Kodas Security Lock 6 Skaitmenų Kodą Užraktas Derinys Cam Spintelė Persirengimo Patogus Slaptažodį Saugumo Koduojami Užrakinti Kabineto Spynos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.54

-25%

€15.39

Dalintis

Apie prekę

6 Skaitmenų Kodą Derinys Cam Kabineto Patogus Slaptažodį Saugumo Koduojama Spyna

Ypatybė: meistro kodas ir pagrindinis raktas leidžia atidaryti jei pamiršote vartotojo kodas.LED indikatorius rodo veikimo būsenos, žemas baterijos indikatorius.

Lengvas montavimas be varžtų.Cam galima pasukti pagal laikrodžio rodyklę arba pagal laikrodžio rodyklę.Idealiai tinka kartotekų spintos, spintelės ir spintos.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: 9.5 x 5 x 5 cm / 3.74 x 1,97 x 1,97 colių (leist.)

Įdiegti:

1. Įdiegti akumuliatorius: naudojant pirmą kartą, prašome naudoti mygtuką, kad atrakintumėte.Po pagrindinių įdėta, pasukite 90 laipsnių kampu pagal laikrodžio rodyklę atrakinti.Atsiėmę, įdiekite 2 7-osios baterijos (rekomenduojama šarminių baterijų) baterijos skyriuje atgal, spynos korpusas, ir tada užrakinti kabineto.Ištraukite raktą ir saugu.

2. nustatyti slaptažodį (vartotojo slaptažodį ir slaptažodis yra tame pačiame kelyje):

Gamyklos slaptažodis: Vartotojo slaptažodis yra "1"; slaptažodis yra "6"

Slaptažodį sudaro 1-12 skaitmenų ir gali būti saugomi ilgą laiką.

Nustatyti slaptažodį pirmą kartą: paspauskite 1 mygtuką (Pastaba: 1. gamyklos slaptažodį) - paspauskite C mygtuką - įveskite naują slaptažodį (pvz: 123456) - paspauskite OK, kad naujas slaptažodis įsigalios, išklausęs ilgą tonas (dI~).

Keisti slaptažodį metodas: Įveskite seną slaptažodį - paspauskite C mygtuką - įveskite naują slaptažodį ir paspauskite OK mygtuką - naujas slaptažodis galioja

3. Atrakinimas: paspauskite mygtuką GERAI, įvedus slaptažodį, pasukite rankenėlę atrakinti

Įveskite nustatyti slaptažodį ant klaviatūros.Kaskart paspaudus mygtuką turi garsinį ir vaizdinį eilutę, nurodant, kad įvesties galioja.Paspauskite GERAI, kai įėjimas yra baigtas.Jei slaptažodis teisingas, žalia indikatoriaus lemputė bus ir ten bus ilgas pyptelėjimas (Di~) eilutę.Šiuo metu, pasukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, norėdami atrakinti.Jei jums nėra pasukite rankenėlę per atidarymo laikotarpį, derinys užraktas automatiškai iš naujo nustatyti užraktas.Jei slaptažodis yra neteisingas, yra dvi tonas (DI -DI) raginimą, kuriame nurodyta, kad rašymas yra neteisinga, prašome pakartotinai įveskite teisingą slaptažodį.

4. užrakinta:

Pasukite rankenėlę prieš laikrodžio rodyklę į užrakintas poziciją užrakinti.

5. Automatinis signalo:

Jei slaptažodis įvedamas keturis kartus iš eilės yra negerai, apsauga slaptažodžiu duos signalą.Signalo truks 60 sekundžių.Per šį laiką, įveskite teisingą slaptažodį ir spauskite OK norėdami atšaukti žadintuvą.Ši funkcija apsaugo nuo krekingo slaptažodžius.

6. Galios trūkumas eilutę:

Kai baterija yra maža, jis duos "beep" trys raginimus, kai spyna atrakinta, ir raudona lemputė mirksi.Šiuo metu, ši baterija gali būti atrakinta, apie 100 kartų, kai baterija yra tuščia.Pakeiskite bateriją kaip galima greičiau.

7. Avarinis atrakinimas:

Dėl nepakankamo maitinimo, užrakto negali būti atrakinta ir raktas gali būti atrakinta.Raktas naudojamas tik avarinis atrakinimas, ir baterija turi būti keičiama iš karto po atidarymo durų.

8. Avarinis dekodavimas:

Kai vartotojas netyčia pamiršo slaptažodį, jis gali naudoti raktą atrakinti raktą pirmą.

1) Po atrakinti, paspauskite trynimo klavišą atgal, spynos korpusas, ir išklausęs ilgą garsą (DI~), vartotojo slaptažodis bus atstatyti į gamyklą slaptažodį.

2) Po atrakinti, paspauskite ir laikykite nuspaudę trynimo klavišą ant nugaros užrakto 5 sekundes.Išklausęs ilgą pyptelėjimą (DI~), valdymo slaptažodį, bus atstatyti į gamyklą slaptažodį.

Jei administratoriaus slaptažodis yra taip pat pamiršti, naudokite klavišą, norėdami atidaryti spintą.

Paketų sąrašo:

1 x Kodas Security Lock

1 x Raktas

1 x Instrukcija

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: žemės užraktas, spynos slaptažodį, gelis užraktas, bio užraktas, 8 skaitmenų užraktas, 6 skaičių spyna, užrakto slaptažodį, nu užraktas, įspūdis užraktas, programa, užrakto.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas WALFRONT
Kilmės KN(Kilmės)
Užrakto Tipas Kita
Modelio Numeris Saugumo Koduojama Spyna
Sertifikavimo NĖRA
Tipas Kabineto Užrakinti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kodas Security Lock 6 Skaitmenų Kodą Užraktas Derinys Cam Spintelė Persirengimo Patogus Slaptažodį Saugumo Koduojami Užrakinti Kabineto Spynos

Kodas Security Lock 6 Skaitmenų Kodą Užraktas Derinys Cam Spintelė Persirengimo Patogus Slaptažodį Saugumo Koduojami Užrakinti Kabineto Spynos

Panašūs produktai: