Pėdų Modelį, Manikiūro Praktiką Filmo Rekvizitas, Gumos, Plastiko, Silikono Moteris Vyras Netikrą Kojų Nagų Ekranas Tarsel Čiurnos Kaulų TA

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€59.36

-44%

€107.92

Dalintis

Apie prekę

Ypatybė:

★ Apima: 1 pora Pėdų modelį, (Kuriame yra Ne nagai, o Ne Būti Papuošalai Ir Aksesuarai ).Produktas yra klonuotas iš nekilnojamojo Moterų pėdų, produkto realus asmuo modelis visiškai pristato puikus odos tekstūrą, nekilnojamojo modelio išsamumo patinka žiūrėti meno kūrinys.

★ Paaiškinimas:

Visą Silikono: visa koja yra pagaminta iš TPE medžiagos, be built-in kaulus.Visą pėdą ir kojų pirštus, yra visi minkštas ir gali būti išlenktas, bus, kaip ir storio gumos juosta.

Sunku kaulai: padais ir kulkšnių turi built-in kaulus, bet kulkšnių negali būti sulenkta (TG serijos pilnas kaulų versija kulkšnių gali būti sulenkta), pirštai neturi built-in kaulus, ir pirštai yra elastinga kaip guma juostose, ir gali būti sulenkta, kiek reikia, bet pirštai negali būti nustatytos įvairios pozos.

Kojų kaulų: pirštai turi built-in kaulus, kad gali būti sulenkta ne bus, ir gali būti nustatytas įvairių pozų, kiek reikia.Pats, kaip "sunku kaulai" versija: kulkšnių ir padai turi built-in kaulus, bet kulkšnių negali būti sulenkta (TG serijos pilnas kaulų versija kulkšnių gali būti sulenkta).

★ Medžiaga: TPE,Aukštos kokybės, netoksiški ir minkšto silicio gelio medžiagos

★ Išvengti dėvėti aksesuarai, tamsios spalvos arba lengvai išnyks arba kartu su rašalo medžiagų, pvz., žurnalai, arba priešingu atveju jis gali būti užterštas ir sunku išvalyti; taip Pat vengti tiesioginių saulės spindulių, kurie gali sukelti senėjimo medžiagos.

★ Tuo atveju, kai prekės terliotis, Naudoti neutral plovikliu arba dušo želė ir nuplaukite jį vandeniu, Jei ji yra deformuota, ji gali atgauti mirkymas su 60° šilto vandens.

★ Pageidaujamą ekrano, arba fotografijos reikmenys, pvz., papuošalais,drabužiais, sockings, Apyrankės, Masažo praktikos,Manikiūro,Bangles ir manikiūro meno ir pan., arba kaip kolekcionuojamų kolekcininkų ir pėdų meilužis.

★ Rekomenduojama spalva: kviečių spalvos koja produktai yra labiau panaši į nekilnojamojo kojų, ir vaizdinės reklamos poveikis yra geriau.

Žymos: nagų dailė, vso nagai, netikras kojas, dh nagai, vyras manikiūro, didelis netikras kojas, lytis stuf, nagų dekoras, juoda silikono krūtų plokštė, silikoninės krūtys plokštė.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris TA
4 Instafeet Insta Koja Kojų Pėdų Netikrą Kojų Nagų Ekranas Tarsel Kaulų
6 Medicininės Elastinės Batų Sujungtas Piešimo Eskizas Odos Meno Refleksologija
Medžiaga TPE
Prekės Pavadinimas ZISHINE
Nepadori Nuotrauka No
Taurės Formos Pilnas Taurė
3 Nagai Ilgi Grožio Modelis Gražus Pirštai Fetišas
2 Kulniukai Pleištai Solesfetish Deivės Kojų Žiedas Meilužis Seksualus Kojų
Dydis TA
5 Kulkšnies Gumos Vyrų lastic Manekenas Manekeno Žmogaus Moterų Silikono
1 Išgydyti Manu Kojinės Fetishnation Kojos Arkos Basomis Higharches Aukštas
Seksualinio Pobūdžio No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pėdų Modelį, Manikiūro Praktiką Filmo Rekvizitas, Gumos, Plastiko, Silikono Moteris Vyras Netikrą Kojų Nagų Ekranas Tarsel Čiurnos Kaulų TA

Pėdų Modelį, Manikiūro Praktiką Filmo Rekvizitas, Gumos, Plastiko, Silikono Moteris Vyras Netikrą Kojų Nagų Ekranas Tarsel Čiurnos Kaulų TA

Panašūs produktai: