1pcs XL35 Laikas Skriemulys 35teeth sinchronizavimo Alumium Pagimdė 8mm dantų width11mm už stepper motorinių CNC

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.21

Dalintis

Apie prekę

A=62.5 mm, B=40mm C=8mm D=26mm E=11mm F=2mm G=2-M4X4

Plačiai naudojamos staklės, tekstilės, spauda, maisto įpakavimas, laidai ir kabeliai, matavimo įranga, naftos chemijos produktų, tabako gaminių, telekomunikacijų ir kitų industrijų naujojo mechaninė diržinė pavara.

Dantų skaičius: 35 Dantų žingsnio: 5.08 mm Skylės diametras: 8mm Flanšas: dvigubas Dantų plotis: 11mm 2PS Setscrews: M4X4

1pcs 35 Dantys 8mm Pagimdė XL35 Aliuminio Skriemuliai 2vnt M4 x 4 setscrews. 1PCS "Allen" raktas darydami užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 2 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Pareiškimą transporto, tik jūsų nuoroda tik.Pakuotėje gal greičiau arba lėčiau.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mes taip pat parduoda įvairių rūšių laikas skriemulio ir diržo.Sveiki atvykę į mano parduotuvę, rasti tai, ko norite, arba tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, ką nori.Mes esame profesionalų komanda, kurti ir gaminti produktus.Todėl mes galime užtikrinti aukštos kokybės ir lowcost elementus.Jei turite kokių nors problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekite su mumis.Mes stengiamės išsaugoti savo problemą kuo greičiau.Tikėtis, kad gerai, spręsti jums!

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo .Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir apmoka siuntimo išlaidas grąžinti.

Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra .Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Mes visada galvoju klausimas, kad yra angthing elses mes galime padaryti už jus.Mes taip pat nuolat bando savo geriausiai imprive mūsų paslaugų.Jei yra koks nors pasiūlymas už mūsų paslaugas, prisijungti, prašome mums.Mes labai vertiname tai, ir pagerinti savo paslaugas.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors klausimų, su mūsų prekės ar paslaugos,pease, nedvejodami susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Dėkojame už gaving mums galimybę tarnauti jums.

Mano komanda:

Esame jauni, tačiau profesionaliai.Mes kova kartu, kad mūsų svajonė kada nors per liesti.Mes manome, kad galime padaryti, kad mūsų ateitis lengva valdyti ir tiksli.Ačiū mano komandai!

Žymos: elektros variklio skriemulys, nuolatinės srovės variklis su skriemulys, variklio skriemulys, elektros skriemulys, skriemulys, plastmasinis skriemulys, pavaros skriemulys, Skriemulys, skriemulys, v, diržas variklio skriemulys.

Charakteristikos

Medžiaga LYDINYS
Modelio Numeris XL35C8
Tipas Laikas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1pcs XL35 Laikas Skriemulys 35teeth sinchronizavimo Alumium Pagimdė 8mm dantų width11mm už stepper motorinių CNC

1pcs XL35 Laikas Skriemulys 35teeth sinchronizavimo Alumium Pagimdė 8mm dantų width11mm už stepper motorinių CNC

Panašūs produktai: