Keramikos Dubenėlį Medinio Stalo Pet Šuo, Katė Bambuko Medienos Stalo Kačiukas, Dvigubą Dubenėlį, neslidžia Mažų Šunų Maisto Dubenėlį Pet products

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.21

-38%

€26.57

Dalintis

Apie prekę

Keramikos Dubenėlį Medinio Stalo Pet Šuo, Katė Bambuko Medienos Stalo Kačiukas, Dvigubą Dubenėlį, neslidžia Mažų Šunų Maisto Dubenėlį Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Cemeric Dubenėlį su Bambuko Stendas:

Dubuo pagamintas iš keramikos, kuri yra lengvai valoma ir tvirtas laikiklis yra pagamintas iš bambuko, importuojamos Brazilija whitch saugo jūsų šuns ar katės maisto ir vandens iš baigiant ant grindų didelė netvarka,itin ekologiškus ir patvarus naudoti.

2.Teisė Dydžio Dubenys:

Tinka kačių ir nedidelių šunų valgyti visą dieną, užkirsti kelią overfeeding arba kačiukas ar suaugusi katė.Augintinių komfortą kačių dubenėlius lengva laikyti poliruoti rankenos ne abiejų pusių.Lengva valyti, keraminiai indai yra plauti indaplovėje ir mikrobangų saugus.

3.Puikus Iškeltas Stendas:

Iškėlė kačių dubenėlius stovėti leidžia dubenį tinka jūsų kačiukas nepriklausomai nuo pečių ir apetitas.

4.Saugo švaresnis ir lengva valyti:

Naudojant šį pet lesyklos išlaiko šėrimo zonoje valiklį, kuris yra būtinas siekiant sanitarinių gyvenimo.Be to, šuo patiekalai yra lengviau valyti.Ne daugiau vis žemyn ant jūsų rankų ir kelių šveitimas šėrimo vieta turi būti švari.Vietoj to, jūs galite tiesiog nuvalykite paviršių finansuojančiojo lentelė švarus.

5.Protingas dizainas:

Gražus bambuko konstrukcijos su šių nuimamas dubenys, kurie leidžia jums užpildyti jūsų gyvūnėlio maisto ir vandens dubenėliai be judančių visą prietaisą.

Gaminio medžiaga:

Keraminiai/Nerūdijantis Plienas+Bambuko

Gaminio Dydis:

Dvigubą dubenėlį ant bambuko rėmai: 29.5*14.1*5.3 cm

Vienas dubuo talpa:

250 ml

Skelbimas:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

2.Prašome leisti 1-5mm skiriasi dėl rankinis matavimas.Komplektą Sudaro:

1 X Šunų Maisto Dubenėlį

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: bičių keramikos dubuo, stovas dubenėlius katės mediniai, mados bambuko gaminiai, planšetinio kompiuterio stalo medienos, aplikacijos katė, lėlės keramikos dubuo, plakatas stalo maisto, šunų maistas medienos, paglostyti katę, vyno medienos šuo.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Tipas Dvigubas
Formos Suapvalinti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Keramikos Dubenėlį Medinio Stalo Pet Šuo, Katė Bambuko Medienos Stalo Kačiukas, Dvigubą Dubenėlį, neslidžia Mažų Šunų Maisto Dubenėlį Pet products

Keramikos Dubenėlį Medinio Stalo Pet Šuo, Katė Bambuko Medienos Stalo Kačiukas, Dvigubą Dubenėlį, neslidžia Mažų Šunų Maisto Dubenėlį Pet products

Panašūs produktai: