5 Poros/daug Sporto Silikono Ausies Dangtelis Apsauginis Dangtelis Priedai Telefono "EarPods" Apima Ausinės Rankovės Ausinių Adapteris

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.46

-30%

€0.66

Dalintis

Apie prekę

SECURE FIT - EarPodz patogiai rankena ausies ir suteikti papildomos paramos, atitinkantys griovelio savo vidinės ausies, o tai reiškia, valandų koregavimas-nemokamai klausytis, ar esate kelyje, dėl vykdyti, arba tiesiog klausytis savo mėgstamų dainų.

ITIN PATOGUS - Inžinerijos su Hipo-Alerginių ir Medicininės kokybės Silikono ir Lanksti Elastomerų, EarPodz suteikia geresnę klausymosi patirtis be kompromisų dėl komfortą net ir po dažnų ir ilgų.

NUSIVYLIMAS NEMOKAMAI ĮDIEGIMO - Tiesiog slydimo silikono apima daugiau nei kairės ir dešinės pusės savo "Earpods" / Airpods.EarPodz ruožas puikiai tinka bet kokio apvalaus Earpod / Airpod.

ATSPARUS VANDENIUI, Pagamintas Aktyvų Gyvenimo būdą - Puikus bėgimas, bėgimas, čiuožimas, snieglenčių sportas, vaizdo konferencijos, dviračių, fitneso, sporto salė ir daugiau!

Paketas apima:

5 Poros "EarPods" Apima

Žymos: tinka berniukas vaikai prom, kostiumai amerikos lins, marškinėliai žingsnis broliai, tinka dviračių balta, plisuotos didelės mergaitės, tinka kalėdų katė, tinka fitneso 5 vnt, kostiumai futbolo kūdikių, tinka fitneso sportas.

Charakteristikos

Pakuotė No
Elemento Tipas Ausinės Silikono Atveju
Dydis about 3x1.8x0.7cm
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Sporto Silikono Ausies Bžūp Ausinės Rankovės
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Medžiaga Silikono

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5 Poros/daug Sporto Silikono Ausies Dangtelis Apsauginis Dangtelis Priedai Telefono

5 Poros/daug Sporto Silikono Ausies Dangtelis Apsauginis Dangtelis Priedai Telefono "EarPods" Apima Ausinės Rankovės Ausinių Adapteris

Panašūs produktai: