Naujas, Vaikams, Kūdikių Pelninga, Sulankstomas Manė, Vystyklų Nešti Darželio Maišelį Daugiafunkcinis Drabužius Stuff Caddy Vystyklų Saugojimo Organizatorius Dėklas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.48

-32%

€13.95

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、sulankstomas laikymo krepšelis, kuris suteikia lengvas, vietą taupantį sprendimą, kuris leidžia padidinti saugojimo erdvę.Jei esate neramus, žaislai, drabužiai, knygos, antklodės ir kitoms šiukšlėms, mūsų laikymo krepšiai bus geras pasirinkimas.Ji gali būti naudojama vaikų kambario, šeimos kambarys ar namas.Ji gali būti dedama ant drabužių spinta, lentynos, knygų lentynos ar stalo.

2、Lengva naudoti ir laikyti: saugojimo krepšys lengvai tampa kubo maišą, kad yra lengvas, minkštas ir pakankamai stiprūs, kad stovi vienas.Jis gali turėti daug dalykų.Jei ne, tiesiog sulenkite krepšelį, siekiant sutaupyti vietos kai nenaudojamas arba, kai reikia transportuoti.

3、Pasirinkti jūsų pageidavimus, kad atitiktų jūsų namų stilius, tai dekoratyvinių laikymo dėžutė bus unikali namų dekoro jūsų namuose.

4、Vaikų saugumu ir aplinkos apsauga: saugojimo krepšys yra pagamintas iš minkštos veltinio medžiagos ir pagamintas iš 98% rankų darbo amatininkų.Jis neturi jokio kreko dizaino ir nesukels žalos vaikams.Be to, jis yra ekologiškai draugiškas perdirbamų medžiagų.

5、Paketą įeina: 1 manė, saugojimo krepšys Būklė: Naujas medžiaga: veltinis (poliesteris) Pastaba: Prašome nuplaukite švelniu muilu ir vandeniu, arba plauti rankomis vonioje.Nenaudokite skalbimo mašina drėgmę.

1.Sulankstomas laikymo krepšelis, kuris suteikia lengvas, vietą taupantį sprendimą, kuris leidžia padidinti saugojimo erdvę.Jei esate neramus, žaislai, drabužiai, knygos, antklodės ir kitoms šiukšlėms, mūsų laikymo krepšiai bus geras pasirinkimas.Ji gali būti naudojama vaikų kambario, šeimos kambarys ar namas.Ji gali būti dedama ant drabužių spinta, lentynos, knygų lentynos ar stalo.

2.Lengva naudoti ir laikyti: saugojimo krepšys lengvai tampa kubo maišą, kad yra lengvas, minkštas ir pakankamai stiprūs, kad stovi vienas.Jis gali turėti daug dalykų.Jei ne, tiesiog sulenkite krepšelį, siekiant sutaupyti vietos kai nenaudojamas arba, kai reikia transportuoti.

3.Pasirinkti jūsų pageidavimus, kad atitiktų jūsų namų stilius, tai dekoratyvinių laikymo dėžutė bus unikali namų dekoro jūsų namuose.

4.Vaikų sauga ir aplinkos apsauga: saugojimo krepšys yra pagamintas iš minkštos veltinio medžiagos ir pagamintas iš 98% rankų darbo amatininkų.Jis neturi jokio kreko dizaino ir nesukels žalos vaikams.Be to, jis yra ekologiškai draugiškas perdirbamų medžiagų.

5.Komplektą sudaro: 1 manė, saugojimo krepšys Būklė: Naujas medžiaga: veltinis (poliesteris) Pastaba: Prašome nuplaukite švelniu muilu ir vandeniu, arba plauti rankomis vonioje.Nenaudokite skalbimo mašina drėgmę.

Aprašymas:

Jaučiau, saugojimo maišelis

Dydis: 45*32*25cm/17.71*12.59*9.84"

Medžiagos: vata, veltinys

Spalva: pilka, odos tonas

Svoris: 400g

Žymos: didelis nešti maišą organizatorius, galite šiukšlių, bin šiukšlių, "pasidaryk pats" tote maišą organizatorius, tvarkyti maišą nešti maišą, tote maišą formos užrašinė, kūdikių vystyklų bin, jaučiau, pirkinių krepšys organizatorius, zip nešti maišą organizatorius, vystyklų šalinti.

Charakteristikos

Modelio Numeris GF03362
Amžius 7-9M
Matmenys kaip rodyti

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujas, Vaikams, Kūdikių Pelninga, Sulankstomas Manė, Vystyklų Nešti Darželio Maišelį Daugiafunkcinis Drabužius Stuff Caddy Vystyklų Saugojimo Organizatorius Dėklas

Naujas, Vaikams, Kūdikių Pelninga, Sulankstomas Manė, Vystyklų Nešti Darželio Maišelį Daugiafunkcinis Drabužius Stuff Caddy Vystyklų Saugojimo Organizatorius Dėklas

Panašūs produktai: