2020 Naujas Sika Elniai Silikono Žvakių Liejimo Mielas Tortas Šokolado 3D Šabloną už "PASIDARYK pats" Amatų Pyragas Papuošalai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.10

-13%

€2.44

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Patvari Silikoninė Medžiaga: maisto kokybės silikono, yra patvarus ir gali būti pakartotinai naudojamas.

2、Paprasta operacija, praktiška ir lengva valdyti

3、Tai daugkartinio naudojimo pelėsių funkcijų naujos konstrukcijos, minkštos tekstūros, pakeisti stilių ir yra lengvai paleisti ir švarus

4、Vaikų Vaizduotę, Skatinti: taurė kilimėlis yra labai minkšti, kad gali būti sukurta su vaikais, skatinti vaikų vaizduotę.

5、Gali būti panaudoti, kad pyragai, muilas, pudingai, šokoladiniai saldainiai, žvakės, vaisių drebučiai (želė), aromaterapija akmenys ir kiti amatai

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sika Elniai silikono formos

Medžiaga: maisto kokybės silikono (atsitiktinė spalva)

Dydis:, kaip parodyta paveikslėlyje

Panaudojimas: tinka kepti, minkštas ir pyragas apdaila, krištolo, klijai priėmimo,dervos, apdailos gipso žvakės ir kt.

Pakavimo Sąrašas:

1*Sika Elniai Pelėsių (atsitiktinė spalva)

Pastaba:

1.Spalvos, formos, yra atsitiktinės, ir pelėsių, gali būti pakartotinai naudojamas. (Pelėsių, turi fiksuotą supjaustyti, kuris yra patogus pasiimti gatavą produktą, nekeičiant naudojimo poveikis)

2. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

3. Dėl skirtingų partijų, spalvos silikono formos bus skirtingos.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Žymos: 3d elnias pelėsių, kūdikių blauzdos, custom silikono žvakių liejimo, mergina namas, 3d pelėsių, elnias pelėsių, parrafin silicio žvakė pelėsių, mokytis vaikščioti, mickey tutu, elnias silicio.

Charakteristikos

Type2 minkštas pyragas pelėsių
Sertifikavimo CIQ
Pavadinimas Sika elniai formos silikono formos
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Modelio Numeris Gelsvai silikono formos
Funkcija Eco-Friendly
Type1 gipso pelėsių
Tipas Silikono Formos
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Naudoja tinka kepimui, minkštus saldainius, ir pyragas
Nepadori Nuotrauka No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2020 Naujas Sika Elniai Silikono Žvakių Liejimo Mielas Tortas Šokolado 3D Šabloną už

2020 Naujas Sika Elniai Silikono Žvakių Liejimo Mielas Tortas Šokolado 3D Šabloną už "PASIDARYK pats" Amatų Pyragas Papuošalai

Panašūs produktai: