Raudonos Šviesos Lazerio Terapija Aukštas Kraujo Spaudimas Žiūrėti Lazerio Skausmo Kelio Artrito Gydymo Medicinos Prietaisas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€155.23

-32%

€231.68

Dalintis

Apie prekę

Raudonos Šviesos Lazerio Terapija Aukštas Kraujo Spaudimas Žiūrėti Lazerio Skausmo Kelio Artrito Gydymo Medicinos Prietaisas

Kas yra šaltojo lazerio terapija riešo žiūrėti prietaisą, gydymo sritis:

Hipertenzija , Hyper klampumo , hyperlipemia , diabeto komplikacija , hyper lipidemia , yra chemijos širdies ir galvos smegenų kraujagyslių liga, kurią sukelia širdies ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių ligų.

( 11 lazerio spinduliai apšviesti acupoint riešo gydymą, šiomis ligomis ir išvalyti kraujo,Mūsų laikrodis turi vieną porą nosies zondas)

It` s taip pat turi gerų gydomųjų dėl Rinitas, alerginis rinitas, ūminis rinitas, chroniškas rinitas, sinusitas ir nosies polipai.

COZING-11C +skausmo diodas gali gydyti : skausmo, Kelio sąnario artritas, Reumatoidinis Artritas, Sporto sistemos traumų, Minkštųjų audinių sužalojimai,

2 Mažina uždegimus, Žaizdas & Opos, Osteoartritas, Akupunktūra, Reabilitacijos terapija

Bendras & minkštųjų audinių sužalojimai

Kaklo Ir Atgal

artritas

Kamienai & patempimų

Sušaldyti peties

Teniso/Golfo Arka

Radikulito

Kelio/ pėdų skausmas

Achilo Sausgyslių

Kas yra Nuorodų Lazerio Terapijos Prietaisas ? 1. Aukštas kraujo spaudimas, didelis kraujo riebalų, didelis cukraus kiekis kraujyje, diabeto

2. aukštas kraujo klampumas, galvos smegenų trombozė, insultas, staigi mirtis

3. skausmas, sporto traumų, žaizdų, sąnarių skausmas, kaulų lūžių, artritas ir visų rūšių kūno skausmas

4. rinitas, alerginis rinitas, ūminis rinitas, chroniškas rinitas, sinusitas ir nosies polipai

5. hyperviscosity, hyperlipemia, hiperlipidemija, hipertenzija, širdies ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių ligų

Kas yra Klinikinis bandymas naudoti Namuose raudona lazerio šviesos terapijos prietaisas?

Po maždaug 30 min. švitinimo gydymas, kraujo raudonųjų kūnelių wil būti įjungta, tapti vienu, aktyvios, sveikatos ir normalu.

Maždaug po 30 dienų gydymas, galvos skausmas, galvos svaigimas, krūtinės spaudimas, tirpimas ir kiti simptomai išnyks.

Maždaug po 3 mėnesių gydymo, jūs galite padaryti kraujo nustatyti, ar KT aptikti, aukštas kraujo spaudimas, didelis kraujo klampumas, didelis cholesterolio kiekis bus grįžti į normalų lygį.

Kas Savybių Lazerio terapijos prietaisas ? 1 .Fizinė terapija su žemo lygio lazerio terapija , jokio šalutinio poveikio, nėra traumos, 2 .Mažo dydžio, lengva nešiotis, galima naudoti bet kur, 3. Tai patvirtina neinvaziniai lazerinė akupunktūra, siekiant užtikrinti, kad gydymo efektyvumas 4. Gydymo efektyvumas yra apie 90% 5. Importuotų lazerio diodas , siekiant užtikrinti, lazerio produkcijos kokybės ir ilgaamžiai 6. Jis taip pat galėtų prisijungti prie ausies gydymo zondas, burnos ir gerklės gydymas zondas ir skausmo zondas(kad visos papildomos dalys) 7. Išorinis apvalkalas yra iš nerūdijančio plieno, rodyti aukštos klasės , ir padėti pagrindinis prietaisas šilumos kiekio. 8. Riešo formos yra koordinuoti su riešo formos, žmogiškas dizainas. 9. Ši technologinė buvo įrodyta,ir gavo CE sertifikatą.Kas lazerio terapijos prietaiso Pacientų grupių?

1. Tinka sunkių širdies ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių ligų, kai kurių jautri Fiziniam

2. Tinka labai blogai, kūno sudėjimą minios, labai senų žmonių, per 70 metų

3. Tinka normaliai senas minios, vidurio amžiaus arba vyresniems žmonėms su Hipertenzija, hiperlipidemija, kraujo didelio klampumo,.

4. Tinka jauni arba vidutinio amžiaus žmonės, kurie turi simptomai sub-sveikatos būklę.

Normalus minios, ji 's geriau naudoti Režimas 3, nes bandymo Režimu, 3 minios, teisingą kelią, teisingai.

Kas Specifikacija Lazerio terapijos prietaisas ?PREKĖS APRAŠYMAS Lazerio vidutinio GaA/Kaip Puslaidininkių Lazerių bangos ilgis 650nm Terminalo lazerio galia 17 lazerio spinduliai ir 1 nosies ertmę lazerio spindulio galia Lazeriu Mažiau nei 5MW Lazeris veiklos 3,6 V Įvesties įtampos galia 110-220V Laiko intervalas 10-60 min reguliuoti Aplinkos temperatūra -20-40 Santykinis drėgnumas Mažesnis arba lygus 85% Atmosferos slėgis 86kpa-106kpa Energijos šaltinį naudoti Ličio jonų baterijos talpa 1000mAh Išėjimo dažnis 0.5 sec Pakavimo 1pcs/box, 17*17*9cm, 0.65 kg/vnt, Kas Skirtingų kampų COZING-WS11C ?

Privalumas pasirinkti radialinės arterijos paviršiaus lazerio spinduliuote:

Radialinės arterijos yra vienas iš paviršinių arterijų, kurios yra gana paviršutiniškas ir pasirinko širdies, be to, ji turi daugiau kraujo srauto tūris, ir visą kūną kraujas nutekėtų per radialinės arterijos apie 8 min. (viso kraujo tūrio).

Nuo radialinės arterijos yra paviršutiniškas.Jis yra lengvai liesti ir surasti, ir eina lygiagrečiai su radialinio veną.

Todėl, lazeris yra lengva irradiate kraujo skverbiasi odos ir kraujagyslių sienelių, taip siekiant užtikrinti, kad gydymo poveikis.

Be to, kalbant apie dėvėti terapijos aparatai,radialinės arterijos yra patogiau už gydymą.

Paketo duomenys:

Tabu

1. Netinka šias grupes: vėžiu, nėštumas, pacientų su hemoraginės ligos

2. Vaikai turi naudoti tik priemonė, vadovaujant jų tėvai.

3. Vyresnio amžiaus pacientai ir jautrių pacientų, turi sutikti su mažos galios ir trumpalaikio gydymo pradžioje, norma darbe galėtų būti padidintas, kaip kūnas prisitaiko.

Apie mus

Žymos: lazerio skausmo terapija, šaltojo lazerio, lazerio masažas, fizioterapija lazeriu, oro terapija, lazerio terapija žiūrėti, kojų masažas wrap, oro kojos, gydymas lazeriu, oro slėgis pėdų masažas.

Charakteristikos

Pavadinimas infraraudonųjų spindulių lazerio terapija
Lazerio vidutinio GaAlAs Puslaidininkinių
Funkcija fizioterapija , jokio šalutinio poveikio, nėra traumos
Santykinė Drėgmė 80%
Bangos ilgis 650nm žemo lygio lazerio
Laiko intervalas 10 minučių 60minutes
galia lazeriu ≤5mw
Prekės Pavadinimas COZING
Sertifikatas CE, RoHS
Gydymo efektyvumas apie 90% efektyvumą , ir teigiamų klinikinių takas pasirodė
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Ranka

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Raudonos Šviesos Lazerio Terapija Aukštas Kraujo Spaudimas Žiūrėti Lazerio Skausmo Kelio Artrito Gydymo Medicinos Prietaisas

Raudonos Šviesos Lazerio Terapija Aukštas Kraujo Spaudimas Žiūrėti Lazerio Skausmo Kelio Artrito Gydymo Medicinos Prietaisas

Panašūs produktai: