5 Stilių chopper Ranką Kirvį, Daugiafunkcinis Kirvis inžinierius kirvis Amerikos commando specialios velnias kirvį lauko kempingas gelbėjimo Kirvis.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€146.15

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1.Naujas atvykimo!geriausia DAMASK lauko tactial kirvis ateina.Šis kirvis yra labai uselful medienos apdirbimo ir kitų ourdoor veikla ,pavyzdžiui, žygiai ,stovyklavimas ,džiunglės, survial ir t.t., taip pat asmeninės gynybos,gražus ieško taip pat, tai yra geriausios dovanos jums .

2.Gerai padarė, rankena medžiaga, naudoja lengvas ir didelio stiprumo stiklo pluošto plius nailono aukštos kokybės medžiagų, lengvumo ir patogumo. 3. Dizainas anti-slydimo ir dėvėjimuisi atsparios rankenos.420 plieno ašmenys, patvarus naudoti.Prašome atkreipti dėmesį: 1.Dėl skirtingų matavimo metodų, dydžio ir svorio, gali būti šiek tiek klaidų. 2.Saugoti nuo vaikų .Prašome atkreipti Dėmesį: -Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos, nėra įtrauktos į laivybos kaina. -Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). - Ką daryti, jei esate nepatenkinti produktai,Arba produktai turi visus kokybės problemų , prašome susisiekti su manimi bet kuriuo metu,ir prašome parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą.Mes išspręsti jūsų problemą,nebūtina pateikti ginčą. -Mūsų klientai iš Brazilija,Čilė: jei jums pasirinkti bet kurjerių, prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.Susisiekite su mumis: -Jeigu jūs norite įdėti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums tam tikrą nuolaidą.

Mokėjimas: -Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: -Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu,PayPal, Western Union ir pan. -Visus mokėjimus, dėl Taiji.lt yra tvarkomi Alipay ir PayPal.Pristatymas: -Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. -Pristatymas bus visame pasaulyje per: e-Pakelis / Kinija paštu, oro paštu/ CDEK / ARAMEX/ EMS / UPS / FEDEX / DHL / TNT. -Nuotolinio srityje gali sukelti papildomą pristatymo mokestį. -Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinti ir išsiųsti jums naują.Atsiliepimų: -Visų produktų yra 100% originalus naujas ir išbandyti dar kartą iki išsiuntimo.Klientų patenkinamas ir yra mūsų tikslas. -Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau. USD 10.00-12.00 /piec

Žymos: axe tomahawk, kirvis kirvis, pjaustyti kirvis, mini stovyklavimo kirvis, kirvis, kirvis taktika, kirvis dangtis, commando jūros, kirvis stovykla, ax plaktukas.

Charakteristikos

Kirvio Galvos Medžiaga PLIENO
svoris 620-750g
Savybės Daugiafunkcinis
Rankenos Medžiaga Langai su stiklo
Bendras Ilgis 40cm
Tipas Kirvio Galva
Kirvis Galvutės Tipas Dukart tiek
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Prekės Pavadinimas OLOEY
Modelio Numeris Rankoje Kirvis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

5 Stilių chopper Ranką Kirvį, Daugiafunkcinis Kirvis inžinierius kirvis Amerikos commando specialios velnias kirvį lauko kempingas gelbėjimo Kirvis.

5 Stilių chopper Ranką Kirvį, Daugiafunkcinis Kirvis inžinierius kirvis Amerikos commando specialios velnias kirvį lauko kempingas gelbėjimo Kirvis.

Panašūs produktai: