Nauja Išpardavimas
10vnt/daug Mikro USB Įkroviklis Įkrovimo lizdas flex kabelis valdybos Xiaomi Redmi pastaba 5/5 pastaba Pro ir Redmi pastaba 5a 5A Padidinti

10vnt/daug Mikro USB Įkroviklis Įkrovimo lizdas flex kabelis valdybos Xiaomi Redmi pastaba 5/5 pastaba Pro ir Redmi pastaba 5a 5A

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.09

-5%

€13.78

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas :

1, Kiekviena prekė bus supakuota į PP maišas !

2, Visi daiktai yra patikrinti ir geras darbo condiction.

3, Greitas pristatymas 3 darbo dienų.

4,Puikios Paslaugas Po pardavimo ,Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes esame Didmeninės visų rūšių mobiliųjų telefonų atsarginės dalys , Prašome susisiekti su mumis elektroniniu Taiji.lt messgae už didesnius užsakymus.Ačiū .

Įrašykite Mūsų parduotuvėje į Mėgstamus Parduotuvė !Mes atnaujinti NAUJĄ daiktus, ir suteikti Tam tikrą Nuolaidų daugiausia !Ačiū !

Vežimą :

Mes išsiūsime prekes, kai jums patvirtino, kad per 3 dienas (išskyrus Švenčių ir savaitgalio ).

Jei mes neturime laivas per 3 dienas ,mes susisieksime su jumis artimiausiu metu ir atnaujinti pristatymas dienų už jus , Ačiū .

Apmokėjimas :

Mes priimame mokėjimus sąlyginio Deponavimo !Mes tik laivas Taiji.lt Adresas Tik , įsitikinkite, adresas ir kontaktinis vardas Taiji.lt yra teisinga !Rusijos pirkėjai, prašome palikti savo vardą , pavardę, Ačiū !

Grįžta & Pakeitimo :

Visi daiktai yra Patikrinti ir Supakuoti į gerą condiction,jei esate nepatenkinti mūsų produktus ,prašome susisiekti su mumis per 30days pakeisti arba Grąžinti pinigus !

Atsiliepimai :

Gavę elementą ir patenkinti su produkto, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 balai DSR.

Mes palikti 5 balai DSR atsiliepimą apie jus.Iškilus klausimams, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar pradėti bylą per Taiji.lt.

Žymos: už xiaomi redmi 5 mikrofonas, atminties xiaomi redmi pastaba plokštė, xiaomi redmi note3 3 pastaba pro pagrindinė plokštė, redmi pastaba 5a usb, mi 5 touch, mikrofonas xiaomi redmi pastaba, atveju stalker, mikrofono modulio xiaomi redmi pastaba, flex redmi 5 pastaba plokštė, 5 pastaba redmi.

Charakteristikos

Suderinama Modelis Už Redmi 5 pastaba pastaba 5a
Pardavimo Terminas Didmeninė
QC Patikrintas prieš pristatymas
Naudoti USB Įkrovimo Dokas
Dizainas BARAS
Kokybė AAA Aukštos kokybės
Modelio Numeris Už Redmi
Suderinamos Prekės Už Redmi

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10vnt/daug Mikro USB Įkroviklis Įkrovimo lizdas flex kabelis valdybos Xiaomi Redmi pastaba 5/5 pastaba Pro ir Redmi pastaba 5a 5A

10vnt/daug Mikro USB Įkroviklis Įkrovimo lizdas flex kabelis valdybos Xiaomi Redmi pastaba 5/5 pastaba Pro ir Redmi pastaba 5a 5A

Panašūs produktai: