Camoro R4 Gps Tracker Mini Smart Žiedas Miego Sveikatos NFC "Bluetooth" Vyrų/moterų GPS Piršto Fitbit Skaitmeninis Žiedas Smart Home

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€223.38

Dalintis

Apie prekę

Produkto Aprašymas

NEWJakcom R4 Smart klavišą piršto Žiedą miego sveikatos NFC "bluetooth" Vandeniui Protingas žiedo android/ios

Funkcijos

IC / ID / NFC kortelę modeliavimas | "iOS", "Android" dviguba platforma Debesis Paraiška

Asmeninės prieigos kortelė / Viešieji prieigos kortelė

Liftas kortelės / automobilio Statymo kortelė

Laiko kortelė / Medicininės kortelės

Pirkinių kortelę / Dujos užpildo kortelę

Transportas kortelės / Automobilio raktas

Narystės kortelę / Vartotojo kortele

DUK Mokėjimo: iš Anksto: Pls atkreipti dėmesį į savo mokėjimo kredito kortele, paskambinkite į savo banką iš naujo mokėti Alibaba internete, kad kartą nepavyko ypač tiems, kurie gauna retai patirtis apsipirkti internete, turite užtikrinti, kad kredito kortelės likutis yra pakankamas, ir įveskite teisingą info.

Mes daugiausia sutikti internete Alibaba Prekybos Draudimo įsakymus kartu su interneto mokėjimo Kredito kortele arba T/T ir PayPal.Kaip didelis, kad T/T iki mūsų bendrovės banko būtina remiantis 30% indėlių bent.

Pls, reikia pažymėti, kad Alibaba platforma reikia 2 dienas gauti savo pinigus ir informuoti mus, kad pristatymas.Greičiau mokėjimo, greitesnis pristatymas.

Dėl Kokybės:

Tai paprastai promilių atmesti santykis kontroliuojama, kaip mes pabrėžiame kokybės visų mūsų produktų linija.Birių užsakymą, mes garantuojame atmesti santykis trys-daugiau nei tūkstantis paprastai, bus siunčiami papildymo prekes, kad didesnė dalis.

Dėl agentas bendradarbiavimas:

Mes tiekiame FAB verslo "Amazon" ir Nepriklausomas Internetinis Prekybos Centras čia, nes tai yra mūsų pagrindinė veikla,, lašas laivybos ir prie durų visada veikia.Ir mes, kad leidimą tiems, kurie nori būti mūsų agentas savo vietos rinkoje ar verslą internete. 20% nuolaida daugiausia bus pasiekė specialus aukštos kokybės klientams.

Mes tik daryti verslą su aukšto efektyvumo partneriai, nes mes esame profesionali, su juo jau daugiau nei 10 metų.Drop laivyba ir nuo durų iki durų priimtina, susisiekite su mumis per "Skype": robinas.zhang63

Pakuotės:

Jei norite mėginio kad arba urmu verslo ateitį, kurie gali būti susiję su dauguma pakuočių, pls nustatyti laisvai susisiekite su mumis.Už vieną paketą, mes naudojame laikymo dėžutė pakuotės dažnai.Antrasis pasirinkimas yra spalvos langelį.

Pristatymo:

Paprastai, mes išsiųsti iki Singapūro skelbti žemai kurjerių mokestis už klientus, jei jos nereikia produktus, skubiai, pls susisiekti su mumis iš anksto, jei norite išsiųsti greitai siunta, tokios, kaip DHL, UPS ir "FedEx" ir kt.Pristatymo laikas ir kaina bus gerokai kitaip.

Force majeure reikėtų pasikliauti savo sprendimą pirkti kaip virusas atsitiko dabar, kurie gali sukelti pristatymo vėlavimo.Nereikia pirkti iš jav ir nesuteikia blogas peržiūros, jei tai nepriimtina jums.Mūsų agentas, ir tikimės bendradarbiauti su jumis!

Žymos: broadlink smart home produktai, žiedas smart žiūrėti, sveikatos, aveo t300 raktas, sveikatos apsaugos produktas, žiedas miego tracker, ds r4, fitbit mokestis 3 juosta raudona, r4 protingas žiedo, atminties r4, ds.

Charakteristikos

Bylos Medžiaga LYDINYS
Nustatymo Tipas Nematomas Nustatymas
Kalbos lietuvių
Proga - metį, šalies, sužadėtuvių, VESTUVIŲ, DOVANA
Sertifikavimo CE, RoHS
Pagrindinis Akmuo Kristalai, Kalnų Krištolas
Prekės Pavadinimas JAKCOM
Funkcija Nuotolinio Valdymo Pultas
svoris 0.060 kg
Tipas Riešo dirželis
Žiedų Tipas žiedas žiūrėti
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kilmės vieta Guangdong, Kinija
Kilmės KN(Kilmės)
Religinių Tipas KRIKŠČIONIS
Garantija Parama
Apdaila technologija Kortelės nustatymas
Suderinamumas Viskas Suderinama
Vienos pakuotės dydis 7.0X7.0X3.0 cm
Veikimo Sistema Symbian
Modelio Numeris R4

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Camoro R4 Gps Tracker Mini Smart Žiedas Miego Sveikatos NFC

Camoro R4 Gps Tracker Mini Smart Žiedas Miego Sveikatos NFC "Bluetooth" Vyrų/moterų GPS Piršto Fitbit Skaitmeninis Žiedas Smart Home

Panašūs produktai: