Nauja Išpardavimas
Spalvingi Brazilijos Vestuvių Suknelės Su Ilga Skara Žaliojo Nėrinių Appliques Siuvinėjimo Nuotakos Suknelė Trumpomis Rankovėmis Vestidos De Noiva Padidinti

Spalvingi Brazilijos Vestuvių Suknelės Su Ilga Skara Žaliojo Nėrinių Appliques Siuvinėjimo Nuotakos Suknelė Trumpomis Rankovėmis Vestidos De Noiva

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€120.37

-34%

€185.18

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į Babyonlinedress

Kaip profesionalus vestuvių suknelė gamybos gamyklą Kinijoje, mes jau dalyvauja gamybos ir eksporto vestuvių & Mados Suknelės už daugiau nei 7 metai.Mes galime paprotys kopijuoti padaryti įvairių vestuvių suknelės, įskaitant stiliaus, mes galime suteikti jums aukštos kokybės suknelės ir konkurencinga kaina.

Mūsų Gamykloje Funkcija:

1. Puiki Kokybė - Aukščiausios Audinio, Skirti Kokybiškos, Tikslios Matavimo ir Užbaigti QC sistema

2. Konkurencinga Kaina - Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

3. Greitas Pristatymas, Siuntos, per 10 darbo dienų po užsakymo.Paprastai, mes naudoti kaip DHL siuntos metodas.Tai užtruks 2-4 dienas pasiekti visame pasaulyje.

4. Aukštos kokybės satino Taftos Šifono Organza, Atsižvelgiant į skirtingą suknelė mes pasirinktas audinys.

5. Visa Grąžinamoji išmoka, besąlygiškai už visus kokybės klausimas .

6.Atkreipkite dėmesį: bus kai kurių spalvų skirtumas tarp mūsų realių produktų ir nuoroda nuotraukas.Ir dydžio paklaida yra 1cm-3cm.

7. Mes negalime susitarti su pirkėju, kuris grąžinti pagaminti pagal užsakymą suknelę atgal.

Vestuvių accesspries šio vestuvinė suknelė

Kitos vestuvių accesspries, prašome spauskite čia:

Taiji.lt/store/group/wedding-accessories/614816_259096813.html?SortType=new_desc

Jei pasirenkate custom padaryti suknelė, prašome siųsti mums te matavimo sąrašą, kaip laikytis:

A. Krūtinė =___cm

B. Juosmens =___cm

C. Klubų =___cm

D. Ilgis=___cm

E. Pagal Biustas =___cm

F. Įmova su Spenelių=___cm

G. Peties iki Spenelių=___cm H. Peties iki Juosmens=___cm

I. Pečių iki Klubų=____cm

J. petys į Petį=___cm

K. Kaklo=____cm

L. Bicepsas=___cm

Aukštis: viršuje savo galvą prie grindų(be s kapliai)

Priemonė metodas:

Standartinis dydis

Šifono Spalvų Paletę

Prašome pažymėti

A. vestuvių suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinių, vestuvių šydas, ir krinolīns mergina ( matyti nuotraukose).Siūlymas yra už vieną suknelę tik!!!

B.Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

C. Suknelė Gali Būti Pagaminti pagal Užsakymą, Dydis, Spalva, (be Papildomo mokesčio)

D. Prašome duoti man savo kraštutinybė dydį ir spalvą, kai užsakymą, ir aš esu labai laimingas, kad procesas grįžta, kai tai būtina ,siekiant, kad suknelė labai tinka su jumis !

E. Prieš užsakant, prašome perskaityti šį įrašą atidžiai ir užduoti visus rūpimus klausimus.Siųsti laišką .Mes atsakysime į jūsų klausimus per 24-48 valandas.

F. Kaip mes visi žinome, kad esame tiesiog nukopijuokite suknelės išskyrus mūsų nekilnojamojo mėginio suknelės, įranga mes can\ \ 't jums pažadu, kad mes galime padaryti suknelė lygiai taip pat kaip nuotraukose.Ačiū už jūsų supratimą.

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

* Mes suteiksime teigiamą grįžtamąjį ryšį, kai gausime mokėjimą,skatinti sveiką Ali bendrijos,mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį mums.Mes norime, kad jūs suprantate, kad mes vertiname klientų aptarnavimo milžiniškai.Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimą,prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš palikite mums neigiamų atsiliepimų.Esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Žymos: grupių karoliukų apyrankės, duomenų kabelį, tipas c hoco, duomenų kabelis xbox serija, data dress nemokamai žmonės, duomenų kabelis makibes g07, datamax 4308 spausdinimo galvutė, duomenų varlė xbox silicio, duomenų usb laidas male 5m, dieną naktį paplūdimio suknelė.

Charakteristikos

Iškirpte Brangioji
Apdaila Appliques,Duobute
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Atgal Dizainu užtrauktukas
Suknelė Tipas Vakarinės Suknelės,Prom Dresses,Garsenybių Suknelės
Prekės Pavadinimas srui sker
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Siluetas A-LINE
Talėja Natūralus
Traukinys Teismas Traukinys
Vestuvinė Suknelė Audinys Tiulis
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Kilmės vieta Jiangsu, Kinija (Žemyninė)
Audinio Tipas Tiulis
Built-in Liemenėlė Taip
Nėščioms Moterims, No
Vaizdo Tipas Nuoroda Vaizdai
Tikrasis Vaizdai No
Rankovės Stilius Su Striuke
Dydis US 2,4,6,8,10,12 or customize

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Spalvingi Brazilijos Vestuvių Suknelės Su Ilga Skara Žaliojo Nėrinių Appliques Siuvinėjimo Nuotakos Suknelė Trumpomis Rankovėmis Vestidos De Noiva

Spalvingi Brazilijos Vestuvių Suknelės Su Ilga Skara Žaliojo Nėrinių Appliques Siuvinėjimo Nuotakos Suknelė Trumpomis Rankovėmis Vestidos De Noiva

Panašūs produktai: