Nauja Išpardavimas
Nemokamas pristatymas suderinama su HP 1000BASE-SX,1,25 G SFP siųstuvas-imtuvas,850nm 550m, optinis modulis,LC jungtis,MMF,DDM,GLC-SX-MM Padidinti

Nemokamas pristatymas suderinama su HP 1000BASE-SX,1,25 G SFP siųstuvas-imtuvas,850nm 550m, optinis modulis,LC jungtis,MMF,DDM,GLC-SX-MM

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.86

Dalintis

Apie prekę

1.25 Gb/s 850nm 550M Multi Mode SFP radijo stotelė su Dvipusį, LC Jungtis Ir DDM Funkcija,suderinama su HP

dar 5 proc. nuolaida 10+vnt.

Produkto Savybės

Duomenų norma yra 1,25 Gb/1.063 Gbps operacija

850nm VCSEL lazerio ir PRISEGTI nuotrauka detektorius, skirtas 550m dėžė

Hot-pluggable SFP pėdsaką dvipusį, LC jungtis Sąsaja

1 klasės FDA ir IEC60825-1 Lazerio Saugos Reikalavimus

Suderinama su SFP MSA

Suderinama su SFF-8472

+3.3 V, vieno maitinimo šaltinio

Vidutinė Išėjimo Galia:-9.5~ -3dBm

Imtuvo Jautrumas:-17dBm

Programos

Skaidulų Kanalo Nuorodos

Gigabit Ethernet Nuorodos

Fast Ethernet Nuorodos

Kiti Optiniai Nuorodas Mes guarante BI siųstuvai-imtuvai yra 100% Suderinama ir Funkcinių savo įrangą.MŪSŲ GAMYKLOJE SERTIFIKATAI

PAKAVIMAS

Už siųstuvai-imtuvai,mes turime baltos spalvos langelį sigle produkto ir antistaic langelį 10~20pcs

Patarimų prašome atidžiai perskaityti

PRISTATYMAS

1. Mes gabenti prekes į visas šalis visame pasaulyje.

1.1 Mes teikiame nemokamas pristatymas su Epacket,Jungtinės amerikos valstijos, pakuotės turėtų būti mažiau nei 2000gram,pristatymo laikas yra apie 7-20days.jei vertė pakete yra daugiau nei USD200, Reikės mokėti mokesčius.

1.2 Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, taip pat nemokamai laivybos,pakuočių turėtų būti mažiau nei 2000gram, Šis laivybos kelias galime pristatyti į visus pagrindinius pasaulio šalių,paprastai pristatymo laikas 16~35days,išskyrus Braizil,tai bus 60~90days.

1.3 tarptautinės Express, tokių kaip DHL, EMS, "FedEx", UPS,TNT yra neprivaloma jūsų pageidavimu,kaina bus pirkėjų sąskaita.Mes pasistengsime rasti geriausią laivybos būdas, atsižvelgiant į skirtingus vietą, kurioje norite įrašyti krovinių.Laivybos išlaidos yra apskaičiuojamos ir nustatomos pagal sklypo svorį ir dydį.

2. Visi muitai ir mokesčiai, yra atsakingas pirkėjas.

3. Siekiant gauti prekes sklandžiai, prašome patvirtinkite savo kelionės tikslo adresą ir telefono numerį, po to, kai jūs padaryti sumokėti.Ačiū!

4. Jei turite laivybos prašymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, ir mes būtume laimingi galėdami priimti jus.

5. Už Braizil klientai,prašome įtraukti PVM numeris užsakymo informacija,Užsakymai gali būti atidėtas, jei mes neturime savo PVM mokėtojo kodą.

5. Urmu Pirkėjas, prašome Susisiekti su mumis Prieš Siūlymą!

GARANTIJA

Pažadame, visi reklamuojami optiniai siųstuvai-imtuvai yra visiškai naujas su naujų komponentų ir dalių, ir visiškai jokiu būdu nenaudokite senų ir restauruotas medžiagų.Visi optiniai siųstuvai-imtuvai buvo per funkcinis bandymo ir senėjimo bandymas.Mes suteikiame 3 metų garantiją visi optiniai siųstuvai-imtuvai nuo išsiuntimo dienos.

Grįžti & Grąžinti

Jei nesate patenkinti produkto (- ų), kurį įsigijote,mes grąžinsime jums, kai prekės siunčiamos atgal.Mes suteiksime visa grąžinamoji išmoka, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Tai, ką MES TIEKIMAS

Mes tiekiame visų rūšių suderinama optinis siųstuvas-imtuvas modulių, įskaitant SFP, GBIC, SFP+, XENPAK, X2 , XFP, BIDI,CWDM,DWDM ir kiti specialieji moduliai radijo stotele.Mūsų produktai yra suderinami su "Cisco", Ciena, H3C, HP, Extreme, Liejimo, Avaya, D-link, Alcatel, Riverstone, Enterasys, Netgear, Nortel, Kadagio, Ruijie, Zyxel, Huawei ir kt.

Žymos: cisco jungiklis, mikrotik, vario sfp, huawei sfp radijo stotelė, finisar sfp, netgear switch, sfp vieną režimas, sfp, cisco sfp, cisco.

Charakteristikos

Modelio Numeris SFP-GE-SX
Suderinamas HP
Prekės Pavadinimas Opmedia

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nemokamas pristatymas suderinama su HP 1000BASE-SX,1,25 G SFP siųstuvas-imtuvas,850nm 550m, optinis modulis,LC jungtis,MMF,DDM,GLC-SX-MM

Nemokamas pristatymas suderinama su HP 1000BASE-SX,1,25 G SFP siųstuvas-imtuvas,850nm 550m, optinis modulis,LC jungtis,MMF,DDM,GLC-SX-MM

Panašūs produktai: