Aukštos kokybės dyzelinių kuro purkštukas CDLLA154S097

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.31

-5%

€3.49

Dalintis

Apie prekę

Priežiūra Ir Naudojimas 1.Prieš naudojant produktus, prašome plauti juos du kartus švarus benzinas ar dyzelinas. 2.Tiksliai suporuoti dalys buvo suderinta poromis ir negali būti keičiami. 3.Prekės negali būti nuogas, oro ilgą laiką po paketas pašalintas.Misija & 1 Tikslas.Nulis Defektų Kokybės,Nulis Klientų Skundus 2.Būti geriausias profesionalus tiekėjas linija, dyzelinių variklių dalys.Pakavimo Ir Štampavimo 1.Pls palikti man pranešimą, jei jums reikia bet kokį prašymą, pakavimo ir spaudą. 2. Pls Pastaba :jei nėra prašymo pakavimo arba štampavimo,aš atsiųsime prekes su neutralioje pakuotėje.Mokėjimo Terminai

Priimame mokėjimo metodai(Kredito kortelės, Western Union", Banko pavedimu, Moneybookers ir kt.) teikia Taiji.lt sąlyginio Deponavimo tik.Pristatymas Naudojimo Taisyklės

(1) Mes paramos siuntos, DHL, UPS, FEDEX, TNT, AVS ir tt.

(2) prekės bus vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino, sąlyginio Deponavimo.

(3) Dėl saugumo priežasčių, mes tik laivas užsakymus, pristatymo adresą, kurį registruotų Taiji.lt.Taigi, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Taiji.lt, yra teisinga.

(4) klientams iš Rusijos ir kai kurių Rytų Europos šalis, prašome pasirinkti, EMS ar kitas tinkamas Express, kuris yra lengvai muitinės formalumus.

(5) Pirkėjas apmoka importo muitai, muitinės jūsų šalyje.Atsiliepimai

Ji bus vertinama, jei jūs galite patvirtinti, pristatymo ir palikti atsiliepimą apie Taiji.lt po to kai jūs gaunate daiktų.

Jeigu esate patenkinti elementus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Jei esate nepatenkintas prekės, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes dirbame kartu išspręsti bet kokius ginčus.Ačiū už jūsų paramą.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, ir mes tikimės, kad jūs turite malonus apsipirkimas čia.

Žymos: dozavimo vožtuvas isuzu, defute kubota, defute 4 gabalus dyzelinas, peugeot geležinkelių vožtuvas, siemens purkštuvų šim, dyzelinas šim, jų purkštukas (benzinas), nuskaitymo isuzu dyzelinas, l120pbd defute, siurblys geras isuzu.

Charakteristikos

Automobilių Gamintojo Keičiamieji
Dodge Modelis B1500
B1500 Metų 1997
Prekės Pavadinimas DEFUTE
Medžiagos Tipas PLIENO
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis DODGE

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aukštos kokybės dyzelinių kuro purkštukas CDLLA154S097

Aukštos kokybės dyzelinių kuro purkštukas CDLLA154S097

Panašūs produktai: