13 Colių Žiedas Šviesos diodų (LED) Žiedo Šviesos Makiažas, Šviesos, Šviesos Žiedas, su Stovu Telefono Laikiklis, Tinka "YouTube" Vaizdo įrašo/Live

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€22.25

-18%

€27.14

Dalintis

Apie prekę

10inch pritemdomi LED šviesos žiedas]-Selfie žiedas šviesos, ilgas tarnavimo laikas, nekeičiant lemputė, mažas energijos suvartojimas, naudojant aliuminio lydinio, o ne plastiko, patvaresni. 3 spalvų apšvietimo režimai: balta, šilta geltona ir šiltai balta, yra 10 reguliuojamas ryškumas funkcijos kiekvienam apšvietimo režimu!

Nuimamas sunkiųjų trikojo: reguliuojamo trikojo puikus fotografavimo.Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, jis yra pakankamai stabilios, laikykite jį tvirtai vietoje.Naudojamas kaip selfie klijuoti ir gopro kamera, trikojis, gali būti naudojamas patalpoje ir lauke.

USB elektros energijos tiekimo ir nuotolinio valdymo pultu-nėra bateriją reikia, jis gali būti naudojamas su dauguma prietaisų, kurie palaiko USB jungtys, tokių kaip nešiojamieji kompiuteriai, Kompiuteriai, elektra, bankai, įkrovikliai, USB, AC adapterių ir pan.Nuotolinio valdymo kontrolė leidžia jums kontroliuoti savo telefoną ir filmuoti, o fotografuoti, ir ji yra suderinama su "android" ir "iOS".

Multi-funkcija žiedas šviesos:-Du-in-one dizainas, derinant selfie klijuoti ir šviesos žiedas, 2 universalus mobiliojo telefono turėtojai, puikus papildomos šviesos, realaus laiko transliacijos, internetinių mokymo, makiažas, selfie, fotografavimo, video, Tamsiai kraštovaizdžio dienoraštį ir tt.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip darbalaukio šviesos jums skaityti.

10 Ryškumo režimu.

3 spalvų, tolygus reguliavimas, balta šviesa, šilta šviesa, švelni šviesa.

Su 2m aukščio šviesos stendas tinka universaliam aukštis ir yra labai stabili.

Užpildykite nuotraukas su studija šviesos ir užpildykite šviesos portretas selfies.

Foto studija žiedas led lemputė USB plug gyventi šviesoje.

Tinka daugeliui socialinių progomis, pavyzdžiui, makiažas, vaizdo, studijos apšvietimas.

dydis:33cm

Medžiaga:Metalas+ABS

spalva:Juoda + Balta

Pakuotės Turinys:

1 x užpildykite šviesa

1 x Žarnos telefono turėtojas

1 x Teleskopinis 1.6 m trikojo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: ulanzi vaizdo lemputė, nešiojamų led vaizdo šviesos, mėlyna vaizdo lemputė, led telefono, 18 colių žiedas žibintai, 1 vaizdo led šviesos, spalvų led vaizdo šviesos, kameros, vaizdo šviesos, 18 colių žiedas šviesos lempos, lempa led žiedas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas Fasdga

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

13 Colių Žiedas Šviesos diodų (LED) Žiedo Šviesos Makiažas, Šviesos, Šviesos Žiedas, su Stovu Telefono Laikiklis, Tinka

13 Colių Žiedas Šviesos diodų (LED) Žiedo Šviesos Makiažas, Šviesos, Šviesos Žiedas, su Stovu Telefono Laikiklis, Tinka "YouTube" Vaizdo įrašo/Live

Panašūs produktai: