3D Veidrodis Gėlių Siena Lipdukas Meno Nuimamas Akrilo Sienų Lipdukas Sienos Paprasta, Elegantiško Dizaino Namų Kambario Dekoro Veidrodinė Siena Lipdukas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.47

-49%

€14.92

Dalintis

Apie prekę

Matmenys:120*90 cm(47*35in); Storis:1mm-2mm.

Medžiaga: Akrilas.sveikas ir saugus.Nėra jokios žalos aplinkai ir sveikatai.Lipnios, nuimamas, ir paskutinis metų.

Paprastas, elegantiškas dizainas, tinka daug skirtingų kambarių: vaikų darželio, gyvenamasis kambarys, vaikų miegamasis, laukiamasis, sienos koridorius ir laiptai.

Savybės: lipnios, nuimamas ir trunka metus, papuošti savo sienas be dažų ir netvarka ji sukuria.

Patarimai: yra apsauginės dangos plastiko ant elemento paviršiaus, kuris galbūt yra keletas nežymių įbrėžimų, tiesiog nuplėšti plastikiniai tada šviesus veidrodis parodys.

Įdiegti Veiksmus

1. Atidaryti paketą

2. Patikrinti visus elementus, kurie ateis, kaip daug mažų gabalėlių viduje langelį.

3.yra vadovas, žemėlapių knygos viduje, nustatyti popieriaus ant sienos su dvipuse lipnia(kaip paveikslėlyje parodyta internete ).

4. Rasti kiekvienas gabalas s paskirtą vietą su numerių, yra numerių (1,2,3.....)ir klijuoti juos prie sienos ir tilpti visa vadovas.

5.Nuplėšti popierių po klijuoti lipdukus

6.Nuplėšti dengimas apsaugos plėvele, švelniai ir tada baigti

7.Jei yra dar kokių nors problemų, prašome patikrinti produkto vaizdą, kuris bus parodyti jums, kaip tai padaryti su paveikslėliais ir žodžiais.

8.Jei yra kvapas, kai atidaryti paketą, prašome sausu oru juos vieną dieną.Produktai yra ekologiškai-draugiškas su jokio kvapo.

9.Svarbiausias dalykas yra kantrūs ir atsargūs, tai padaryti, tada jums bus gauti didelį laimingas staigmena.

10. Tiesiog mėgaukitės juo.Nepamirškite pasidalinti su mumis, kaip jūs padaryti jį.

Produkto Informacija:

Modelis/Forma: Kvadratas

Medžiaga: PS (plastikiniai)(Be stiklo)

Spalva: Sidabrinė,Auksinė

Dydis: (produktas, scena yra tik nuoroda, o ne realūs dydžiai.)

Aikštė: 6pcs x 20cm / 7.9x7.9inch

Kiekis: 6PCS/Set

Komplektą sudaro: 6pcs x 20cm

Produkto Savybės:

1. "PASIDARYK pats" funkciją: Tai PASIDARYK pats produktas, pagal tinkas (arba savo idėjas), įklijuoti į savo mėgstamą vietą.

2. Veidrodžio pagrindo yra su dvipuse juosta, galite klijuoti tiesiai ant sienos.Tinkamai įrengti, siekiant užtikrinti, kad niekada lašas.

3. Gali būti naudojamas dekoravimo gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys ir virtuvė, ir Darželiams, ir kt.Taip pat gali būti teikiama kaip dovana savo draugams, partneriams ir šeimos nariams.

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ:

1. Tai, kad lipdukas yra ne visai kaip veidrodis - atspindi yra apytikslė ir neryškus ir priklauso nuo paviršiaus, kad lipdukas yra ant.Lygesnė paviršiaus aiškiau atspindys bus, tačiau ji NEBUS aišku, kaip tikras veidrodis.

2. Veidrodėliai veikia geriau ant plokščio ir lygaus paviršiaus (pvz.: stiklas, plytelės ir kt.).Paviršiaus tekstūra turės įtakos jų gebėjimą prilipti prie paviršiaus.

3. Atidarius produktą, jums gali rasti, kad yra keletas įdrėskimų ženklų ar dulkes ant produkto.Tačiau nereikia nerimauti, nes produktas yra taikoma apsauginės plėvelės.Todėl, jei jūs nugriauti apsauginę plėvelę, jūs galite pamatyti visiškai naują švarų veidrodį.

Žymos: kelnės ktm enduro, konkurse mergina suknelės, dirželis i8 pro iwo 14, itin galingas juosta, trafaretai klesti, vaenson baterija a10, metalinės sidabro širdies, tenes nike vaikams, vafs autentiškas rožių.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris X8842
Medžiaga Akrilo
Specifikacija Single-piece Package
Modelis 3D Lipdukas
Scenarijus SIENOS
Klasifikacija Už Sienos
Stilius Europa
Temos Modelis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3D Veidrodis Gėlių Siena Lipdukas Meno Nuimamas Akrilo Sienų Lipdukas Sienos Paprasta, Elegantiško Dizaino Namų Kambario Dekoro Veidrodinė Siena Lipdukas

3D Veidrodis Gėlių Siena Lipdukas Meno Nuimamas Akrilo Sienų Lipdukas Sienos Paprasta, Elegantiško Dizaino Namų Kambario Dekoro Veidrodinė Siena Lipdukas

Panašūs produktai: