Gy-4466 Electret Mikrofono Stiprintuvas Vairuotojo Mažiausias In-Ear Ausines Max4466 Reguliuojamas Stiprintuvas Cma4544Pfw

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.89

-32%

€1.31

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Šis nutraukti tinka projektus, naudojant FFT: pavyzdžiui, balso keitikliai, garso įrašymas, stiprintuvai, ir garso atsako projektus.Ant nugaros, mes apimti mažos žoliapjovės potenciometras koreguoti pelno.Galite nustatyti, kad pelnas iš 25 kartus 125 kartus.Žemyn apie 200mVpp (paprastai apie 6 colių atstumu), idealiai tinka prijungti prie kažkas, kad reikia "line level input be karpymas, arba apie 1Vpp aukščio, idealiai tinka skaityti nuo mikrovaldiklių ADCs.Produkcija yra rail-to-rail, todėl, jei garsas yra stiprus, rezultatas gali būti kaip aukštas, kaip 5Vpp!

2. Ji yra paprasta naudoti: prisijungti GND prie žemės ir prijungti prie VCC-2.4-5VDC.Siekiant geriausių rezultatų, naudoti galima "ramiai" maitinimo šaltinis (3.3 V maitinimo viršuje).Garso signalo išvedamas IŠ pin.Produkcija turės DC šališkumo VCC / 2, todėl, kai ji yra visiškai rami, įtampa bus stabili VCC / 2 v (DC kartu).Jei garso įrenginį, jums reikia naudoti AC-kartu audio, vieta 100uF kondensatorius tarp išvesties pin ir įvesties įrenginį.Jei norite prisijungti prie garso stiprintuvo su diferencialinė įėjimo arba kurių sudėtyje yra atsieti kondensatoriai, jums nereikia 100uF kondensatorius.

3. Dizainas išvesties pin: tikslas yra ne vairuoti garsiakalbiai, arba nieko, bet mažas in-ear ausinės-jums reikia naudoti garso stiprintuvas (pvz., mūsų 3.7 W stereo stiprintuvas) jei norite prijungti stiprintuvą tiesiai į garsiakalbį.Jei prisijungėte prie mikrovaldiklių pin, nr. stiprintuvo arba atsieti kondensatorius reikia-prijunkite IŠ pin tiesiogiai mikrovaldiklis ADC pin.

Aprašymas:

Tai kruopščiai parengta electret mikrofono stiprintuvo galite pridėti daug savo projektą.Visiškai sumontuotas ir išbandytas plokštės yra prilituotos 20-20KHz electret mikrofonas.Amplifikaciją, mes naudoti Maxim MAX4466, kuris yra op amp, specialiai sukurta siekiant įgyvendinti šią subtilią užduotį!Šis stiprintuvas turi puikią maitinimo triukšmo slopinimas, todėl šis stiprintuvas skamba tikrai gerai, ir ne taip triukšminga, arba nemokšiškai, kaip kitą mikrofoną, stiprintuvai, mes bandėme!

Techniniai duomenys:

Spalva:violetinė

Modelis: MAX4466

Pakuotė:

1 * Electret mikrofonas reguliuojamas stiprintuvas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: mikrofonas max4466, mic jutiklis, electret mikrofono stiprintuvo max4466, vpk usb, audio dac, max9814, mikrofono stiprintuvo valdyba, fiio ausinių, "bluetooth" fiio, vpk hifi.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ONLENY
Elemento Tipas Kabelinė Ir Adapteriai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gy-4466 Electret Mikrofono Stiprintuvas Vairuotojo Mažiausias In-Ear Ausines Max4466 Reguliuojamas Stiprintuvas Cma4544Pfw

Gy-4466 Electret Mikrofono Stiprintuvas Vairuotojo Mažiausias In-Ear Ausines Max4466 Reguliuojamas Stiprintuvas Cma4544Pfw

Panašūs produktai: