AddFavor 12Pc Nagų Lipdukai, Manikiūro Nagu Dailė Dizainas, Gėlių, Nagų Lipduką "PASIDARYK pats" Nėriniai Kalėdų Nagų Dekoravimo Decal Folija

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.65

-35%

€2.54

Dalintis

Apie prekę

AddFavor 12Pc Nagų Lipdukai, Manikiūro Nagu Dailė Dizainas, Gėlių, Nagų Lipduką "PASIDARYK pats" Nėriniai Kalėdų Nagų Dekoravimo Decal Folija

Kaip Pritaikyti Nagų Dailės Lipdukai/ Lipdukai 1.Apdaila, švarus, lenkijos ir nagai; dažų fono spalvos nagai ir sausas it out. 2.Pašalinti plėvele produkto, iškirpkite modelis ir pasinerti į vandens 10-20 sekundžių ( naudojant šiltą vandenį žiemą) 3.Sudrėkinkite nagai.Valiklis modelio iš popieriaus.Prašome įsitikinkite, kad modelis yra atsilaikyti prieš taikant. ( Ne bendros laikinos tatuiruotės.) Klijuoti patter poziciją. 4. Sop iki vandens su popieriniu rankšluosčiu ir nusausinami. 5.Dangtelis su aiškiai nagų lako ir nusausinami.

Nagų Dailė Nagų Dailė, Nagų Dailės, Nagų Lipduką gamintojo / tiekėjo čia, siūlanti OEM Sėkmės Žvaigždžių Blizgučiai Privačių prekių ženklų ir Dizaino Nagų Dailės Rengiama, Manikiūro Žirklėmis Asmens Grožio Priemones Nagų Karpymo Žirklės, Nerūdijančio Plieno Mini Nagų Žirklės Odelės Žirklėmis, Manikiūro Žirklėmis, ir t.t.siūlo Nagų Dailės Juostelės, Juostos, Rulonai Žymėjimo Juostos Linijos "PASIDARYK pats" Nagų Dailės Dizaino Patarimai Dekoro Lipduko Nagų Dailė, nagų Dailės Nagų Priemonė Disposible PVC Pirštinės Vieną Kartą Grožio, Profesionalios Nagų Dailės Širdies Formos, sodrios Spalvos 3W UV LED Lempa, Gelio lenkijos Išgydyti Lempos ir pan.Mūsų parduotuvėje specializuojasi gaminti ir eksportuoti visą spektrą nagų produktai, įskaitant Nagų Dailė, Nagų Lipduką, Nagų Patarimas, UV Gelio Sistema, UV Lempos, Nagų Dailės Rinkinių ir kitų Nagų Įranga.Mūsų privalumas produktų guli ant Nagų Dailė, Nagų Lipduką, Nagų Patarimas ir Nagų Priemonės ir pan

Apie LAIVYBOS:

Pristatymo laikas priklauso nuo sezonų, paskirties ir kitų veiksnių, dėl užimtas dienas, pristatymas gali vėluoti.

-Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų Pilnas Pavadinimas Imtuvo, ar galite gauti ne ji, nes po politiką savo šalyje.

-Brazilijos ir kai kurias Pietų Amerikos Šalis būtų 25-60 dienų, nes vietos papročius.Per užimtas laivybos sezonus, tai užtruks apie 35-90 dienų.

Apie Nemokamas Pristatymas, Jei jums pasirinkti nemokamą siuntimo būdą, sekimo numerį nesiūlys stebėjimo informaciją. 1.Jūs negalite kelio detalių pristatymas .Pristatymas trunka apie 30-60business dienų .Prašome būti kantriai palaukite už užsakymą .Neprašome ", jei mano, kad !" tiesiog nuolat laukia :) 2. Prašome suprasti, kad gali vėluoti bet laivų avarijų atsitikti .jei jūs vis dar gauti savo užsakymą po 50days ,jums reikia paprašyti pardavėjo, kad pratęsti užsakymo laikas jums .Svarbu :.Mes ne sveiki ginčą laivybos nedelsiant.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą!

PASTABA:

1. Pristatymo laikas Pastaba: Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną iš anksto.

2. Kai gavote siuntinį, Jei turite kokių nors pasiūlymų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes norėtume padaryti, ką galime padaryti, siekiant padėti jums.

3. PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2, arba 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie reiškia "esate nepatenkinti",equaling neigiamų atsiliepimų.jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.

4. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Jei yra anythimg mes galime padaryti, u, pls nedvejodami kreipkitės į mane.Dėkojame už jūsų supratimą!

Pristatymo Laikas Skirtingų Šalių & Rajonų:

Žymos: evoc raštas vest oro, lil merginos kailio kaspinai, evoliucijos pokemon diagramos, ford focus, 3 durų stiklai, vystytis gt anglies street, karšto atveju priešpiečių dėžutė vaikai, karšto pigūs dėklas papuošalai, karšto atveju huawei p smart, evoque dinaminis mirksi.

Charakteristikos

Stilius kaip nuotraukoje
Nagų Dailės Aplinkosaugos ¾enklelis, Nagų Dailės Lipdukai Nagų Dailės Dekoro Lipdukus,Nagų Dailės Apdailos Lipdukai
Kalėdų Nagų Lipdukai, Kalėdos Nagų Decal Santa Claus Nagų Lipdukai, Santa Claus Nagų Lipdukai
Elemento Tipas Nagų Dailės Lipdukas & Decal
Sezonas rudenį nagų aplinkosaugos ¾enklelis, žiemos nagų lipdukas, pavasario lipdukas
Prekės Pavadinimas nagų lipduką
Gėlių Nagų Lipdukai, Gėlių, Nagų Decal Gėlių Nagų Lipdukai Lipdukas, Gėlių, Nagų Lipdukai, Decal
Kiekis 12 vnt
Tipas Vandens Perdavimo Spausdinimo Nagų Lipdukai
Modelio Numeris BBTSLBigA
Nagų Dailės Folijos, Nagų Dekoravimo Foliją, Nagų Dailės Dekoro Folijas, vasaros lipdukas, decal
Nagu Lipdukai, Nagu Lipdukai Nagu Meno, Lipdukas, Nagu Dailės Lipdukai
Dydis Standard
Pirštu Lipdukai, Pirštu Lipdukai, Pirštu Meno Lipdukai, Pirštu, Meno, Lipdukai,
Medžiaga PVC

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

AddFavor 12Pc Nagų Lipdukai, Manikiūro Nagu Dailė Dizainas, Gėlių, Nagų Lipduką

AddFavor 12Pc Nagų Lipdukai, Manikiūro Nagu Dailė Dizainas, Gėlių, Nagų Lipduką "PASIDARYK pats" Nėriniai Kalėdų Nagų Dekoravimo Decal Folija

Panašūs produktai: