Black 3.5 mm Oro Vamzdelis laisvų Rankų įranga Anti-radiacijos Stereo Ausinės Slaptas Akustinis Vamzdis, Ausinės, skirtos "iPhone" išmanųjį telefoną

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.76

-14%

€3.24

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Paramos PROGRAMĄ: Nr.

Yra bevielis: Nr.

Paramos Apt-x: Ne

Garso Valdymas: Taip

Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip

Parama Atminties Kortelės: Ne

Belaidžio Tipas: Nėra

Atsparumas Vandeniui: Nėra

Komunikacijos: Laidinis

Vocalism Principas: Dinaminė

Pareigos: Bendrosios Ausinių

Su Mikrofonas: Taip

Valdymo Mygtukas: Taip

Style: In-Ear

Kištuko Tipas: Linijos Tipas

100% Brand new ir aukštos kokybės.

Teikiame aukštos kokybės garso tiek skambinimas ir muzika.

3.5 mm standartinis kištukas, tinka beveik visų išmaniųjų telefonų.

Built-in mikrofono, su atsiliepti ir pakabinti mygtuką.

Minkštas aišku, oro vamzdžių dizainas, pažangus silikono ausų kištukai.

Gali labai sumažinti spinduliuotės, kai priėmimo į telefono skambutį.

CTIA/OMTP režimo jungiklis, suderinama su beveik visomis išmaniajame telefone "iPhone", "Samsung", už "Huawei", už Xiaomi ir pan.

Techniniai duomenys:

Tipas: Stereo oro vamzdelis spinduliuotės-įrodymas, ausines.

Jautrumas: 102db S. P. LAT 1KHZ.

Garsiakalbio dažnių diapazonas: 20Hz - 20,000 H

Varža: 32Ohm.

Šios ausinės naudoja Vidutinio dydžio ausų kištukus.

spalva: juoda

Medžiaga: ABS

dydis: Garsiakalbio Spec: 10mm

Kištukas: 3.5 mm

Linijos Ilgis: 1.2 m

Pakuotės Turinys:

1 x Slapta Akustinis Vamzdis Ausinę mobilusis telefonas

2 x Papildomos Ausų-bud

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie bendradarbiavimo klausimus, susijusius su:

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka" , mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimo:

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: kaukė standartas, decal maker, rėmas moto, padengti sense8, oro vamzdelis ausinių, astronautas vežėjas, KEPWORTH, canon g1x ekranas, honda dvasia, kolega f1 plus mobiliojo stiklo ekranas.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Garso Valdymas Taip
Jungtys NĖRA
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Vocalism Principas Hibridinė technologija
Komunikacijos Belaidžio
Kilmės KN(Kilmės)
Valdymo Mygtukas Taip
Kištuko Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas FGHGF
Stilius Ausis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Black 3.5 mm Oro Vamzdelis laisvų Rankų įranga Anti-radiacijos Stereo Ausinės Slaptas Akustinis Vamzdis, Ausinės, skirtos

Black 3.5 mm Oro Vamzdelis laisvų Rankų įranga Anti-radiacijos Stereo Ausinės Slaptas Akustinis Vamzdis, Ausinės, skirtos "iPhone" išmanųjį telefoną

Panašūs produktai: