Raudona 3D Zawalcowany Gėlių Nėrinių Aplikacijos, Išsiuvinėti Vestuvių Aplikacijos Šokių Kostiumai , Vestuvių Suknelė Hem Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.57

Dalintis

Apie prekę

įvairių spalvų, rožinė, tamsiai mėlyna, tamsiai geltonos, dramblio kaulo, juoda, tamsiai raudona, raudona pilka spalva 3D Zawalcowany Gėlių Nėrinių Aplikacijos, Išsiuvinėti Vestuvių Aplikacijos Šokių Kostiumai , Vestuvių Suknelė Hem Priedai

Siuvinėti nėriniai aplikacijos embelishment, Švelnus ir Romantiškas.Šis nėriniai puikiai tinka vestuvių, bridesmaid šalis suknelė, lėlės, drabužiai, drabužiai, užuolaidos, namų dekoro ...ką jūs norite jį naudoti savo dizainą, padaryti savo unikalų piktogramą, kaip jums patinka....

Matavimas:

Fiksuotas Plotis: 50cm * 20cm.Matuojant ranka.

Kaina: kaina už 1 vnt.

Galite pirkti tiek dalių, kaip jums patinka.Jei galite pirkti didelį kiekį, mes pasistengsime suteikti nuolaidą didmeninės kainos už jus.

Spalvos:

Galima rožinė, tamsiai mėlyna, tamsiai geltonos, dramblio kaulo, juodos, tamsiai raudonos, raudonos, pilkos spalvos, kaip matyti nuotraukoje, Mes taip pat gali būti kitų spalvų, prašome susisiekti su mumis tikrai.

Nes kiekvienas kompiuterio ekrane, įvairių, nuotraukos ir daiktai bus šiek tiek šiek tiek spalvų.Stengsimės, atitiktų realią ateityje.

Prašome Atkreipti Dėmesį

Apie dydis: Prašome leisti kai kurias klaidas dydžio skirtumas, nes mes matuojame su tiesiu valdovo ranka.Skintos rankomis.

Apie spalvas: priimkite yra gal ir spalva skiriasi, nes skiriasi rodo ekrane ir įvairių apšvietimo.Mes stengiamės suderinti spalvas kaip tik atrodo, bet jei yra skirtumas, prašome jį suprasti.

Kokybės užtikrinimas:

Baudos kūrinys.Aukščiausios kokybės, kiekvieno sklypo turi būti atidžiai tikrinamas prieš pristatant!

Prašome patvirtinti, kad gavo iš produktų, po to, kai jūs turite juos.Jei turite bet kokių klausimų produktų gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes stengiamės, išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

Mes neprisiimame neutralus ar blogų atsiliepimų, jei turite kokių nors klausimų, pls susisiekti su manimi, pirma, mes pasistengsime, kad geriausiai išspręsti problemą gerai.Prašome suteikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždėmis.

Bet ateities klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir palikti pranešimus mums.

***Audinio dydis konversijos nuoroda:

[1yard=0.91 m] [1m=1.09 kiemas] [1 colio (1")=2,54 cm]

[35"=89cm] [39"=100cm] [43"=110cm] [47"=120cm]

[51"=130cm] [55"=140cm] [59"=150cm] [63"=160cm]

Daugiau panašių produktų, prašome apsilankyti pas mus:

Žymos: kaklo karoliai tieght, raudona suknelė mergina formos, kaklo šilčiau burberry, necklac sluoksniuotos etsy, minkštas atveju experia l1, neckl giliai estetines, neckalces mielas širdies, raudona suknelė frogged za, neckace gold vintage.

Charakteristikos

Funkcija Eco-Friendly
Plotis 50cm * 20cm
Technics Išsiuvinėti
Apdaila Nėriniai
Modelio Numeris g001
Audinio Tipas Akies
Medžiaga Poliesterio / Nailono
Produkto Tipas Nėriniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Raudona 3D Zawalcowany Gėlių Nėrinių Aplikacijos, Išsiuvinėti Vestuvių Aplikacijos Šokių Kostiumai , Vestuvių Suknelė Hem Priedai

Raudona 3D Zawalcowany Gėlių Nėrinių Aplikacijos, Išsiuvinėti Vestuvių Aplikacijos Šokių Kostiumai , Vestuvių Suknelė Hem Priedai

Panašūs produktai: