Unikalus Medinės Dėlionės Dėlionės Paslaptingas Papūga Įspūdį Dovana Suaugusiems, Vaikams, Švietimo Dėlionė Pasakų Dovanų Interaktyvus Žaidimas Žaislas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.85

-32%

€14.70

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Medinės Dėlionės Žaidimas: dėlionės žaidimas gali koordinuoti akių ir rankų, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo gebėjimus.

2、Gamtos Tema Dėlionės Rinkinį: Mėgaukitės laisvalaikiu su šį galvosūkį!Mūsų medinė dėlionė susideda iš dalių formos, kaip pievų augalija ir gyvūnija.

3、Įspūdingas Kokybė: dėlionė yra pagaminti iš formaldehidas-nemokamai liepų, matomas aukštos kokybės archyvų, popieriaus ir dažyti apsauginį sluoksnį.Jis yra patvarus ir gali būti naudojamas rodyti tikslu.

4、puiki Dovana: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Duoti savo artimuosius valandos pramogų.Šis žaidimas yra puikiai tinka šeimai ir draugams.

5、Atsparumas Korozijai: dėlionės yra sklandus, aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai, ir jis pasižymi apsauginiu sluoksniu.

Savybės:

1. Pobūdžio, tematikos dėlionė: Mėgautis atpalaiduojančia laiko ir tai paslaptingas gyvūnas įspūdį!Yra kelių dydžių, mūsų medinė dėlionė dėlionės yra pagamintas iš mažų gabaliukų formos kaip ir pievos gyvūnų ir paukščių.

2. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Pagaminta iš Formaldehidas-nemokamai liepų medžiagos, sklandžiai, aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai, bei matomas apsauginį sluoksnį.Patvarus, galima pakabinti ant sienos.

3. Švietimo Dėlionė: Gali skatinti akies-rankos koordinacijos, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo įgūdžiai.Jums bus sumišęs su smegenų dėlionės šį dėlionės žaidimas visą dieną.

4. Smagiai: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Suteikti jūsų mylimam žmogui valandos pramogų.

5. Šeimos Dėlionė: Jigsaw puzzles ramus protas ir sukelti meditacijos būseną.Puikiai tinka suaugusiems ir vaikams.Geras pasirinkimas gimtadienio ir Kalėdų dovanos.

Techniniai duomenys:

Spalva: spalvotas

Medžiaga: Liepų

Dydis(apie):

Dydis L -420mm x 297mm(16.53x11.69in-A3 formato lapas)-vidutinio sudėtingumo, 14 metų amžiaus,+, surinkimo laikas 4-6 valandos.

Dydis M -210mm x 297mm(8.26x11.69-A4 formato lapas)-vidutinio sudėtingumo, amžius 10+, surinkimo laikas 2-4 valandos.

Dydis S -210mm x 148mm (8.26x5.82-A5 formato lapas)-vidutinio sudėtingumo, amžius 7+, surinkimo laikas 1-2 valandos.

Pakavimo Sąrašas:

Dėlionė*1?

Žymos: ka puzzle, las dėlionės, note5 pro, dėlionės puzzl, žaidimas įspūdį, puzzl, dėlionės apvalus pasaulis, papūga dėlionės, baltas pliušinis papūga, pliušinis papūgžuvės.

Charakteristikos

Stilius Gyvūnų
Medžiaga Mediena
Amžius > 6 metų
Sertifikavimo CE
Lytis Unisex
Įspėjimas nevalgo
Modelio Numeris Medinės 3D Dėlionės gyvūnų dėlionė
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Unikalus Medinės Dėlionės Dėlionės Paslaptingas Papūga Įspūdį Dovana Suaugusiems, Vaikams, Švietimo Dėlionė Pasakų Dovanų Interaktyvus Žaidimas Žaislas

Unikalus Medinės Dėlionės Dėlionės Paslaptingas Papūga Įspūdį Dovana Suaugusiems, Vaikams, Švietimo Dėlionė Pasakų Dovanų Interaktyvus Žaidimas Žaislas

Panašūs produktai: