Rolecos Moterų Retro Viduramžių Ir Renesanso Viktorijos Suknelės Princesė Kamuolys Chalatai Suknelės, Kostiumai Maskaradas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€52.75

-46%

€99.52

Dalintis

Apie prekę

Rolecos Moterų Retro Viduramžių ir Renesanso Viktorijos Suknelės Princesė Kamuolys Chalatai Suknelės Maskuotis Kostiumai Spalva: Kaip Rodo Medžiaga: Atlasas, Nėriniai Personažų : Kiekvienas Prekės ženklo Pavadinimas: Rolecos Priežiūros Instrukcijos: plauti Rankomis šaltame vandenyje, pakabinkite išdžiūti, be baliklio Įtraukta: Suknelės (Ne įeina mergina ir skrybėlę) Dydis : Tai individualų dydį, nurodykite savo matavimus(Apima:Lytis,Ūgis,Svoris,Pečių ,Krūtinės,Juosmens,Klubo)

Maždaug 7-15 dienų gamybos jį.Spustelėkite paveikslėlį, kad Skrybėlę

Rolecos yra profesionalus kostiumai prekės ženklas pasaulyje,mes nustatėme, gamykloje nuo 2001 m., įsikūręs Yiwu city Zhejiang Provincija,Kinija .

Mes pagrindiniai produktai : Cosplay /Retro Stilius/Halloween/Kalėdų Kostiumai ,ebs .

Dėl Super Kokybė, Stabilus Tiekimas, prieinamą Kainą ir Pakankamą Pristatymo, mūsų produktai buvo mėgautis aukštos reputacijos daugiau nei 30 pasaulio šalių ir regionų, pavyzdžiui, Europoje, JAV, Pietų Amerikoje, Korėjoje, ir Afrikoje.

Visi produktai yra pristatomos tiesiai į vartotojų visame pasaulyje .

Mes taip pat sveikiname OEM ir ODM užsakymus.Jei turite nuotraukų ar pavyzdžius, galite siųsti juos mums.Mes bus pagaminti pagal jūsų poreikius ir reikalavimus.

Mes laukiame jūsų bendradarbiavimo .

Įžanga

L-paštu Perukas Parduotuvėje Pagrindiniai produktai Cosplay Kostiumai; Perukas ;Priedai.

Mes turime Dvi Prekės : L-paštu Perukas ir Rolecos.Jie yra visiškai iš pirmaujančių cosplay produktus.

Mes esame gamintojas, todėl mes galime padaryti, pristatymo laiku ir tiekti produktus su aukštos kokybės ir priimtinos kainos.

DUK

Q: Kai aš galiu gauti mano daiktai?

A:Už individualų produktų apdorojimo laikas apie 7-15 dienų, o normalus dydis gali būti siunčiami per 1-3 dienas po finišo mokėjimo .Kaip vežimo metu,Jis kainuos 4-7 dienas per greitas pristatymas ir Kinija Paštu poreikius, apie 15-35 dienas (be Brazilija, Rusija, Čilė, Kolumbija ir nuotolinio šalių).

Q:Kodėl aš turiu mokėti papildomų priskirtų mokesčių už mano daiktus?

A:Dėl tam tikrų aplinkybių, kai šalį užsakymą gali imti mokestį už įsigijimą iš kitų šalių.prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjas turėtų būti atsakinga už Užsakymą Mokesčių savo šalyje.Mes stengiamės viską, kad padėti Brangūs ,tačiau nėra atsakingas už tai ,ačiū, kad suprantate.

Grąžinimo ir atlyginimo

1.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po gavote prekės, jei jums netinka prekės

2.Turėkite gaminio geros būklės, kaip jūs gavo ,grąžinamoji išmoka bus rissued per 3 dienas po to, kai mes jį gauti , būti dėmesio nėra įskaitant laivybos ir perduoti mokesčiai ,Dėkojame už jūsų apsvarstyti

Atsiliepimai

Gerbiami pirkėjas , maloniai dėkingi už jūsų verslas:

1.Jei patenkintas , prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų 5 Star !!

2.Jei netenkina tai , prašome susisiekti su manimi, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą,ir nereikia atidaryti ginčų .mes jums išspręsti klausimų, prašome suteikti mums galimybę serverio, jums , sukurti kartu bendradarbiavimą.

Hinata Syouyou Striukė Sportiniai Megztiniai

Žymos: viktorijos maskuotis kamuolys chalatai kostiumas, suknelė princesė moterims, dress helovinas viduramžių, viktorijos suknelė, renaiss, viktorijos suknelė, kamuolys suknelė viktorijos, juoda reaper kostiumas, viktorijos kamuolys suknelė kostiumas, gotikos ir renesanso.

Charakteristikos

Stilius Viduramžių suknelę,retro suknelė
Pastaba Ne Apima Mergina ir Laimė
Simbolių Princesė
Prekės Pavadinimas ROLECOS
Medžiaga Poliesterio,Satino, Nėriniai
Modelio Numeris CC2666/GC525
Lytis MOTERIS
Sudedamosios dalys Suknelės
Šaltinio Tipas Originalus
Proga Kamuolys Chalatai Suknelės,Maskuotis suknelė
Elemento Tipas Rinkiniai
Priežiūros Instrukcijas Plauti rankomis šaltame vandenyje, pakabinkite išdžiūti, be baliklio
Specialios Paskirties Kostiumai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Rolecos Moterų Retro Viduramžių Ir Renesanso Viktorijos Suknelės Princesė Kamuolys Chalatai Suknelės, Kostiumai Maskaradas

Rolecos Moterų Retro Viduramžių Ir Renesanso Viktorijos Suknelės Princesė Kamuolys Chalatai Suknelės, Kostiumai Maskaradas

Panašūs produktai: