Antikvariniai Medvilnės Nėriniai Apdaila su Retro Siuvinėtos Gėlės Modelis, Siuvinėjimas, Nėriniai, Namų Apdaila

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.94

-4%

€4.14

Dalintis

Apie prekę

APIE PRODUKTUS

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS, JŪS GALITE RASTI PASAULIO RINKOJE!Abosolutely puošnus nėrinių audinys su labiausiai apsvaiginimo dizaino.

Galite naudoti šias nuostabiu vienetų nuotakos suknelė, bridemaids suknelė, gėlių mergaitės suknelė, vestuvių stalo bėgikų, vestuvių dekoro, vestuviniai sankabos, vestuvių šydas, vinjetė......Tegul jūsų įkvepia dirbti!

SPALVA

off white

DYDIS

apie 18cm , 7.1 cm .kainos yra už vieną kiemas(vienas kieme=0.91 metrų).galime siųsti ją į dvi ar daugiau dalių, jei jūsų užsakyta keliems kiemuose, jei jums reikia visiškai ištisinis gabalas, prašome palikti mums pranešimą .VISI RAIŠTELIAIS IR APDAILOS SUMAŽINTI RANKAS, PRAŠOME SUPRASTI, KAI JIS TRUMPUOJU ILGIO.

DIDMENINĖ KAD PRIIMTINA

Susisiekite su manimi, už didmenines kainas .

I MPORTANT PASTABA

Šie elementai, supjaustyti rankomis, kartais gal 1-3 cm tvirtinimas , prašome suprasti.

APIE PO PARDAVIMO IR GRĮŽTAMAISIAIS

Mes tvarkome ši parduotuvė su sąžiningai ir sunkiai workding, mes tikimės, kad viskas klostysis gerai su visais transacations, prekės, pristatymas, po pardavimo.Bet mes žinome, kas nutinka, prašome suprasti, jei pristatymo vėlavimą, ir visi darbuotojai bus dėkingi, jei jūs suteikiate mums galimybę padaryti tai teisinga, manau, jums bus nevel būti nuleista.PRAŠOME DON ' T OPEN ATVEJU, ARBA GINČĄ, GALITE SUSISIEKTI SU MANIMI SLOVE DALYKŲ!PRAŠOME NESUTEIKIA MUMS ŽEMAS, ARBA ŽVAIGŽDŽIŲ PERŽIŪROS, KOL MES STENGIAMĖS IŠSPRĘSTI PROBLEMAS.

Žmonių, kurie bus palikti su mumis ir teigiamų atsiliepimų, t henkas jums labai iš anksto!Jūsų dosnumas bus perlų commpany istorija.

Ačiū

Žymos: mergina nėrinių aplikacijos, nėriniai aplikacijos, apdailos nėrinių aplikacijos, didelis nėrinių aplikacijos, raundas nėrinių aplikacijos, mėtų nėrinių aplikacijos, corded nėrinių aplikacijos, nėrinių liemenėlė aplikacijos, fluresent nėrinių aplikacijos, cirkonis nėrinių aplikacijos.

Charakteristikos

Produkto Tipas Nėriniai
Funkcija Tirpsta Vandenyje
Apdaila Nėriniai
Technics Išsiuvinėti
Audinio Tipas mix
Modelio Numeris CMSR004H
Plotis about 18cm , 7.1 inches
Medžiaga 100% Medvilnės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Antikvariniai Medvilnės Nėriniai Apdaila su Retro Siuvinėtos Gėlės Modelis, Siuvinėjimas, Nėriniai, Namų Apdaila

Antikvariniai Medvilnės Nėriniai Apdaila su Retro Siuvinėtos Gėlės Modelis, Siuvinėjimas, Nėriniai, Namų Apdaila

Panašūs produktai: