Jizizi Naminių Reikmenys Gamyklos Didmeninė Mini Sijonas Apsiaustas Raudonas Kalėdų Kostiumas Šuo, Katė Cape

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.47

Dalintis

Apie prekę

Garantinis Aptarnavimas

1. pridėta Produktų Nuotraukos Yra Tik informacinio pobūdžio.Dėl Atnaujinimo Ar Tobulinimo Kokybės Produktas, Kai Sudėčių, Spalvų, Stilių ir Pan.Yra Tema, kad Nedideli Pakeitimai be Išankstinio Įspėjimo.Užsakymai priimami Atsižvelgiant į Fizinius Objektus.

2. apie Problemą Produkto valdymas?

Bendrovė Yra Atsakinga už Visą Pardavimo Procesą, Produktus.Mes Stengiamės Daryti viską, Produktų inspektavimo ir Tikrinimo.Mes Stengiamės Daryti viską, Produkto Pakuotės.Mes taip Pat Stengiamės Bendradarbiauti su geros Reputacijos Logistikos Kompanijų ir Gerai Bendrauti, siekiant Užtikrinti Saugų Atvykimą Prekių.Tuo Atveju 1. Tokių problemų, kaip Produkto Pražanga ir Purvo, Mes Derėtis su Jums per Gera Komunikacija ir po Pardavimo.Jei Jums Reikia Reikmenys, Išsiimti Juos, Kai Jūs Gaunate Juos kitą Kartą.Laikantis Principo, Abipusės Naudos, Manau, Bendrovė Bus Sunkiai Dirba už Jūsų Pasitikėjimą.

3. Jei Turite kokių nors Klausimų, gavęs Prekes, Prašome, Kreipkitės į Klientų Aptarnavimo tarnybą.Jums Geriau Tvarkyti po-garantinis Aptarnavimas.

4. Jei Mes Pristatyti Prekes Laiku, tačiau Krovinių vežimo Bendrovės vėluoja Pristatymo Laikotarpis, Ar Kiti Nuostoliai, Mes Negali būti Atitinkamos Atsakomybės ir žalos Atlyginimo.

5. gavęs Prekes už 4 Dienų, Klientas Turėtų Pateikti Laiku Atsiliepimus po Pardavimo, Klientų Aptarnavimo, Kiekio ir Kokybės Prekių.Prieštaravimų Nėra Per 4 Dienas po Prekių pristatymo.Manoma, Kad nėra Jokių Problemų su Šiuo Bendradarbiavimą ir Sudaryti Sandorį.Jeigu Jums netinka Subjektyviai ir Imtis Vaizduotę Priežasties, Jūs negalite Priimti Grįžti be Kokybės Problemas.Atidžiai Patikrinkite Profesinės Pakuotės iki Pristatymo.

6, Be Kokybės Problemų, Pardavimas, nepriima Jokios Priežasties Grąžinti, Prašome Susisiekti su Mūsų Klientų Aptarnavimo, prieš Grįžtant, Patvirtinti Gaminio Kategorija, Kiekis.Tie, Grąžinami Patys, Nebus Priimami ir prarandami Savo Naštą.Kai Jums Pasirinkti Tiekėjų, Mes Taip Pat Pasirinkti Aukštos Kokybės Klientų.Mes Tik Norime Pasirinkti ilgalaikio Bendradarbiavimo Klientams Sukurti Kartu.

7. Mokėjimo Būdas

1. Tiesioginis Banko Pervedimas

2. Alipay Mokėjimų

Kitais Svarbiais Klausimais:

1. Šiandien, Daugelis Ženklai Interneto Kainų Kontrolės.Klientai, Kurie Internete Pardavimo, Turėtų Atkreipti Dėmesį į Tai.Jei Yra Internetinis Kainų Kontrolė, Prašome Kreiptis į europos sąjungos Oficialusis Kainų Kontrolės Pardavimo.Ji Negali Būti Dempingo su Nuleista Kaina.Žemos Kainos Yra Lengvai Skundėsi, prekių ir Skundas Yra Neatšaukiamas, Nėra Taip, kad už Šią Situaciją, ir Nuostoliai Bus Dideli.

2. Mažmeninės prekybos Parduotuvėje, Užsakymų nepriima vežti ir Nebus Pristatyti Prekes kaip Daug, kaip Jūs Perkate, Todėl Prašome Klausti Mažmeninių Pirkėjų Savo Naudojimui, prie Apvažiavimo Taobao.Visos Mažmeninės Užsakymai Nėra Priimti Siuntą.Prašome Grąžinti Tvarka, be Išankstinio Įspėjimo.

3. Klientai, Kuriems Reikia Pritaikymas Arba Didelį Kiekį, Klientai Gali kreiptis į vadybininką Derėtis.Konkrečios Kainos ir Kitų Bendradarbiavimo Sąlygų Bus Deramasi Atskirai.Apskritai, Tiems, Kuriems Reikia Išduoti Specialiųjų PVM Sąskaitų faktūrų Bus Pridėta su Mokesčių Taškas 10%.

4. Dauguma Drabužių Produktai Pakeičiami Kiekvieną Sezoną, ir Kasdienio Būtinumo, iš Esmės Yra Prieinama Ilgą Laiką.Atsargų Svetainėje Yra realioje Parduotuvėje, Kurios Gali Būti Siunčiami nuo Užsakymo.Jei Kiekis Nėra Pakankamai, Galite Užsisakyti, dauguma Prekių Gali Būti Planuojama Pristatyti apie Tris Dienas.Prašome Atkreipti Dėmesį, kad Naujos Aprangos Kategorijos, nenaudoti Senojo Stiliaus, Yra Daug sandelyje Situacijas

5. Klientams, Kurie Reikia Pateikti Pavyzdžius Prašome Fotografuoti Tiesiogiai Svetainėje.kaip Ilgai, kaip Galima Informuoti Klientų Aptarnavimo Keisti, Jiems Reikia Pateikti Medžiagą Įrodyti, Kad Jie Yra Pet Specialistai, O ne Mažmeninės prekybos Individualiems Klientams.Nepriimkite Verslo Vieno Produkto Dropshipping.

6. Jei Nėra Spalvų Klasifikacija Tinklalapyje, Jums Reikia Pasirinkti Spalvą.Prašome Ne Žodžiais Paaiškinti Klientų Aptarnavimas.Galite Pamiršti apie Tai, Kai Verslas Yra Užimtas.Jei vartojate, Tai Galite Padaryti Užrašą Kad Pranešimas.

Žymos: gintaro žaislas, bžūp cape, mirguliavimas ir blizgesį mergina, milžinišką plonas žaislas, japonijos katė cape, katė berniukas cape, didelis vienaragis, katė santa cape, barbi marškinėliai, pižama katė cape.

Charakteristikos

Kilmė Šanchajus
Pagrindinių Tolesnių Platforma AliExpress, "Amazon", Linkiu, EBay, Lazada, Stand-Alone
punktas B - 6
Ar Importuoti No
Stilius Princesė
X ji zekee
Medžiaga yao li rong
Ar Tarpvalstybinių Is
Taikant Lyčių motina
Produktų Kategorijos drabužiai
Ar patento šaltinis No
Kategorijos Pet Drabužiai
Dydis S Length 21
Spalva Raudona Skraiste

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Jizizi Naminių Reikmenys Gamyklos Didmeninė Mini Sijonas Apsiaustas Raudonas Kalėdų Kostiumas Šuo, Katė Cape

Jizizi Naminių Reikmenys Gamyklos Didmeninė Mini Sijonas Apsiaustas Raudonas Kalėdų Kostiumas Šuo, Katė Cape

Panašūs produktai: