UNI M5-450T Automatinis Pieštukas KURU TOGA Mechaninė Pieštuku Japonija 0,5 mm

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.03

-0%

€7.10

Dalintis

Apie prekę

RM1159022698956653

Aprašymas Jis ketina imtis, tiesa pieštuku ekspertu, kad suprasti bendrą pieštukai dilema, bet pakabinti ten, kaip mes stengiamės ir paaiškinti.Su standartine mechaninė pieštukai, kaip jums rašyti pieštuku švinas yra dėvėti žemyn tol, kol jis yra pasviręs paviršiaus.Kiekvieną kartą, galite rašyti gausite skirtingą patirtį priklausomai nuo to, kaip pieštukas yra sukamas.Tai gali sukelti kelis susierzinimų: 1. Kaip jums pradėti rašyti gali tekti smarkiai taško, bet, kaip jūs ir toliau rašyti taškas yra nudilę ir taip savo linijos plotis yra ne vienodas.Tai taip pat gali sukelti susilieję ir storas linijas. 2. Jei jūs pasiimti pieštuką į viršų ir atsitiks pradėti rašyti su galiuko kampas taškas, tai gali subraižyti ar sugauti ant popieriaus.

3. Skirtingų kampų, kurioje pieštuko laidas ateina į kontaktą su knyga yra dažna sukelti gedimus.

Su Kuru Toga, kita vertus, yra pagrindinės rotacijos mechanizmą, kuris nuolat sukasi pieštuko švinas, kaip jūs rašote .Švinas yra susukti per spyruoklinius sankabos, jis veikia, sukimo vis labiau kiekvieną kartą, kai jūs liftas pieštuko iki i.e.spausdinimo metu žodžiai ir kt.).Tai leidžia vienodai dėvėti pieštuko vadovauti taip, kad ji visada lieka, kaip nurodė patarimas.Ji ne tik išspręsti pirmiau minėtas problemas, tačiau ji taip pat suteikia jums neįtikėtinai plona linija.Jūs esate efektyviai naudojant tik 50% švino srityje, kad jums anksčiau buvo naudoti su jūsų senas mechaninis pieštukas.Taigi, 0,5 mm Kuru Toga jums parašyti, neįtikėtinai plonas linijas ir turi mažiau gedimų negu standartinis 0,5 mm, mechaninis pieštukas.

Žymos: kuru toga pieštukas, bn44 00502a, pieštuku uni, rašiklis uni, urmu mechaninis pieštukas, audinio pieštukų dėklas, pensan mechaninis pieštukas, mechan pieštukas, rca usb b, fc.

Charakteristikos

Rašyti Taškas 0,5 mm
Prekės Pavadinimas uni
Tirpsta Ar Ne Pastille
Tipas Mechaniniai Pieštukai
Modelio Numeris M5-450T
Švino Kietumas HB
Korpuso Medžiaga plastikiniai
Stilius Specialus pieštukas
Pakuotė Laisvas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

UNI M5-450T Automatinis Pieštukas KURU TOGA Mechaninė Pieštuku Japonija 0,5 mm

UNI M5-450T Automatinis Pieštukas KURU TOGA Mechaninė Pieštuku Japonija 0,5 mm

Panašūs produktai: