Naminių Kačių ir Šunų Nagų Clipper Cutter Nerūdijančio Plieno Viliojimo Žirklės Profesinės Clippers " Letena Nagų Žirklės Su LED Žibintai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.65

Dalintis

Apie prekę

Gaminio medžiaga: nerūdijantis plienas + ABS

Gaminio dydis: 15 * 4.3 * 2

Produkto svoris: apie 95g

Gaminio pakuotės: 1 * nagų žirklės. / 1 * mažas failo / 3 * mygtukas baterijos

1. Nerūdijančio plieno ašmenys gali būti nuvaloma ir deklaruoti bus, nepaliekant jokių dėmių.Nerūdijančio plieno pjovimo galva yra daugiau taupantis sumažinti.Pjovimo galva yra sukurtas " half-moon formos, kad tilptų į formą katės nagai.

2. Su LED žibintai, jūs galite lengvai rasti bloodline, kai pjovimo savo augintinio nagus, kad nepažeistumėte augintiniai letenas.

3. Built-in failą, galite naudoti taisyti pūko nagus, lengvai išimti ir įdėti į nagų kirpimo mašinėlės, jums nebereikia nerimauti, rasti failą.

4. Mūsų nagų kirpimo mašinėlės taip pat yra įrengta su anti-splash dizainas, skaidri pertvara išvengti skaldytų nagai nuo taškymosi, ji taip pat gali būti išardyti ir išvalyti labai patogu.

5. Rankenos yra pagamintos iš ABS medžiagos, kuri yra švelni ir ne slydimo, ir supaprastinta forma yra patogus laikyti, lengvai rankena, ir leidžia jums sumažinti jūsų nagai lengvai.

6. Built-in trijų keičiamų LR44 baterijas.

Žymos: mario lėlės pakuotės, mario simbolių skrybėlę, mario kart 8 wirless, mario vaikas berniukas batų, mario medvilnės pižama, originalus akiniai vyras, pakavimo pakuotėje juda, pakavimo dėžutė bathbomb, pvris instagram meilės.

Charakteristikos

Funkcija 1 Profesinės Naminių Kačių Ir Šunų Nagų
Funkcija 4 už Augintinio Nagus, Šunų Reikmenys
Elemento Tipas Nailclippers
Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Funkcijos 2 Nerūdijančio Plieno Viliojimo Žirklės
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 5 Šunų Nagų Clipper Cutter Su Pjautuvas
Tipas Šunys
Funkcija 3 "Clippers" Letena Nagų Žirklės su Užraktas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naminių Kačių ir Šunų Nagų Clipper Cutter Nerūdijančio Plieno Viliojimo Žirklės Profesinės Clippers

Naminių Kačių ir Šunų Nagų Clipper Cutter Nerūdijančio Plieno Viliojimo Žirklės Profesinės Clippers " Letena Nagų Žirklės Su LED Žibintai

Panašūs produktai: