Sportas Kulkšnies Parama Lengvas Poliesterio Kulkšnies Protector Veikia Lauko Krepšinio Kulkšnies Rankovių Kojų Apsaugos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.87

-51%

€1.78

Dalintis

Apie prekę

[CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]

1pc Sporto Čiurnos, Riešo Parama Veikia Lauko Krepšinio Kulkšnies Įtvaras Rankovėmis, Diržas Dirželis Elastingas Tvarstis Pėdos Raštas

Ypatybė:

Super parama: kryžiaus armavimo dirželiai suteikia tvirtą paramą ir stabilumą kulkšnies sausgyslių ir sąnarių.Jis idealiai tinka bėgimas, futbolas, žygiai, krepšinis, tenisas, tinklinis ir kita veikla, kuri reikalauja kulkšnies sporto.

Greitas skausmo ir traumų prevencija: Mūsų čiurnos sąnario gali iš karto malšina skausmą ir greitai atgauti iš padų fascitas, artrito, sausgyslių patempimas, patinimas, sausgyslių, raumenų nuovargis ir kiti kulkšnies skausmą.Su mūsų kulkšnies wrap paramą, jums bus galėtų susidoroti su bet kokios veiklos jūsų gyvenimą, kartu užtikrinant, kad jūs esate vienas žingsnis į priekį, siekiant užkirsti kelią traumų.

Lipdukas juostos dizainas, lengva naudoti.Didelio elastingumo ir drėgmės wicking medžiaga galima išvengti niežulio ir suteikti jums patogus ir kvėpuojantis jausmas.

Kelių įrengimas režimai: kairės ir dešinės kojų yra tos pačios, todėl jūs galite dėvėti viena pora metu kasdien apsaugos, ar dėvėti, siekiant užkirsti kelią sausgyslių patempimas, ir pakeisti arba išvalyti kitų suspaudimo įvorė.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Juoda

Modelis: Kairės/Dešinės Kojos

Lytis: Moterys vyrai

Tinkamas sezonas: Keturi metų laikai

Tinkama vieta: kasdien sporto apsauga

Pakuotė: OPP krepšys

Dydžių lentelė:

Dydis M L XL

Dydis 39-41 42-45 45-48

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Kulkšnies Parama

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Drop Laivyba

Mes galime pasiūlyti lašas laivybos paslaugos

1.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien

2. Ar Urmu CSV lašas laivybos

3.JAV, AU, CA, UK laivybos greitai

4. Greitas pristatymas per 48 val.

5 .Nėra sąskaitos faktūros ar gavimo įtraukti(jei norite, mes galime suteikti)

Mieli draugai, jei norite lašas laivybos, susisiekite su mumis!

Žymos: ankl parama, pėdos sausgyslių patempimas, kulkšnies krepšinis, tvarstis futbolas, čiurnos sąnario, kulkšnies įtvaras sausgyslių patempimas, kulkšnį elastingas, kulkšnies įtvaras sportas, kulkšnies užraktas, kulkšnies wrap.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kulkšnies Parama
Prekės Pavadinimas JOCESTYLE
Medžiaga Poliesteris

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sportas Kulkšnies Parama Lengvas Poliesterio Kulkšnies Protector Veikia Lauko Krepšinio Kulkšnies Rankovių Kojų Apsaugos

Sportas Kulkšnies Parama Lengvas Poliesterio Kulkšnies Protector Veikia Lauko Krepšinio Kulkšnies Rankovių Kojų Apsaugos

Panašūs produktai: