Nordice kambarį apdaila kristalų sienos žibintai stiklo kamuolys geležies koridorius, gyvenamasis kambarys su sienos žiburiai, namų sienos lempos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€124.56

Dalintis

Apie prekę

Pirkėjo reikalaujama redingas:

Kaina visos lempos ir šviestuvai mūsų parduotuvėje buvo cituojamas.Nereikia derėtis dėl kainos, visos kainos neapima krovinių logistikos, pirmosios pakopos miestų, galite eiti tiesiai, o antroji pakopa ir trečiosios pakopos miestai reikia perkelti.Perdavimo mokestį sumoka pirkėjas.Jeigu norite atsiųsti, greitas pristatymas, prašome susisiekti su internetu klientų aptarnavimo arba telefono ryšio"

Kaip ir nuotraukos, visos nuotraukos mūsų produktai yra paimti natūra.Dėl skirtingų spalvų skirtumas kiekvieno monitoriaus spalva prekėms yra taikomas realių objektų.

Lempos ir žibintai yra elektros produktais.Siekiant užtikrinti saugumą, įdiekite juos vadovaujant elektrikai.

Mokėjimo būdas pirkėjams ir pardavėjams būti saugesnis.Į Alipay sandoris yra rekomenduojama, kad yra apmokama Taobao net ir sandoris yra baigtas.Jei nėra Alipay, galite susisiekti su savininku derėtis kiti mokėjimo būdai.

Pristatymo laikas yra per 24 valandas po apmokėjimo.Tačiau dėl pardavimų mūsų parduotuvėje, išskyrus keletą produktų, kiti produktai yra iš esmės.Taigi, prašome kreiptis pristatymo laikas pirmą kartą.Bendrieji produktų poreikį 7 dienas pristatyti, jei tai yra produktas, kuris turi galvanizavimo, pristatymo laikas, paprastai reikia daugiau nei 15 dienų.Laivybos laikas plius laikas, praleistas kelyje yra laikas, reikia nuo užsakymo gavimo.Taigi, prašome suvokti, kad laikas.Taip ne atidėti savo apdaila laikotarpį.

Transporto rūšį yra trapi ir deformuojamieji gaminiai, kuris negali būti siunčiamas paprastu paštu, bet gali būti siunčiami express, kurie gali būti atvyko į 3-5 dienas apskritai miestuose.Tačiau, palyginti su kitais produktais, lempos pakuotės tūris yra didelis, greitas pristatymas ir EMS išlaidos yra didelės.Todėl siūloma, kad pirkėjai turėtų sutelkti dėmesį į logistiką.

Prekių mūsų parduotuvėje neapima krovinių ir mokesčių; jeigu jums reikalinga sąskaita faktūra, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

Dėl skirtingų regionų ir transporto priemones, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo nustatyti specialieji krovinių.

Žymos: xiaomi a2 atveju maišelis, puncher elektros, skydelis brushcutters, šalmo antveidis s900c, galima skalbti pen baltas, puncher gėlių 1cm, vaikai kindle fire 8, vėjo storas striukes, galima skalbti pasaulio žemėlapis.

Charakteristikos

Yra Protingas Prietaisas No
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Korpuso Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Savybės 2
Sertifikavimo EMS
Maitinimo Šaltinis AC
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Spalva oranžinė
Modelio Numeris 22
Stilius Modernus
Pagrindo Tipas E27
Kilmės KN(Kilmės)
Atspalvis Tipas Skaidrus Stiklas
Šviesos šaltinių skaičius 5
Įtampa 110V
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Medžiaga LYDINYS
Naudojimas Skubios pagalbos
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Pritemdomi Taip
Garantija 1
Prašymas Lova
Atspalvis Kryptimi up
Apšvietimo Srityje 1square metrų
Technics Gilding

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nordice kambarį apdaila kristalų sienos žibintai stiklo kamuolys geležies koridorius, gyvenamasis kambarys su sienos žiburiai, namų sienos lempos

Nordice kambarį apdaila kristalų sienos žibintai stiklo kamuolys geležies koridorius, gyvenamasis kambarys su sienos žiburiai, namų sienos lempos

Panašūs produktai: