Neopreno Korsetas Vyrų Pirtis Tinka Svorio Karšto Prakaito, Pirtis, Body Shaper Pilvą Lieknėjimą Vest Juosmens Treneris Shapewear

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.06

-45%

€27.88

Dalintis

Apie prekę

15493 Vyrų Korsetai

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.Klientai visi yra mūsų draugai.

15592

15592 Neopreno Korsetas Vyrų Pirtis Tinka Svorio Karšto Prakaito, Pirtis, Body Shaper Pilvą Lieknėjimą Vest Juosmens Treneris Shapewear Medžiaga:Neopreno,Neilono Shapewear:Juosmens Cinchers Dizainas:lieknėjimo prakaitavimas sporto salėje svorio pratimai

1.Dydis:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL

2.Spalva:Juoda,Pilka,Šviesiai kavos

3.Abiejų pusių yra nešiojami, viduje yra juoda .

4.Paketą Sudaro: 1 X Vyrų Korsetas

Dėvėti sporto ilgą laiką, aišku, padeda numesti svorio!

Visų rūšių fitneso galite dėvėti mūsų neopreno liemenė, kurios akivaizdžiai padeda prakaitas, gali padidinti pratimų poveikį, ir yra labiau prisideda prie raumenų, fizinių pratimų ir svorio!

80% Neopreno 20% Nailono audinio, yra palankesni orui, išvengti nemalonaus skonio krūvio metu, bet prakaito nepramuša, padidinti svorio!

Jis gali būti garantuotas, kad mūsų produkcijos kokybė yra daug geriau nei panašūs produktai, storis yra 2,5 mm, kuris yra geriau, nei panašios 1,5 mm, geresnės kokybės, labiau elastingumas ir ilgaamžiškumas!Gal šiek tiek brangiau, bet ilgiau naudoti, geriau kainą!

Prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekės!

Pastaba

1. Rankinis mea matuojamą turės 2-3 cm skirtumas, pls maloniai prašome patvirtinti jūsų dydį, prieš perkant

1inch=2,54 cm

2.Visų spalvų c galima dėvėti iš abiejų pusių, kita pusė yra juoda

3.Skaitykite dydžio diagramos prieš perkant.Nesirinkite tiesiogiai pagal jūsų įpročius.

3 spalvų, Tos pačios spalvos kratinys, unikalus dizainas, daugiau mankštintis parodyti savo stilių!

80% Neopreno 20% Nailonas, klasikinis ir gražus spalvų kontrastas dizainas, perforavimo dalis yra pagaminti iš skylių medžiagos, pralaidžios orui ir patogūs!

Priekinis užtrauktukas dizainas, lengva įdėti ir kilimo, aukštos kokybės užtrauktukas, jokių problemų su dešimtimis tūkstančių bandymų!

Nepaisant to, storis 2,5 mm, mes pasirinkti aukštos kokybės hem siūlės, veikia puikiai, daug daugiau, nei panašūs gaminiai!

Susiuvimo yra tikslumo susiuvami, unikalus kontrastas linija, korsetas patvarus ir stilingas!

Mėlyna

Juoda

Pilka

Plačiomis petnešėlėmis, Pusė kokybės užtrauktukas, Baudos kūrinys !

Pilka

Juoda

Mėlyna

Pirkėjas Įvertinimą

Patarimai 1.skalbimo vadovas : moteriškas apatinis Trikotažas spermos plauti su šaltu rankų plovimo rekomenduojama, nereikia įdiegti į skalbimo mašiną plauti ir rekomenduoti butas sausu oru, siekiant išvengti konkurencijos iškraipymo.

2.Tinka:Moteris Veikia, fitnesas, svorio netekimas, sporto salė ir kt.

Pastaba: .Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

-------------------------Drop Laivyba----------------------------

Mes paramos lašas laivybos, mes galime siųsti savo, kad jūsų klientas\'ai, prašome palikti savo licent\ \ 's adresas, telefono numerį, kai jūsų pateikti užsakymo.

-----------------------------Vežimas-----------------------------

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visos tarptautinės siuntos, nes skirtumas muitinės kliringo metu įvairiose šalyse, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Jei tu\ \ 't gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

------------------------------Atsiliepimai------------------------------

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. (Nereikia palieka mums 1, 2, 3 arba 4-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie yra lygus neigiamas grįžtamasis ryšys.Tik 5-Išsami Pardavėjas Reitingai yra sveikintinas.) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

17254 Sporto Drabužiai

Žymos: prarasti juosmens treneris vyrai, kutting svoris neopreno sauna kostiumas, sauna kostiumas prakaito, kūno sauna kostiumas, karšta pirtis, neopreno kostiumas prakaito, pirtis viršų, sauna kostiumas moterims, pirtis lieknėjimo kostiumas moterims, vyrai, sauna liemenė.

Charakteristikos

Seksualinio Pobūdžio No
Prekės Pavadinimas LiberLiberty
Audinys 80% Neopreno 20% Nailonas
Dizainas vyrai karšto Kūno skustukai
Lytis VYRAI
Nepadori Nuotrauka No
Apatiniai, Korsetai Sporto Ultra Prakaito Neopreno Gimnastikos Fitneso Mokymo Juosmens
Elemento Tipas Lieknėjimo liemenė
Modelio Numeris vyriški shaper liemenė
Funkcija Riebalų Deginimas Fitneso Salė
Medžiaga Spandex
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Neopreno Korsetas Vyrų Pirtis Tinka Svorio Karšto Prakaito, Pirtis, Body Shaper Pilvą Lieknėjimą Vest Juosmens Treneris Shapewear

Neopreno Korsetas Vyrų Pirtis Tinka Svorio Karšto Prakaito, Pirtis, Body Shaper Pilvą Lieknėjimą Vest Juosmens Treneris Shapewear

Panašūs produktai: