Nauja Išpardavimas
10 Guolių 604ZZ 4x12 Ekranuoti 4x12x4 Padidinti

10 Guolių 604ZZ 4x12 Ekranuoti 4x12x4

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.88

-25%

€3.84

Dalintis

Apie prekę

Gilių griovelių geometrija dideliu greičiu, ir remti abiejų radialinio ir ašinių apkrovų

Chromo plieno, patvarumo ir atsparumo deformacijos esant didelėms apkrovoms

Metalo skydai iš abiejų pusių guolio išlaikyti tepalų ir teršalų iš

Tepalu ne gamintojas, be jokių papildomų tepti reikia

Tai 604ZZ 4x12x4-milimetro ekranuoti miniatiūriniai rutulinis guolis turi gilių griovelių geometrija dideliu greičiu, ir remti abiejų radialinio ir ašinių apkrovų.Jos "chrome" plieno konstrukcijos daro tai patvarus ir atsparus deformacijos esant didelėms apkrovoms.

Medžiaga: Guolių Plieno

Spalva: Sidabrinė

Metalo skydai iš abiejų pusių guolio išlaikyti tepalų ir teršalų, ir jis ateina iš anksto sutepti iš gamintojo, todėl nereikia papildomai tepti nereikia.

Šis gilus griovelis, ekranuotas miniatiūriniai rutulinis guolis, skirtas naudoti tais atvejais, kai būti kartu radialinio ir ašinių apkrovų ir reikia aukštas važiavimo tikslumą esant dideliam sukimosi greičiui.

Tokie prašymai įtraukti sankabos, pavaros, reduktoriai, kompresoriai, siurbliai, turbinos ir spausdinimo ir tekstilės mašinų, tarp kitų.

Riedėjimo guolių naudojimo geležinkelių s išlaikyti atstumą tarp judančių dalių sumažina sukimosi trintį ir paramos radialinio ir ašinių apkrovų.

Užsandarinti guoliai yra sutepti alyva, tepalas į guolių gamykloje, o atviri ir dengti guoliai yra skirtas būti tepalu vietoje, periodiškai reapplication tepimo, remiantis naudoti.

Skydas apsaugo darbo dalis, guolis, iš aplinkos nuolaužos, kurios gali būti nustatytos ir galėtų sumažinti rutulinių guolių, greitį ir gyvenimo trukmę.

Riedėjimo guoliai yra naudoti įvairias programas iš žemės ūkio mašinos, tiekiančios įrangą, robotų technika, įranga, keltuvai, valcavimo staklynų, laivo vairo velenai, ir bendra smulkintuvai ir kt.

Pakuotės Turinys 10 x giliais rutuliniai guoliai

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: abec 5 guolis, 4x12 plytos, 8x19x6 guolis, 4x12 atveju, lipdukas 4x12, 623zz guolis, pergalę 4x12, bogner 4x12, 7207 guolis, 4x12 kilimas.

Charakteristikos

Naudoti Kalnų Dviračiai
Medžiaga Aliuminio/Lydinys
Modelio Numeris rutuliniai guoliai
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis as describe

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10 Guolių 604ZZ 4x12 Ekranuoti 4x12x4

10 Guolių 604ZZ 4x12 Ekranuoti 4x12x4

Panašūs produktai: