Gerą ir Sveiką Atminties Putos Miego Kaklo Pagalvė Lėtai Rikošetas, " U-formos, be Rankų Tirpimas Poilsio Pagalvė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.55

-30%

€25.08

Dalintis

Apie prekę

Gerą ir Sveiką Atminties Putos Miego Kaklo Pagalvė Lėtai Rikošetas, " U-formos, be Rankų Tirpimas Poilsio Pagalvę Aprašymas: Savybės:

1. Mažina spaudimą dėl ginklų, siekiant užkirsti kelią tirpimas.Ši pagalvė apsaugo tirpimas dėka savo specialios lenktas, kad dizainas sumažina spaudimą į rankų.

2. Taip pat puikiai tinka pusėje pabėgiai stalai ir miega.Savo novatoriškų dizaino lenktas taip pat daro tai gerai ir žmonėms, kurie miega ant jų šonų, ir tiems, kurie miega ne savo vietas, pavyzdžiui, darbuotojams ir studentams.Tai daro, miega bet kur, patogūs, numatyta vieta jūsų ginklų.

3. Nustatyta, kaklo ir pečių paramos.Ši pagalvė suteiks atleidimas nuo skausmą, sustingimą ir įtampą užtikrinant jūsų miegojimo padėtis.

4. Atminties putų medžiagos.Jis taip pat lėtai atšokusio kamuolio, leidžiant ją turėti savo formą, ilgiau.

5. Ergonomiškas dizainas.Prisitaikyti prie kontūrus jūsų galvą ir kaklą.Puikiai kaip dovana šeimai, draugų, žmonos ar vyro.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: lėtai rikošetas pagalvė

Pagalvės forma: U formos

Dydis: 35 * 30 * 13cm

Medžiagos: šilko danga, poliesteris vidinis pamušalas, poliuretanas (lėto rikošetas atminties putos) pagalvė core, ABS plieno karkasas

Paketą, įskaitant:

1 x Kaklo pagalvė

Komplektą Sudaro:

1 x Kaklo pagalvė

Žymos: rankinio poilsio nagų, siuvinėjimo pagalvė, dirbtiniais kailiais pagalvė, pagalvė kelionėms, nagų porankiu, rankų nagų poilsio, grindų pagalvės, pagalvėlė nagų, mielas kaklo pagalvė, baby automobilių pagalvė.

Charakteristikos

Dydis Medium
Prašymas Kaklo
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Kaklo Pagalvė
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Breathleshades

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gerą ir Sveiką Atminties Putos Miego Kaklo Pagalvė Lėtai Rikošetas,

Gerą ir Sveiką Atminties Putos Miego Kaklo Pagalvė Lėtai Rikošetas, " U-formos, be Rankų Tirpimas Poilsio Pagalvė

Panašūs produktai: