Karšto Rudenį Retro Mišrios Spalvos Žvaigždės Lopas Martin Batai Stambusis Med Aukštakulnius Moterys Pažymėjo tne Elastinga Paslysti ant Famale Bottines

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€70.19

-14%

€82.57

Dalintis

Apie prekę

Dydžių Lentelė

prašome pasirinkti dydį accordding mano dydžio diagramos kiti ne, dydžio diagramos ,ačiū !

prašome pasirinkti jūsų dydžio pagal jūsų Eurų dydžio ar footlength ,jei bet

klausimas ar problemų , prašome nedvejodami susisiekite su manimi

Kaip vieta užsakymą

Pasakykite mums savo pėdų ilgio, jei jūs nežinote, kurių dydis yra geriau už jus,tada mes galime nuspręsti savo batų dydį, tiksliai.Ačiū!Priimti SUMAIŠYKITE tvarka:pavyzdžiui,jei jums reikia 5 vnt,jūs galite pasakyti mums, kaip šis:3pcs*spalva*dydis+2vnt*spalva*dydis

Apmokėjimas Ir Pristatymas

1.Mes priimame mokėjimus, sąlyginio Deponavimo,Money gram,Vizos ir "MasterCard", kreditinė kortelė,Banko pavedimu, western union, daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Taiji.lt ateityje.

2.Užsakymai bus išsiųsti per 2-4 darbo dienas po jūsų apmokėjimo gavimo, gabenimas, DHL, EMS ir Kinijos oro paštu, kuriame bus sprendžiama, įvairių šalių ir įvairių pirkėjas?s konkrečios ir Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" lengvai muitinės formalumus.( Nuo durų iki durų laivybos būdas)

Siuntimo Būdai

1.EMS: 5-15 Dienų

2.DHL:4-7 Dienų

3.Kinija paštu,Honkongas paštu:10-30 Dienų

4. E pakelio (Tik atvyksta į JAV ,Kanadoje ,Australijoje, Anglijoje.5-10 dienų )

5. Aramex ( Singapūras,Pietų Afrika, Bahreinas, Kuveitas, Omanas, Kataras, Jordanija, Libanas, Sirija, Izraelis, Irakas, Indija, Turkija, Egipto, jungtinių Arabų emyratai (jae), jemene, Bangladeše, Šri Lanka 3-7 dienas .)

Sekimo NĖRA . & mokesčių

1. Laivybos sekimo numerį atsiųsime jums El. paštu po užsakymo pristatymas,galite imtis, sekti jį.

2. Importo mokesčių ir mokesčių, yra pirkėjo atsakomybė.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių atsitikimų ,vėlavimo ar kitų klausimų, kurie yra atsakomybė laivybos paslaugas.

Atsiliepimai

1.Mes esame priklausomi nuo savo pasitenkinimą, kad sėkmingai,todėl grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų,prašome rašyti gerų atsiliepimų, kad su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,mes padarysime, kad jums taip pat.Ačiū labai!

2.Mes visada vertiname ir pabandyti rūpi mūsų vertingų klientų, prašome suteikti mums galimybę išspręsti visas problemas, kurios gali pažeisti ir trukdyti jums.

3.Prašome siųsti mus E-mail pirmą kartą prieš jūs norėsite palikti neigiamą atsiliepimą, arba ginčo dėl Taiji.lt,mes esame tikri, kad jūs pajusite, atitinkančiu mūsų atsakymas.

Aptarnavimas po pardavimo

1. 100% visų pristatytų produktų, kokybiškai ir pagal griežtus patikrinimo prieš išsiuntimą.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2.Mes atsisakyti reture prekes atgal be jokių kokybės trūkumų, jei jūs keičiate savo mintis ar nepatinka elementus, po to, kai gavote prekes.Daugiau produktų ar daugiau klausimų , prašome susisiekti su manimi : cn1520195653sxby

Žymos: 40 w šiluminė ginklą, oro plaštakoje gemei, 9 šviesos ulonas, akupunktūra raudona, 36v vairuotojo 100w, 9 led prožektorius, 3d laikrodis zh1745, 50 mtb kasetė, 16w lemputės.

Charakteristikos

Sezonas Pavasario/Rudens
Batviršio Medžiaga Mikropluošto
Modelio Numeris SY2233
Pamušalas-Natūralios Odos Tipas Pigskin
Su Platformomis No
Kulno Aukštis Med (3cm-5cm)
Kulno Tipas Aikštėje kulno
Vidpadžio Medžiaga EVA
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Mados Elementas Siuvinėti
Įkrovos Aukštis KULKŠNIES
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Batai
Prekės Pavadinimas Dipsloot
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Pamušalas Natūralios odos
Uždaryti Tipas Elastinės juostos
Veleno Medžiaga Mikropluošto
Padas Medžiaga EVA
Įkrovos Tipas Pagrindinis
Kojų Formos Pažymėjo Tne
is_handmade Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Karšto Rudenį Retro Mišrios Spalvos Žvaigždės Lopas Martin Batai Stambusis Med Aukštakulnius Moterys Pažymėjo tne Elastinga Paslysti ant Famale Bottines

Karšto Rudenį Retro Mišrios Spalvos Žvaigždės Lopas Martin Batai Stambusis Med Aukštakulnius Moterys Pažymėjo tne Elastinga Paslysti ant Famale Bottines

Panašūs produktai: