2021 Naujas 3D Lipdukai Vaikams ir pradedantys Vaikščioti kūdikiai 500+ Reljefiniai Lipdukai Veislės Pakuotėje

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.28

-16%

€1.54

Dalintis

Apie prekę

3D Lipdukai Vaikams ir pradedantys Vaikščioti kūdikiai 500+ Reljefiniai Lipdukai Įvairių Pack for Scrapbooking Įskaitant Gyvūnų, Numeriai, Vaisių, Žuvies, Dinozaurai, Automobilių ir Daugiau

OOTDTY

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

★VALUE PACK LIPDUKAI VAIKAMS: Kiekvienoje pakuotėje yra 20 lapų, iš viso daugiau nei 500 vienetų lipdukus daro valandas kūrybinės veiklos smagu!Pavyzdžiui, raidės, skaičiai, širdys, lenktynėms, drugelių, deep sea life, gyvūnų, žuvų, dinozaurai.Beveik visas funkcijas, vaikams patinka.

★LENGVA ŽIEVELĖS IR KLIJUOTI: lipnios puikus lipdukai yra lengva žievelės nuo lapo ir nemokamai pašalinti nuo lygių paviršių, nepaliekant jokių pėdsakų.Visi jie yra spausdinami ant putų dizainas fantastinis 3D tekstūruotos išvaizdą!

★MOKYMOSI PADĖJĖJO VAIKAI: lipdukai vaikams yra geras pagalbininkas, motyvuoti mylėti gyvenimą ir Švęsti pasiekimus su šių žavinga įdomus dot lipdukai, kad kiekvienam vaikui jaustis kaip žvaigždė, ir pasakykite jiems, ką jie padarė gerai.

★PLATAUS NAUDOTI: lipdukai vaikams yra puikiai pritaikyti bet kokio objekto, kurios jums patinka, bet jokio kūno kontakto!Duoti savo vaikams begalinis įdomus ir plėtoti savo praktinius gebėjimus ir vaizduotę.

★KLIENTŲ APTARNAVIMAS: - Geriausia Dovana, Kai jūs perkate lipdukai ant mūsų parduotuvės, jūs gausite 24 valandų elektroninio pašto adresą susisiekti paslaugos, kai produktai turi kokių nors problemų.

Spalvos: žr. nuotraukas

Medžiaga:pvc

Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos

dydis: žr. dydžio nuotraukas

Kiekis: 1set(20sheets)

Pastaba:

Jei turite didelį kiekį (reikia tik nuo 50 dolerių), prašome nedvejodami susisiekite su manimi, aš duosiu jums NUSTEBINTI KAINA(didesnis kiekis, tuo mažesnė kaina), ačiū!

Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro: (Be mažmeninės pakuotės)

1 set 3D Lipdukai

Žymos: 3d veidrodis lipdukas, catsuit helovinas, nešiojamas lipdukas, didelis lipdukas, gitara lipdukas, panda plastiko, csgo lipdukas, japonijos aplinkosaugos ¾enklelis, katė magnetas, lipdukas vandeniui.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Sertifikavimo NĖRA
svoris 80g

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2021 Naujas 3D Lipdukai Vaikams ir pradedantys Vaikščioti kūdikiai 500+ Reljefiniai Lipdukai Veislės Pakuotėje

2021 Naujas 3D Lipdukai Vaikams ir pradedantys Vaikščioti kūdikiai 500+ Reljefiniai Lipdukai Veislės Pakuotėje

Panašūs produktai: