Battilo Purus Dirbtiniais Kailiais, Avikailio Kilimų Kėdė Padengti pagalve Namuose Kilimų Grindų Kilimėlis Miegamasis, Sofa-lova, Gyvenamasis Kambarys 61" x 30"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€40.68

Dalintis

Apie prekę

MEDŽIAGA: Priekyje: Dirbtinis gyvūnų vilna; Nugaros pusėje: Originali minkštas akmuo suede pagrindo.Ilgai dirbtiniais kailiais tik atrodo kaip tikra.Ir atgal kilimas yra beveik kaip antklodė tekstūros, spalvos akmuo.Dėl pagrindo medžiagos, mat yra slide-įrodymas kilimas.

DYDIS: apytiksl. (W) 30 x (L) 61 Colių ant kailio, dydis.Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Mesti kilimas yra puikiai tinka supamosios kėdės, biuro kėdės, stalas, sofa-lova, lauro langų, grindų, miegamojo ir kt.

SAUGIAI ir JOKIO KVAPO: Aplinkos apsaugos technologija suteikia dirbtiniais kailio kilimas saugus funkcija, daugiau oda-draugiškas su šeimos nariais.

GYVŪNŲ APSAUGA: Gyvūnai neturi kentėti nuo dirbtinio kailio.

ILGALAIKIS PATVARUMAS & MINKŠTAS BLIZGESYS: Puikus elastingumas ir atkūrimo pajėgumų užtikrinti ilgalaikę sklandžiai su dirbtiniais kailiais.Ir paprasta priežiūra technologijos padeda dirbtiniais kailiais pasiekti puikių tekstūros ir rankų jausmas.Į pliušinis dirbtiniais kailio kilimas antklodė su natūralaus baltos spalvos, puikus namų dekoro į bet kurį kambarį, yra puikus pasirinkimas bet kuriai šeimai.

Su patogia ir gera kaina, mesti kilimas sukurti yra ramus ir atsipalaidavęs jausmas, gyvenamasis kambarys, miegamasis ar vaikų kambarys.

Mielas turi būti įdėti į aiškiai kėdės, ir nuostabus fotosesijas ir dekoro.

Žymos: nuotrauka tapetes, tapetes šuo, tapete ford, tapetes vonios kambarys, lotus sofa, žemės sauskelnių maišas, raudona kėdė, medvilnės audinys krepšys, piniginė, mobiliojo telefono, velvetas antklodė, saugojimo krepšys mobilių priedų.

Charakteristikos

Modelis Kita
Naudoti Dekoratyvinis
Modelio Numeris BTL17062
Stilius Kita
Medžiaga Dirbtiniais Kailiais
Audinio Skaičius Kita
Siūlų Skaičius Kita
Technics Kita
Prekės Pavadinimas ALYVUOGIŲ TEKSTILĖS MEDŽIAGŲ

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Battilo Purus Dirbtiniais Kailiais, Avikailio Kilimų Kėdė Padengti pagalve Namuose Kilimų Grindų Kilimėlis Miegamasis, Sofa-lova, Gyvenamasis Kambarys 61

Battilo Purus Dirbtiniais Kailiais, Avikailio Kilimų Kėdė Padengti pagalve Namuose Kilimų Grindų Kilimėlis Miegamasis, Sofa-lova, Gyvenamasis Kambarys 61" x 30"

Panašūs produktai: