Naujas 2016 Karšto Pardavimo Balta Striukė Su Juoda Satino Atvartas Jaunikis Tuxedos Groomsmen Geriausią Vyro Kostiumas Mens Vestuvių Kostiumai(Švarkas+Kelnės+Kaklaraištis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€58.12

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Mes gamyklos Tiekėjas !w e yra online 24 valandas .y ou galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu, jei jums reikia.w ish jums malonu apsipirkti .

Spalva ir Dydis ir Stilius :pagal Užsakymą

visų stilių galima pagal užsakymą pagaminti suaugę ir berniukas matavimais, galima įvertinti savo matavimus ir pasirinkti spalva (numatytasis kaip nuotraukoje ),ir rašyti juos į pastabą, kad arba jūs galite spustelėti Pranešimą Pardavėjas ,tada siųsti visus matavimus, ir spalva man arba spustelėkite interneto pokalbių su manimi, kai jums užsisakyti kostiumą.

Vienas Kostiumas = J acket+Kelnės+peteliškę+ Nosinė

pasakykite man savo dydį ir spalvą, kai užsisakote

kaip išmatuoti kostiumai

Pastaba: GERBIAMIEJI,jei pastebėsite, kad pirmiau stanrard kostiumai dydis netelpa jums labai, jums tik priemonė savo kūno accoridng šių Matavimo Vadovas ,ir tada parodyti mums, kūno dydis.Galime pagal Užsakymą tinka jums, taip pat .Tai yra tą pačią kainą!

Dydžio vienetas: centimetrų arba inch 1 .iškirptė=? 2 .pečių=? 3 .rankovės=? 4 .armhole=?

5 .riešo=? 6 .krūtinės=? 7 .pilvo=? 8 .juosmens=?

9 .hip -=? 10 .striukės ilgis=?

11 .kelnės ilgis=? 12 .šlaunies=?

13 .aukštis =? 14 .masė=?

KAIP MATUOTI kūno ?

Kostiumai Spalvų paletę galite pakeisti kostiumai spalva ) :

Liemenė ir Kaklaraištis Spalva Diagramoje:

Jūs galite užsakyti bet kurį iš šių stilių jums patinka .Visi stiliai kaina yra tokia pati .man papasakoti, kaip stiliaus numerį, kai jums užsisakyti.

Produkto Aprašymas

a.Esame profesionalus gamintojas, mes visada suteikti jums aukštos kokybės ir žemos kainos produktų, sveiki atvykę į urmu.(Visi kostiumai bus padaryta, nes daugiau kaip 95% panašių kaip picuture,ir kaklaraištis tik gryna spalva,gali ne 100% patį vaizdą,prašome suprasti.)

b.ten gali būti šiek tiek spalvų differente tarp foto ir gatavą kostiumą (tai ne klaida),ir kaklaraištis yra, mes turime padaryti kaklaraištis, turi keletą skirtingų nuotraukos)

c.mes paprastai nebuvo užbaigti krašto kelnes(tai ne klaida).Jei norite baigti krašto kelnes , jums reikia išmatuoti tikslią ilgio kelnės ir pasakykite man, kai jums užsisakyti .

d.Mes turime mūsų pačių gamykloje,todėl jūs galite pasirinkti, pagal užsakymą pagaminti arba spalvos pokytis dėl šios spalvos,taip pat galite siųsti šališkumu suknelė mane ,ir pasakyk man savo dydį ir spalvą, kai jums užsisakyti.Jūs galite sumaišyti kad mano parduotuvė.

Atsiliepimai: Jei jums, kaip ir mūsų daiktų,teigiamai įvertinti yra labai vertinama ir ačiū už jūsų paramą.

Drop laivyba: W e gali drop laivyba.atsiųskite man savo kliento pristatymo adresą, kai užsakymą.

Pristatymas: Mes pristatymas elementų EMS (3-7days),jei jums reikia greitai gauti produktą,galite pasirinkti UPS arba DHL ir kitų greitas pristatymas.Galite patikrinti Sekimo numerį Postoffice paslaugos.

Apmokėjimas: Kreditinė Kortelė; Bankas Banko pavedimu; Western Union.Jei jūs negalite sumokėti,klausti nemokamai.

Importo muitai: mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Žymos: juodas gabalas satino rinkinys, satin black laisvas kelnes, vyrai satino drabužių rinkinys, sleepwear juoda satino kelnės, juoda satino ziajać suknelė, geltonos spalvos satino kelnės moterims, vyrai satino poliesterio track kelnės, mens kostiumai slim black satin, vyrai juodas smokingas ziajać, vyrai juoda satino pajama.

Charakteristikos

Funkcija Pagal Užsakymą
Ziajać Uždarymo Tipas Užtrauktukas Skristi
Prekės Pavadinimas Brightmanyouth
Audinio Tipas Šukuotinių
Uždaryti Tipas Dvigubo Breasted
Vaizdo Tipas Nuoroda Vaizdai
Pav. STANDARTAS
Spalva Pagaminti pagal užsakymą
Modelio Numeris oem3072
Dydis Custom-made
Lytis VYRAI
Priekiniai Stilius Butas
Drabužių Ilgis Reguliariai
Tinka Tipas Liesas
Audinys Vilnos Mišinio
Elemento Tipas Kostiumai.
Medžiaga Vilna

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas 2016 Karšto Pardavimo Balta Striukė Su Juoda Satino Atvartas Jaunikis Tuxedos Groomsmen Geriausią Vyro Kostiumas Mens Vestuvių Kostiumai(Švarkas+Kelnės+Kaklaraištis

Naujas 2016 Karšto Pardavimo Balta Striukė Su Juoda Satino Atvartas Jaunikis Tuxedos Groomsmen Geriausią Vyro Kostiumas Mens Vestuvių Kostiumai(Švarkas+Kelnės+Kaklaraištis

Panašūs produktai: