Skaitmeninis Deformacijos Robotas Abėcėlė Montavimas Blokai Vaikų Švietimo Žaislas " Abėcėlė Blokai Plastiko

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.71

-25%

€17.16

Dalintis

Apie prekę

Skaitmeninis Deformacijos Robotas Abėcėlė Montavimas Blokai Vaikų Švietimo Žaislas " Abėcėlė Blokai Plastiko

Savybės: deformuoti žaislų, kad buvo gimęs visą laiką, su įvairių mielas deformacijos formų, kurios gali būti transformuota į skaičius, taip pat gali būti sujungti į robotą, rafinuotas kūrinys, kupinas vaizduotės dizainas, labiausiai mėgstamas elementas " golden kodas kūdikiui

Skaitmeninis deformacijos tinka įspūdį surinkimo robotas, skaitmeninis mokymasis, plėtoti žvalgybos, pratimai rankų ir smegenų galią, mokytis ir žaisti, malonumą.

Naujosios serijos surinkti blokai yra tikrai labai creative building block: mažų veislių mažų detalių, kurios reikalauja, kad vaikai ramiai sėdėti, skaityti brėžinius, kruopščiai, suprasti, kruopščiai, atidžiai, ir būkite kantrūs Hands-on surinkimas, bei surinkti modelis turi realų vaizdą, kuris atitinka vaiko mažai jausmą pasiekimas.Puikus darbo yra taip pat labai graži dekoracija namuose, jau nekalbant apie vaiko pačios sukūrimą!Kas svarbiau tai, kad kokybiškos statybos blokus pati yra didelis, ir nėra jokios žalos vaikams!

Negabaritinių piešinys yra įtrauktas į produkto brėžiniai yra aiškus ir gražus, kad vaikai galėtų mokytis, žingsnis po žingsnio, ir surinkti kiekvieno modelio žingsnis po žingsnio.

Jeigu vaikai yra sunku, jie turi savo tėvus, padėti jiems ~~ saulės peršlapęs kambaryje, atsisėsti su vaikais ir žaisti su blokais.Tai nuostabus momentas.Vaikams, sau.

Blokų dalelės yra specialiai skirtas kūdikiams.Jie yra vidutinio dydžio ir užapvalintais kampais, todėl juos labai saugus kūdikiams.Sterilizable ir lengva valyti.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Pakuotės matmenys (apytiksl.):

Skaitmeninis deformacijos derinys nustatyti: 45*30*6cm/17.72*11.81*2.36 į

Skaitmeninės Transformacijos Evoliucijos Komplektas: 39*28.5*6cm/15.35*11.22*2.36 į

Skaitmeninės Transformacijos Pioneer Komplektas: 39*28.5*6cm/15.35*11.22*2.36 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Dėžutė Blokai

Žymos: pastatų blokų, plytų panlos, mūrinis plaktukas, blokai playmobil vaikams, pastato blokas buldozeris, arduino viršų, statyti herojai statybos blokas, robotas automobilio ašies.

Charakteristikos

Įspėjimas no
Lytis Berniukai
Amžius > 6 metų
Temos Fantasy & Sci-Fi
Tipas -
Modelio Numeris Skaitmeninis Deformacijos Robotas
Medžiaga

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Skaitmeninis Deformacijos Robotas Abėcėlė Montavimas Blokai Vaikų Švietimo Žaislas

Skaitmeninis Deformacijos Robotas Abėcėlė Montavimas Blokai Vaikų Švietimo Žaislas " Abėcėlė Blokai Plastiko

Panašūs produktai: