1/24-Mini "PASIDARYK pats" Lėlių Miniatiūrinės Lėlės Namas Rinkinį Mediniame Name, Baldai, Žaislai, Vaikų Atostogų metu

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.52

-45%

€17.31

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

1/24 "PASIDARYK pats" miniatiūriniai lėlių rinkinys yra pagamintas iš medžio, nekenksmingas aplinkai, nr. galąstuvas, dažai neturi nemalonaus kvapo ir patvarus.

Lėlės Name yra 2 istorijų, atviros erdvės papuošti, įskaitant , svetainės kambarys, miegamasis, virtuvė, arbatos kambarys, įėjimas, sienos kabo dekoro, tualetinis staliukas ir pan.

Puiki dovana ir namų dekoro, galite duoti savo draugų, kurie yra "pasidaryk pats" mėgėjams arba vaikų berniukų, mergaičių, kaip gimtadienio dovana.

"PASIDARYK pats" lėlės namas daro savo vaikams mėgautis rankas-gamybos, ugdyti kūrybiškumą, plėtoti palūkanų auginti vaikų ir tėvų meilės, puikus būdas atsipalaiduoti ir kantrybės

Tai nėra baigtas modelis ir dulkėms ekrano dangtelis, jūs turite padaryti viską pagal save, sukurti save stiliaus namo, įrengimo sunku yra 3 žvaigždučių.

Dydžių Lentelė:

1 Rinkinys Lėlių Namas

Komplektą Sudaro:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Prašome parengti 2x AAA baterijas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Žymos: "pasidaryk pats" lėlių namelis, "pasidaryk pats" rinkinys lėlių namelis, lėlių led, lėlių rinkinys miniatiūriniai, paprastas rinkinys lėlių namelis, mi house rinkinys, "pasidaryk pats" mini namai "pasidaryk pats", "pasidaryk pats" lėlės namas miniatiūriniai, rinkinys lėlių namelis, lėlių parduotuvė.

Charakteristikos

Lytis Unisex
Įspėjimas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Matmenys 20x12.6x12.5cm
Amžius 12-15 Metų
Prekės Pavadinimas MagiDeal
Medžiaga Mediena
Modelio Numeris "PASIDARYK pats" Lėlės namas modelis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1/24-Mini

1/24-Mini "PASIDARYK pats" Lėlių Miniatiūrinės Lėlės Namas Rinkinį Mediniame Name, Baldai, Žaislai, Vaikų Atostogų metu

Panašūs produktai: