Mielas Gyvūnų Koala Lėlės Tinginys Pliušinis Žaislas Lovoje Miega Pagalvę Modeliavimas Maža Pagalvėlė Padengti Vaikams Dovanų 28inch 70cm

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€67.93

Dalintis

Apie prekę

Kaina yra tik vienas gabalas, pls pastaba.

Naujas milžinas įdaryti pliušinis minkštas Gyvūnų Koala Lėlės , mielas mielas Animacinių filmų Koala žaislai

Graži dovana, ir puošmena draugams, vaikams, kūdikiams ir Mėgėjams 28inch / 70cm

100% Ekologiškas Produktas, Nekenksmingas Vaikas

Aukšto Lvl PP Medvilnės Įdaryti

Aukštos Kokybės su Gamyklos Kainų

Nemokamas Pristatymas, Priimti Lašas Laivybos

PIRKIMO INSTRUKCIJOS: Patarimai: Ačiū už apsilankymą ir linkime bendrauti su visais, pirkėjai, mes esame patikimas tiekėjas, jūsų pasitenkinimas bus garantuotas!Mes tikimės, kad jums gali patvirtinti, kad, kai jūs gaunate produktą. ( žurnalo jūsų Taiji.lt sąskaitą, tada patvirtinkite užsakymą).Būsime dėkingi, Jei galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ( Penkių Žvaigždučių), mes suteiksime jums keletą nuolaidos už kitą, kad.Jei jūs neturite patenkinti produkto, pls susisiekti su mumis pirmą, kad vietoj palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes padarysime viską, kad jūsų pasitenkinimą, ačiū!Apmokėjimas :

Visa, "MasterCard", "Maestro", pavedimu, " Western Union, Paypal, Qiwi Piniginės, WebMoney, DOKU Piniginės, Sofortbanking, idealus, Przelewy24, Boleto ir kt.Daugiau mokėjimo metodų, patogus ir saugus.Nuo durų iki durų Pristatymas:

Visos užsakytos prekės bus išsiųstos per laikotarpį parodyta produkto įvedimo kai mokėjimas yra išvalytas.Mes susisieksime su jumis, jei yra bet kokia išimtis.EMS yra mūsų numatytasis pristatymo pasirinkimas.Jei dažnai trunka nuo 5 iki 15 dienų priklauso.

Garantija Ir Draudimo:

Pirkėjai yra atsakingas už papildomų mokesčių, muitų, mokesčių ir Muito importuoti (jei tokių yra).Draudimas yra neprivalomas.Mes nesame atsakingi už paketą, prarastas ar sugadintas pristatymo metu, jei jie nėra apdrausti.

Grąžinimo Politika

1. Jei yra kažkas negerai su produkto, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas.Produkto biržoje pranešta po 3 dienų, negali būti pagerbtas už pakeitimas.

2. Produktas TURI būti grąžintas paketą.Ir produktas, gali būti grąžinamas tik tuo atveju, jei jis yra fizinis neveikia ir jis niekada nebuvo naudojamas.Prašome nurodyti grįžo paketą savo vardą, pavardę, el. pašto adresą, telefono numerį ir grąžinimo priežastį.

3. Pirkėjas turėtų būti atsakingas už VISUS Grįžti laivyba išlaidos.

Atsiliepimų Politikos

Mes vertiname jūsų teigiamų atsiliepimų, ir mes operatyviai padaryti tą patį, jei esate nepatenkinti mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis pirmą derėtis dėl prieš jums suteikti Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį.Ačiū už jūsų supratimą.

Klientų Aptarnavimas:

Prašome bet kada kreipkitės į mus jeigu turite klausimų arba problemų.Jūsų užklausą bus atsakyta per 24 valandas.

Žymos: kaukė tinginys, kinijos domino, kūdikių tinginys, tinginys žaislas, bradipo, kinijos stacionarių, kinijos stendas, kinijos mokytojas, tinginys pėsčiųjų komanda, koala padengia.

Charakteristikos

Amžius > 3 metų
Medžiagos Įdaryti Gyvūnų Koala
Medžiaga Medvilnės
Forma koala
Vidinė medžiaga Aukšto Lvl PP Medvilnės
Savybės Minkštas, "PASIDARYK pats"
Dydis 28inch / 70cm Animal Koala
Temos koala
Modelio Numeris DY50856
Kilmės Kinija
Įspėjimas Ne Valgyti / Šildymo Nr.
Naudoti Dovanų Žaislų, Apdaila
Gyvūnai Koalas
Įdaru PP Medvilnės
Spalva Pilka Gyvūnų Koala
Elemento Tipas Gyvūnai
Lytis Unisex
Sąlyga Nauja
Tipas Baby Doll
Festivalis Visi Festivaliai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mielas Gyvūnų Koala Lėlės Tinginys Pliušinis Žaislas Lovoje Miega Pagalvę Modeliavimas Maža Pagalvėlė Padengti Vaikams Dovanų 28inch 70cm

Mielas Gyvūnų Koala Lėlės Tinginys Pliušinis Žaislas Lovoje Miega Pagalvę Modeliavimas Maža Pagalvėlė Padengti Vaikams Dovanų 28inch 70cm

Panašūs produktai: