20Sets Metalo, Žalvario, Patraukite Žiedą Rankenos Varžtas Kniedės "PASIDARYK pats", Amatai, Odos dirbiniai, Krepšiai Dekoro Vienuolis Galvos Šuoliai Aparatūros Dekoro Nagų Sagtis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.60

-4%

€2.73

Dalintis

Apie prekę

100% Naujas Prekės ženklas Ir Aukštos Kokybės Pavadinimas: Ištraukti žiedą pasukti kniedės Medžiaga: Žalvaris Dydis: 8mm/9 mm Spalva: Sidabro/aukso/bronzos/juoda Pakuotė: 20 rinkiniai/pak Funkcijos: Priimti bauda meistriškumo ir kokybės medžiagos, patvarus naudoti,funkcijos sklandžiai kraštai,lengva įdiegti ir naudoti.Tinka dekoruoti savo "PASIDARYK pats" diržą, drabužių, batų ir pan.Jie puikiai tinka bet kokio custom oda darbą. -Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pirkti 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą, Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą ar duoti neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės padėti jums,ačiū!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Normall mes išsiųsti iš 2 dienas po apmokėjimo.Jeigu kai kurių produktų yra sandelyje,ji gali būti atidėtas.bet nesijaudinkite, mes jums pasakysime, kai jis yra sandelyje iš Karto. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Prašome patikrinti adresą, jūs turite kairę,Turime wh ole adresą. 4. "Fedex", UPS,DHL,Aramex,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu,e-paketinio,EMS E-ems.ir tt yra visi sutiko.jei norite, kad laivas "Fedex", UPS,DHL,Aramex ,EMS E-ems,Prašome susisiekti su mumis,Kai užsakymų viršyti $100, daugelyje šalių galima nemokamas pristatymas,pateiksime gerą kainą. 5. Paprastai pristatyti laikas iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu apie 30 dienų(tikėtis brzail).Kartais pristatyti laikas gali būti ilgesnis,bet nesijaudinkite ,jūs visada galite būti saugoma,jums bus ne nuostolis pinigų. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, Nedelsdami susisiekite su mumis.

Žymos: odos užraktas, dekoratyvinės kniedės "pasidaryk pats", d sagtis, nemokamas produktas, 4mm oda, kniedė, varžtas, Atstumai, didelis vienuolių, sriegimo, kniedijimo, nagu žiedas.

Charakteristikos

Spalva Sidabro/aukso/bronzos/juoda
Naudoti 6 smeigės drabužių
Dydis 8mm/9mm
Naudoti 3 Kniedės priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga žalvaris
Naudoti 8 Šuoliai drabužių
Naudoti 4 Dygliuotos krepšys
Kniedės Tipas Open-End
Strypo Ilgis 5mm/7mm
Produkto Tipas Kniedės
Naudoti 1 kniedės odos
Šerdies Skersmuo 3mm
Naudoti 5 Šuoliai
Galvos Skersmuo 8mm/9mm
Technics Danga
Funkcija Drabužis, Kniedės
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris kniedės odos
Naudoti 2 punk priedai
Naudoti 7 Oda, Kniedės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

20Sets Metalo, Žalvario, Patraukite Žiedą Rankenos Varžtas Kniedės

20Sets Metalo, Žalvario, Patraukite Žiedą Rankenos Varžtas Kniedės "PASIDARYK pats", Amatai, Odos dirbiniai, Krepšiai Dekoro Vienuolis Galvos Šuoliai Aparatūros Dekoro Nagų Sagtis

Panašūs produktai: