12pcs Helovinas Apdailos 3D Šikšnosparniai Sienos Lipdukas "PASIDARYK pats" Kambario Sienų Lipdukai Namų Šaliai Dekoro LXY9

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.05

-22%

€7.85

Dalintis

Apie prekę

12pcs Helovinas Apdailos 3D Šikšnosparniai Sienos Lipdukas "PASIDARYK pats" Kambario Sienų Lipdukai Namų Šaliai Dekoro LXY9 Aprašymas:

Savybės:

1.Ar jums reikia šiek tiek baisu, bet ir unikalių papuošalų už savo namus dėl jūsų helovinas atostogų?Tai baisu 3D Šikšnosparniai Sienų Lipdukų rinkinys yra tikrai puikus jums halloween šventės dekoracijas.

2. Šių Helovinas 3D Šikšnosparniai Lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kad buvo atidžiai tikrinami, nėra lengva deformuotis.

3.Dekoravimo su mielas 3D šikšnosparniai sienų lipdukai skirti savo namus dėl helovinas atostogų gauti baisu dekoro ramiai.

4. Galite klijuoti šikšnosparniai sticked prie sienos, lango, lubas ar durų ar kitų puiki vieta jūsų namuose, biure ar kitomis ypatingomis progomis.

5.Šių 3D šikšnosparniai dekoro yra puikus savo šaliai dekoro sukurti persekioja oro helovyno šventė.

Komplektą Sudaro:

12 x 3D Šikšnosparniai Sienų Lipdukai

Žymos: helovinas fancy dekoras, pelėda helovinas dekoras, helovinas žaislas apdaila, baisu halloween dekoras, helovinas dekoro bat, trump helovinas dekoras, animacinių filmų helovinas dekoras, derocacion helovinas apdailos, helovinas apdailos animacija, antikvariniai helovinas apdailos.

Charakteristikos

Medžiaga Derva
Modelio Numeris 3620154856
Modelis Animacinių Filmų Pav.
Proga HELOVINAS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

12pcs Helovinas Apdailos 3D Šikšnosparniai Sienos Lipdukas

12pcs Helovinas Apdailos 3D Šikšnosparniai Sienos Lipdukas "PASIDARYK pats" Kambario Sienų Lipdukai Namų Šaliai Dekoro LXY9

Panašūs produktai: