Trinokulinis chirurgijos stereo mikroskopas universalus žiūronų stereo, zoom mikroskopu 14 mln pramonės fotoaparatas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€879.11

Dalintis

Apie prekę

Produkto naudojimas: plačiai naudojami, mikroelektronikos, liejimo formos, tikslumo mašinos, papuošalai, laikrodžiai, papuošalai, pirštų atspaudų identifikavimo, bilietų identifikavimo, spausdinimas, mobiliųjų telefonų remontas, archeologija, biologinių anatomija, mokyklos, mokymo ir kitose srityse.Ypač tinka stebėti paviršiaus mikrostruktūros didelių objektų.

Atkreipkite dėmesį, kad pagrindinis paveikslėlis yra reklamos poveikis picture.By default, tik vienas fotoaparatas (ne du) siunčiamas.Mėlyna stiliaus kameros siunčiamas.Raudona stiliaus, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Paaiškinimai gali būti pateikiami.Pakavimo sąrašas yra taip.

Kadangi mūsų produktai yra tiesiogiai pakėlė Jiangxi Shangrao gamintojai, (Phoenix Shunyu tos pačios rūšies produktų) išsaugoti kaina įvairios nuorodos viduryje.Produkto pakuotės neturi jokio prekės ženklo žymėjimas.

Trinokulinis Stereo Mikroskopas XTL-165 Lygiagrečių Baras Universalus Laikiklis Nuolat Didinimo Siųsti LED Žiedo Šviesos Šaltinis (Dabar-juoda plastikinė rankena yra modernizuotos, kad metalo rankena, stangresnė)

Pagal XTL-165 lygiagrečių baras universalus nuolat zoom stereo mikroskopas savybės ar super ilga darbo atstumas, super didelis gylis, aišku, vizualizavimo ir platus laukas.Mastelis metodas yra horizontalus mastelis dviejų ranka rato, priartinimas panaikinimo projekto patvirtinimo ir dizainas, sustiprinta perdavimo sistema, kuri užtikrina stabilų ir nuolatinį priartinimas aišku, vizualizavimo ir sklandžiai ir patogiai, kėlimo ir naudojimo metu.

Šis produktas gali būti plačiai naudojami įvairiose pramonės šakose ir srityse, pvz., mašinų ir elektronikos, matavimo prietaisų, tiksliųjų dalys, žemės ūkis ir miškininkystė, aplinkos apsauga, baudžiamąjį tyrimą, identifikavimą ir papuošalai aptikimo.

[Kilmės] Shangrao, Jiangxi

【Svoris】 25KG

【Paketo】 Integruotas pakuočių, vidinės putų ir išorinė dėžė

Raktiniai žodžiai: mikroskopas, optinis, stereo, phoenix, Jiangxi, žiūronų, TV, profesionalus, pramonės, elektronikos, techninės priežiūros, didinimo, papuošalai, identifikavimo, asana, trimatis, chirurgija, matavimo priemonė, šviesos šaltinis

【Iš viso didinimo】 7X-45X / * 7X-90X / * 7X-180X / * 3,5 X-90X / * 3,5 X-45X

[Continuous priartinimo] 1: 6.5;

【Tikslas】 Veidrodis su dideliu akių taško plataus kampo WF10 × / φ20mm; plataus kampo WF20 × / φ10mm (≥90X konfigūracija)

[Stebėjimo vamzdis] Trinokulinis vyrių, pakreiptas 45 °, interpupillary atstumas 55-75mm;

【Objektas objektyvas】 Nuolat priartinimo objektyvas: 0.7 X-4.5;

【Ryškumas】 Abiakis regėjimas reguliavimo diapazonas ± 6;

【Paramos】 Dvigubai polių universalus laikiklis (tipo WX);

[Apačioje] Didelės bazės (V tipo), 200 × 245mm;

[Viršutinio Apšvietimo] yra 144 lemputė karoliukai LED šviesos žiedas su rinkinį 5500 spalvos temperatūra, reguliuojamas ryškumas)

【Kitą】 Nr.

【Srityje skersmuo】 φ5mm-φ30mm;

【Fokusavimo mechanizmo】 XTWZ laikiklis

【Paketo】 Putų + kartoninėje dėžutėje;

[Ji] Ji yra įrengta su žiediniu šviesos sąsaja; ateina su TV sąsaja;

【Neprivaloma】 * Plataus kampo okuliaro 20X;

[Darbinis atstumas] 100mm, kai jokių papildomų tikslas objektyvas pridedamas, 165mm su 0,5 X papildomos tikslas objektyvas, 30mm su 2X papildoma tikslas objektyvas

1. Produktas, Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimo Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl Taiji.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Pristatymas Garantijų paketą, informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai. 5.Susisiekite su Mumis Email:[email protected] Facebook:18674775070 whatsapp:+8618674775070

Žymos: žiūronų zoom, olympus chirurgijos mikroskopą, kaukė chirurginė dizainas, žiūronų galia, pramonės mikroskopo vaizdo kamera, leica chirurgijos mikroskopą, 13mp pramonės mikroskopą, chirurginės kamera, 4mm, pramonės mikroskopo vaizdo, carl zeiss chirurgijos mikroskopą.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas LanYuXuan
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Trinokulinis chirurgijos stereo mikroskopas universalus žiūronų stereo, zoom mikroskopu 14 mln pramonės fotoaparatas

Trinokulinis chirurgijos stereo mikroskopas universalus žiūronų stereo, zoom mikroskopu 14 mln pramonės fotoaparatas

Panašūs produktai: