Nauja Išpardavimas
Avokado Esmė, 10 ml Padidinti

Avokado Esmė, 10 ml

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.37

Dalintis

Apie prekę

Produkto Pavadinimas: Elito Koncentruotos Avokado Esmė

Kilmės šalis: Turkija Prekės Kiekis: 10 ml Fizinė Struktūra: Skystas Esmė Rezoliucija: Tiek vandens, tiek tirpsta naftos.Naudojimo Norma: Elito esencijos aukštos kokybės ir koncentruotų produktų, sabunda su 1 4, kvepiančių mūro su 3 iš 5, kambario kvapas priėmimo naudoti 6 su 4 yra siūloma.Tada, galutinio produkto norimą pagal stiprumą esmės, ši suma azaltılıp, gali būti padidinta.

Produkto Informacija:

Elito esencijos pagaminti su muilo kvapus akmens, kambarių kvepalai, kosmetika, skalbimo ir valymo produktų, kvepalų kokybės, koncentracija, skirtumas tęstinumą ir pastovumą.

Todėl mūsų šalyje aromatas, aromato Orthoptists simbolizuojanti Smart Kvapas iki Akademijoje, daugybė arge bandymas, jutimo analizė ir sintezė, kurią üretilen Elito esencijos, tik ne iš mūsų šalies, daug pasaulio, regiono paklausa.

Elito esanslarını muilo kvapus akmens, kambarių gaivikliai, visi su plovikliu ir valymo reikmenys, kosmetikos produktų naudojimas priimant.

Elito esanslarımız sveiką stiklinį butelį užsakymą dripper su dangčiu siųsti.

Labai ilgalaikis ir intensyvus.

Elito esencijos, kad muilas ir kvapus akmenų struktūrą, daugiau sklandžiai ir kokybiškai.

Su muilu ir kvapus akmens priėmimas 1 4 Elito esmė kullanmanız yra pakankamai.Norimą priklausomai nuo stiprumo kvepalų, šis kiekis azaltılıp, gali būti padidinta.

Elito esencijos boutique muilo priėmimo naudoti: Mažytė mažytė supjaustyti.Neapdailintais kraštais muilo bazės, priklausomai nuo metodo, tirpimo, Arba Dvigubas katilas Dubuo Būtų imtasi.

Lydymosi atlikti; Dvigubas katilas indą įdėti į verdantį vandenį.Dangtelis vandeniui değmemelidir.Lydymosi per burną konteineris turėtų būti uždarytos. 30 antras veiksmus dvigubas katilas virimo indą iš vandens yra pašalinami ir sumaišyti su mentele.Išlydyti Viduje Pridėta ir galiausiai Elito esmė Papildomą buvo sumaišyti.

Jei yra oro burbuliukų, monotonija Kelnas ar taip pat Kokita oro burbuliukų pašalinimas vibracijos mašina, naudojant panaikinimo yra numatyta.Pilant užšaldymas yra.Oro temperatūra ir drėgnumas, darbo aplinka, priklausomai nuo to, norma, apie 8-12 min sabunun užšalimo vyksta.

Microwaveable lydymosi yra pagaminti; Mikrobangų įdėti į burną ir uždarytas. 30 antras veiksmus, Išimti iš orkaitės ir sumaišyti.Išlydyti Į muilo Dažų pridėta, ir galiausiai Elito esmė Papildomą buvo sumaišyti.

Jei yra oro burbuliukų, monotonija Kelnas, panaikinant yra numatyta.Pilant užšaldymas yra.Yaklaşık 10-12 per minutę užšaldymas yra.

Elito esencijos kvapus, akmens konstrukcijos naudojimas: naudokite 30 ml vandens Laivo, kurių imtasi, Elito esmė pilamas ir sumaišyti.

Iš mišinio, gera po 100g Įdėti ir šiek tiek beklenerek miltelių į avariją, yra numatyta.

Griūva į dulkes, Sumaišyti su Pilamas.

Mirti tada Įdėti ir mašina veikia kvepiančių taştaki oro burbulas yra imtasi. 0-15 minučių užšaldymas yra.Elito esanslardan norėdami gauti geriausią rezultatą, Turi būti naudojamas.

Elito esencijos kambario kvapas naudoti sprendimus: Gilus grubus 500g vandens. Üzerine 2 tablespoonsAnd sumaišykite.Karbonatas visiškai çözündükten po 10 ml Elito esmė pridėta.Vėl sumaišoma.Pagaliau akių sprendimas Pridėta.

Ar Ji.Kaip trigubas ar keturgubas, susijusių su.Kaip visual brėžiniai.Butelio viduje konularak, dairausi į kvapą skleisti yra numatyta.

Elito esencijos, o ne pagal maisto gamybos ir gėrimų.Maisto produktų ir gėrimų, Tito aromatų, galima patikrinti.

Išvardyti E NTEGRA

Žymos: maui maudymosi kostiumai vyrams, kohls pleišto batai, htc apima miško, koi plūduriuojantis lempos, kaukės hyper žvėris, koito lemputes japonija, koi fishs mados, daug arbatos puodelis katė, koji kabuto marškinėliai.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas elito

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Avokado Esmė, 10 ml

Avokado Esmė, 10 ml

Panašūs produktai: