2020 Kalėdinė Dekoracija Pakabukas Keramikos Kalėdų Eglutė Pakabukas Atminimo Plokštė Namų Dekoro

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.10

Dalintis

Apie prekę

Kalėdų 2020 Draugais Karantino Keramikos Apskritas Ornamentas

Gaminio specifikacijos

Dydis :7.5 cm*7.5 cm*6 mm

Modelis:Kietas

Spalva:Balta

Keraminės Medžiagos

Ornment ateina į aiškias viršutinę ir baltos spalvos papuošalų dėžutė pasirengusi būti suvynioti dovanų.Dėžutėje yra medvilnės įterpti padding padėti su laikymas po žiemos sezonui.

Nuotrauka funkcijos klasika šriftai suverti su kalėdų žiburiai ir Kalėdų senelis skrybėlę.Ryškesnės spalvos yra raudona ir žalioji padėti uždegti yule banga dvasia.

Pakabinti šis punktas dėl dirbtinio matinio sniego ar tikras medis, tai vieta, šalia ėdžiose.Naudoti ją kaip magnetas ir įdėti į šaldytuvą, arba ant sienos.Labai universalus ir puikiai naudoti Helovinas, per Padėkos, ir Naujųjų Metų 2021

Nuotrauka spausdinama ant vienos pusės per sublimacijos šiluma procesus, užtikrinti nuolatinį vaizdą.Skirtingai nuo vinilų, šis straipsnis nebus išnyks, peal, arba iškėlė kraštus.Aukštos kokybės porcelains ir dažai yra naudojami siekiant suteikti kuo baigti.

Širdies chritmas yra užpildytas su nesenstantis prisiminimai filmai, šeimos ir meilės.Nuolatinis, pagal amalas bučinys, pakavimo supažindina su popieriaus ir lankai, puošti kambarį, sausainiai, kepimo, kabantys žibintai.Leidžia visi tikimės, kad šiais metais alsuoja teigiamas atminties.

Puiki mama, tėtis, sūnus, dukra, brolis, sesuo, dėdė, teta, močiutė, senelis, draugas, sutuoktinis, vyras, žmona, draugas, draugė, motina, tėvas, in-law, co-worker, ar kas nors ką tik nori, jiems gerai ir taip pat suteikti jiems kažką kudakuoti apie šių gaila kartus.

Pateikti už Gimtadienio, Kalėdų, Vestuvių, KALĖDŲ, Padėkos, Jubiliejus, mokyklos Baigimo, Tik Todėl, arba bet Atostogų.Duoti mokytojas, viršininkas, kaimynas, ir darbe, kaip kamštukas dovana, baltas dramblys, you name it, ji visada primena artimuosius '20.

Žymos: lengva squeezer, christma, kalėdų porceliano indai, christma ornamentu, keramikos kalėdų, keramikos sniego, kalėdų patiekalas, dekoro namai, ceram, namų salė kilimėliai.

Charakteristikos

Modelio Numeris Pakabučiai
Prekės Pavadinimas FancyQbue
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2020 Kalėdinė Dekoracija Pakabukas Keramikos Kalėdų Eglutė Pakabukas Atminimo Plokštė Namų Dekoro

2020 Kalėdinė Dekoracija Pakabukas Keramikos Kalėdų Eglutė Pakabukas Atminimo Plokštė Namų Dekoro

Panašūs produktai: