Karšto 2vnt Nešiojamų Masažas Kojų Pagalvę Dūmtraukio " Patinimas Funkcija atpalaiduoja Raumenis Vertus Šilčiau Pagalvėlė Plauko Pagalvę Kojos Massager

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.85

-19%

€17.31

Dalintis

Apie prekę

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Poliesteris,Medvilnė

Dydis:35*15*15CM

Savybės:Atmintis

Naudojimas:Kiti

Modelio Tipas:Kieto

Stilius:Moderm

Įdarui:Atminties Putos

Unpick ir Plauti:Ne Nuimamas ir Plaunamas

Dydis:35*15*15CM

Ypatybė:

Elastingas audinys, tampus kelis kartus, gali būti paspaustas pagal koja, tipo, be jausmas privaloma.Labai elastingas putų daleles, kurios gali būti pakoreguota atsižvelgiant į atitinkamą aukštį pagal svorį, kojos, be jausmas pavargęs.

Ilgalaikis naudojimas yra geros formos kojos, formuojant puikus kojų kreivė.Atsipalaiduoti kojų ir pėdų, malšina kojų nuovargį, šalina kojų patinimas.Gražus personažas kreivės, tai yra siekti, kad kiekviena moteris.

Ne tik gali būti naudojamas kaip gražus kojų pagalvę, kad padėtų mums formos kojos, bet taip pat gali būti naudojamas kaip rankų šildytuvus, pagalvėlės, plaukeliai pagalvės, vykdyti pagalvę dėl įvairių tikslų, kad atitiktų jūsų kasdienių poreikių.

Dėvėti naktį, kai jūs miegate, sumažinti spaudimą į kojas, išleisti savo kojų, ir padaryti jūsų kojos atrodo daugiau gražus ir lieknas.

Pagal žmogaus kūno miego ir prakeiktas įpročius, dizainas, ergonomiška forma, 360 laipsnių pakelti blauzdos-aukštis, kaklaraištis kojos kreivė.

Pakuotė:

2 x Daugiafunkcinis Pagalvė

Pastaba:

1.Prašome leisti 0.3-0.8 cm klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių.

Žymos: blauzdos raumenys, suspausti kojų movos, kojų raumenų, rankos pirštinės, rankos šilčiau moterims, kojų masažo pagalvėlė, ranka šilčiau gumos, ranka šilčiau virimo, rankos šildytuvas, rankos šiltesnės pirštinės kailiniai.

Charakteristikos

Amžiaus Grupė Suaugusieji
Formos ROUND
Naudoti SĖDYNĖ
Modelis SPAUSDINTI
Tipas Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės
Modelio Tipas Kietas
Rinkinys Tipas No
Stilius Modernus
Modelio Numeris Masažas kojų pagalvę
Medžiaga Maišymo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Karšto 2vnt Nešiojamų Masažas Kojų Pagalvę Dūmtraukio

Karšto 2vnt Nešiojamų Masažas Kojų Pagalvę Dūmtraukio " Patinimas Funkcija atpalaiduoja Raumenis Vertus Šilčiau Pagalvėlė Plauko Pagalvę Kojos Massager

Panašūs produktai: