Raudonos molinės taurės pastato lempos keramikos Dehua spalvinga krosnies mažas teacup krosnies spalvos glazūra meistras arbatos puodelio factory outlet

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.89

Dalintis

Apie prekę

Dovanų dėžutė plius kaina padidinti

1, [pastaba]: apačioje, kiekvienas produktas yra tolygus ir sklandus po vėlesnio laikotarpio rankinio poliravimo, taip, kad jo nebūtų subraižyti odą, jei yra šiek tiek netolygi, neturi defektu, neturi įtakos jo estetines ir eksploatacines savybes, jei jums tai, prašome būkite atsargūs, paglostyti!Dauguma vartotojų pabandyti padaryti nuotrauką pat, kaip ir pats produktas, tačiau dėl skirtingų ekrano efektas yra ne tas pats, tikrasis vaizdas, o objektas yra bauda spalva klaidos yra normalu, Prašom neklausti kokybės problemų grąžinimo ir keitimo prekes, ačiū už jūsų bendradarbiavimą.

2. Transporto mokestį ir medinės lentynos mokestis turėtų padengti patys klientai.Pirkėjas, kuris turi nueiti ilgą kelią, primygtinai rekomenduojama kovoti medinės lentynos taip, kad nesukeltų nereikalingų nuostolių jums!Konkretūs mokesčiai yra mokami arba mokama pagal faktines gamybos.Pristatymas gali būti atliktas pagal pirkėjo poreikius, pasirinkdami logistikos, express pristatymas, autobusas, savarankiškai rinkti ir pan.

4. fizinių parduotuvių ir internetinių parduotuvių, parduodančių tuo pačiu metu.tai yra neišvengiama, kad jie bus sandelyje.prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba prieš perkant.visi produktai mūsų bendrovės paramos AliPay sandorius, ir yra pagrįsta sąžiningumo.prašome susisiekti su mumis per patikrinta Alibaba verslo kortelė arba tiesiogiai per Ali wangwang.

Tvarka turi būti informuojami,

Pirmiausia, gamybos ciklą individualų produktų yra 7 - 30 dienų ( skaičiuojant nuo rankraščio gavimo dienos ir patvirtinimas ).prašome užsisakyti iš anksto.

Antra, pirmosios klasės produktas, be jokių defektų.Ji negali būti lyginama su high-end meno kūrinių.Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į nuostatas, Produktų Kokybę Teisę Kinijos liaudies Respublikos dėl prekių kokybės.

Trys, jei turite specialių reikalavimų porceliano matricos, apdailos ir spalvų, prašome kalbėti su klientų aptarnavimo tarnyba iš anksto.Mėginiai bendrovė yra imamas mėginys mokestis, grįžo po pateikimo tvarka.Visi įkainiai yra Juanis, išskyrus mokesčių, išskyrus krovininį.Tiems, kuriems reikia sąskaitos-faktūros, prašome paaiškinti, iš anksto viešai perdavimo, mokesčių pirkėjas turėtų prisiimti savo atsakomybę.

Ketvirta, nuotraukos aukščiau yra visi paimti iš parodų salė.tačiau, porceliano turi daugiau atspindinčių paviršių ir yra sunku platinti šviesa.jei norite gauti geriausią žiūrėjimo poveikį, prašome suderinti kompiuterio monitoriaus parametrų nustatymai.

Penkta, mėginys siunčiamas, greitas pristatymas, ir kad yra vežami logistika.Logistika, pristatymas, kurių dauguma yra pagrįstas skirta linijų, turi būti atlikti.Atvykimo laikas priklauso nuo skirtingų vietų, tačiau jūs galite nurodyti logistikos prekes.Visų logistikos sąnaudas padengia vartotojai.Jei prekės yra sugadintos, pardavėjai bus išduoti prekes.Krovinių klientams padengti.

Žymos: skandinavų, austrė, f3 bokštas, krosnies, bedlamp, keramikos įrankis, LIBO, stiklo degimo krosnies, keramikos krosnis, refliukso bokštas.

Charakteristikos

Modelio Numeris o
Keramikos klasifikacija Keramikos
Su Dangteliu, ar Ne No
Produkto kokybės klasė Pirmos klasės
kategorijos produktas Pin Taurė
Krovinių skaičius Krosnies pakeisti vieną puodelį 1
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Paviršiaus technologija Spalvota Glazūra
Medžiaga Keramikos ir Porceliano

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Raudonos molinės taurės pastato lempos keramikos Dehua spalvinga krosnies mažas teacup krosnies spalvos glazūra meistras arbatos puodelio factory outlet

Raudonos molinės taurės pastato lempos keramikos Dehua spalvinga krosnies mažas teacup krosnies spalvos glazūra meistras arbatos puodelio factory outlet

Panašūs produktai: