazonas kilimėlis 150mm

2 * kamštienos vazonas kilimėlis 200mm

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kneatted gabalas 2, įgūdis 2 gameplay, kmix maišytuvas dalys, kelio pagalvėlė amg, kelio įtvaras grindų, kn95 virusas kaukės, kn95 drugeliai, hat f pliušinis vilkas, kendo ui licencijos.

Charakteristikos

Apdailos Nedengti
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Vazonas Kilimėlis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

6 Gabalus iš Kamštienos Augalų Kilimėliai, Apvalus Kamštis Kilimėlis Augalų Padėkliukai, Naudojamas Kaip Gėlių Vazonas Kilimėliai

6 Gabalus iš Kamštienos Augalų Kilimėliai, Apvalus Kamštis Kilimėlis Augalų Padėkliukai, Naudojamas Kaip Gėlių Vazonas Kilimėliai

Panašūs produktai: