Nauja Išpardavimas
Skersmuo Sidabro, Krištolo ir deimantų Vestuvių puošmena Apdailos Kristalų Žvakių Laikiklis Padidinti

Skersmuo Sidabro, Krištolo ir deimantų Vestuvių puošmena Apdailos Kristalų Žvakių Laikiklis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€249.12

Dalintis

Apie prekę

naudoti vestuvių dekoravimas

tik vestuvių decortaion , už hangging , dabar šviesos

Užsakymas bus išsiųstas UPS Arba DHL Ar FEDEX

pristatymo laikas apie 25 dienos bus išsiųstas , mes bus baigti jūs tvarka, kaip galima greičiau, kai jūs padaryti mokėjimo tvarka .ir tada paprastai apie 8 dienas, jūs gali gauti , gali būti kažkada turės šiek tiek atidėti keletą dienų, todėl prašome kantrybės.

Grąžinimo Politika, ir Proceso : Jei esate nepatenkinti gauta krovinių,dėl kokių nors priežasčių,jūs turite susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. *Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal. *Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir prašome pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo ID. *Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo pagal visus komponentus ir accessoriesincluded. *Grįžti vežimas, krovinių turėtų būti apmoka Pirkėjas 22 cm diametras ir 120 cm, viso aukščio, 18mm acrylice granulių su granulių lašas , be stalo stovo (tai realus vaizdas gaminti , be jokio apdorojimo ,kai gausite prekes yra daug gražesnė, negu nuotraukoje .Pastaba: dėl specifika produkto, prašome įsitikinkite, kad žiūrėti dydžio ir medžiagos, prekių , kai jūs pateikiate užsakymą , jei turite kokių nors klausimų , prašome comfirm su tiekėju , visa tai problema nepritaria bet kokios formos deklaraciją .Ten gali būti šiek tiek klaidų, produkto dydį, daugiau griežtai dydžio, prašome atidžiai apsvarstyti, prieš užsakymą, mes jums geriausias prekes turime, Vaizdai flash gražesnė, atneš jums įvairių buitinių skonį

Žymos: 15 colių lėlių namelis, akb73756502 skonį, 15 colių hd ekranas, aki sora 1 tomas, 15 juvelyriniai dirbiniai iš vielos, Klaviatūros apšvietimas 15, akg apple raištį, akg k490n pagalvėlė, akg d1000e peržiūros.

Charakteristikos

naudoti Vestuvių dekoravimas
DEIMANTAS Akrilo
skersmuo 10 CM
Specifikacija 0.7-0.9M
spalva skiedra geležies chorme platting
Prekės Pavadinimas OnnPnnQ
Tipas Kalėdų Dekoravimo Reikmenys
iš viso aukštas 55 CM
Mfg Serijos Numeris Šalies Karšto Šokio
Modelio Numeris DE690

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Skersmuo Sidabro, Krištolo ir deimantų Vestuvių puošmena Apdailos Kristalų Žvakių Laikiklis

Skersmuo Sidabro, Krištolo ir deimantų Vestuvių puošmena Apdailos Kristalų Žvakių Laikiklis

Panašūs produktai: